Închide meniul

Zeljko Kopic, mesaj de luptă înainte de Dinamo – Rapid: „Ştiu ce înseamnă acest derby. Vom dat totul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 ianuarie 2024, 15:53

Reclamă
Zeljko Kopic, mesaj de luptă înainte de Dinamo – Rapid: „Ştiu ce înseamnă acest derby. Vom dat totul!

Zeljko Kopic a transmis un mesaj de luptă înainte de derby-ul Dinamo - Rapid

Zeljko Kopic, într-un meci la Dinamo/ Facebook Dinamo

Zeljko Kopic a transmis un mesaj de luptă înainte de derby-ul Dinamo – Rapid, din etapa a 23-a a Ligii 1, care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul „câinilor” le cere fanilor să ia cu asalt Arena Naţională şi să împingă de la spate echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe loc retrogradabil şi cu cel mai slab atac din campionat, Dinamo speră să producă surpriza. Alb-roşii speră să răzbune eşecul drastic din tur, de pe Giuleşti. Jucătorii antrenaţi atunci de Ovidiu Burcă au cedat cu 0-4.

Zeljko Kopic, mesaj de luptă înainte de Dinamo – Rapid

Kopic a anunţat că are o singură problemă de lot. Nu se va putea baza pe Neluţ Roşu, care a suferit o accidentare.

Despre Rapid, i-am văzut LIVE de vreo două ori. Sunt o echipă bună, au un potenţial ofensiv, au avut cev probleme cu rezultatele, dar la ultimul joc au revenit, iar asta le-a dat un impuls important. Dacă ne uităm la situaţia din clasament, la golurile marcate şi primite, ei sunt favoriţi, dar, pentru mine, dacă vrei să fii jucător la Dinamo trebuie să te poţi lupta cu orice club. Să nu le oferi adversarilor niciun avantaj înaintea meciului.

(Credeţi că jucătorii dumneavoastră, sau dumneavoastră, ştiu ce înseamnă acest derby pentru fani?) Eu ştiu, cu siguranţă, şi am vorbit cu jucătorii despre asta. Avem şi jucători români care le-au explicat străinilor, cu toţii ştiu deja cât este de important.

Reclamă

Aş vrea să îi invit mâine să ne susţină cât pot de mult. Să fim împreună şi să încercăm să câştigăm meciul. Din punctul nostru de vedere vom da totul. Trebuie să arătăm ce putem pe teren, nu contează dacă adversarii au suportul fanilor sau nu. Fanii vor să vadă un fotbal bun şi vor rezultate. Eu mereu vreau să jucăm pentru a câştiga cele trei puncte.

Chiar mă gândesc la momentul în care Dinamo va reveni la nivelul cel mai înalt. Poate nu în sezonul următor, sau în celălalt, dar, în viitor, de ce nu„, a declarat Zeljko Kopic la conferinţa de presă.

Croatul de pe banca alb-roşiilor a vorbit şi despre Damjan Djokovic, conaţionalul său care a refuzat un transfer la Dinamo şi a ajuns la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Ne ştim foarte bine, acum are echipa lui, am fost în discuţii, dar decizia lui a fost să meargă la Rapid, trebuie să respect asta, se bat pentru primele locuri în Ligă„, a precizat antrenorul lui Dinamo.

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională

Ultraşii Rapidului au refuzat să cumpere cele 2800 de bilete primite de la rivalii din Ştefan cel Mare. Nu au acceptat să stea în inelul de sus al peluzei celui mai mare stadion din România. „Suntem solidari cu suporterii noștri, în decizia de a nu merge la partida cu Dinamo, de pe Arena Națională„, a fost anunţul făcut de club.

Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.

Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri„, a fost comunicatul transmis de Rapid, pe contul de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și