Închide meniul

Adi Popa nu rămâne la CSA Steaua. Daniel Oprița a pierdut un jucător important

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 17:34

Adi Popa nu rămâne la CSA Steaua. Daniel Oprița a pierdut un jucător important

Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna

Adrian Popa, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Adi Popa nu rămâne la CSA Steaua. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a ales să plece din Ghencea, după două sezoane petrecute în tricoul „militarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Sportiv al Armatei Steaua se află într-o poziție dificilă, înaintea start-ului de sezon din Liga a 2-a. Echipa antrenată de Daniel Oprița s-a confruntat cu numeroase plecări, după ce clubul nu a obținut dreptul de promovare în Liga 1.

Adi Popa nu rămâne la CSA Steaua. Fotbalistul nu a ajuns la o înțelegere cu oficialii „militarilor”

Fotbalistul care a jucat și pentru FCSB nu s-a înțeles cu oficialii grupării din Ghencea, pentru prelungirea contractului. Potrivit acestuia, discuțiile cu echipa lui Oprița s-au încheiat, iar acum jucătorul este nevoit să își caute echipă.

„Nu voi continua la Steaua! Am discutat cu cei din club cât am fost în cantonament. Mi-am luat bagajele și plec acasă. Nu ne-am înțeles în ceea ce privește termenii noului contract. O să deschid discuțiile cu cei care m-au căutat și pe care i-am respins sau pus în așteptare până pe 30”, a spus Adi Popa, pentru prosport.ro.

Mijlocașul a ajuns în lotul celor de la CSA Steaua în luna septembrie a anului 2021, de la Academica Clinceni. În cariera sa, Popa a mai jucat pentru: CS Buftea, Poli Timișoara, Gloria Buzău, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al-Taawoun, Ludogorets, FC Voluntari și Academica Clinceni. În prezent, este cotat la 200.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Chiar dacă plecările de la formația din Ghencea continuă, echipa lui Daniel Oprița a anunțat recent transferul a 4 fotbaliști. Este vorba despre Adrian Frânculescu, David Mafrei, Alexandru Boiciuc și Mario Topuzov.

Daniel Opriţa, previziuni sumbre în privinţa situaţiei de la CSA Steaua

Daniel Opriţa a dezvăluit că o soluţie pentru problemele de la CSA Steaua o reprezintă asocierea cu un privat, prin care „militarii” ar obţine astfel dreptul de promovare.

Antrenorul „militarilor” a declarat că în contextul actual, echipa nu ar rezista până în iarnă. Opriţa susţine că lotul este extrem de modest, şi astfel nu s-ar putea lupta pentru primele locuri din eşalonul inferior.

Reclamă 4 / 0/3

„La momentul ăsta e o situație mai dificilă, mulți jucători au plecat, sunt și jucători împrumutați. La unii li s-au terminat contractele și am renunțat la ei. Alții au pretenții mai mari, iar clubul nu le poate onora pentru că bugetul nu s-a modificat. Asta e situația acum până se rezolvă ceva cu asocierea cu un privat.

Promisiuni sunt, așa mi s-a spus, că se discută. Nu știu nici eu mai multe. Nu îmi e ușor, mai am un an contract. Mi s-a spus că trebuie să rămân, să continui, că se va rezolva. Nu îmi e ușor. Stau de dimineață până seara să găsesc soluții, să vorbesc cu jucătorii și să ii conving. Mulți întrebă dacă avem drept de promovare. Mai așteptăm să vedem ce se va întâmpla și sper să se rezolve cât mai repede pentru că timpul ne presează și trebuie să formăm un lot de cel puțin 20 de jucători.

Nu știu dacă am rezista (n.r. cu lotul actual) să o ducem până în iarnă, pentru că lotul e destul de subțire. Valoric am putea să ne batem (n.r. la promovare), dar dacă ar apărea accidentări, nu am avea cu ce să îi înlocuim. Mai sunt și alți jucători care vor pleca. Vom vedea. Eu cred ca vom rezolva problema, suntem în discuții cu 4-5 jucători.

E posibil să apară, dar eu spun să nu apară prea târziu. Daca apar cu 2-3 zile înainte de începerea campionatului, e greu sa mai faci echipa”, a declarat Daniel Opriţa, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și