Închide meniul

Atanas nu vrea să fie antrenat de tatăl său, Eugen Trică: „Vă zic sincer!”. Răspunsul surprinzător

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 februarie 2023, 17:35

Atanas nu vrea să fie antrenat de tatăl său, Eugen Trică: „Vă zic sincer!. Răspunsul surprinzător

Atanas Trică este împrumutat la CSA Steaua până în vară

Atanas Trică este împrumutat la CSA Steaua până în vară / Antena Sport

Atanas nu vrea să fie antrenat de tatăl său, Eugen Trică. În prezent la CSA Steaua, Atanas Trică a fost întrebat dacă și-ar dori să ajungă într-o bună zi sub comanda tatălui său. Răspunsul atacantului de 18 ani a venit imediat și a surprins pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulți se așteptau ca Atanas Trică să răspundă afirmativ și să viseze ca într-o bună zi să împartă vestiarul cu tatăl său. Totuși, tânărul jucător împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua are alte planuri.

Atanas nu vrea să fie antrenat de tatăl său, Eugen Trică: „Vă zic sincer!”

Atanas Trică a marcat primul gol al meciului amical dintre CSA Steaua și Viitorul Dăești, scor 5-0, disputat miercuri în Ghencea.

La finalul partidei cu echipa fraților Costea, Atanas a fost întrebat cum s-ar simți ca la un moment dat să fie antrenat chiar de tatăl său. La ora actuală, Eugen Trică se află pe banca Concordiei Chiajna și luptă pentru calificarea în play-off-ul Ligii a 2-a.

În ciuda așteptărilor, Atanas a dezvăluit că nu își dorește să fie antrenat de Eugen Trică.

Reclamă

„Nu știu ce să zic, antrenor acum este domnul Daniel Oprița (n.r. – la CSA Steaua). Vă zic sincer, chiar nu mi-aș dori. Pentru că dacă îmi doream, puteam să mă duc acum la Chiajna”, a declarat Atanas Trică, după CSA Steaua – Viitorul Dăești 5-0.

Atanas Trică rămâne motivat, chiar dacă CSA Steaua n-are drept de promovare: „Jucăm pe bani și pentru suporteri”

Atanas Trică a vorbit și despre situația actuală de la CSA Steaua. Echipa Armatei conduce clasamentul Ligii a 2-a, dar în continuare nu are drept de promovare.

Atacantul nu se gândește însă la situația juridică și își dorește să își facă cât mai bine treaba în teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Obiectivul nostru e să dăm multe goluri în campionat. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul până la capăt. Dumnezeu îți dă, contează să fiu sănătos, asta e tot ce îmi doresc.

Orice meci contează pentru noi, indiferent dacă avem sau nu drept (n.r. – de promovare). Jucăm până la urmă pe bani și pentru acești suporteri minunați”, a mai spus Atanas Trică.

Împrumutul lui Atanas Trică la CSA Steaua expiră în vară. Atacantul de 18 ani va reveni apoi la clubul-mamă, Universitatea Craiova.

Fiul lui Eugen Trică a adunat 10 apariții pentru CSA Steaua în actualul sezon, în toate competițiile, și a reușit să marcheze un singur gol.

Daniel Oprița, dezamăgit deși CSA Steaua a câștigat cu 5-0: „Nu m-a mulțumit foarte mult jocul”

Daniel Oprița a vorbit despre amicalul CSA Steaua – CS Viitorul Dăești, pe care echipa sa l-a câștigat cu scorul de 5-0.

„Da, nu pot să spun că m-a mulțumit foarte mult jocul, se vede că venim după perioada de pregătire, sunt puțin încărcați, n-a fost prospețime, greoi în gândire, dar așa din nimic am câștigat cu 5-0. Până la urmă, eu zic că ușor, ușor o să ajungem la forma care trebuie, înainte să înceapă campionatul, și să facem o a doua parte de sezon mult mai bună decât prima.

N-am făcut foarte multe transferuri. Ne-au plecat doi jucători și am adus doi jucător. Cei doi ne-au costat mai puțin decât cei care au plecat.

Reclamă

O să vedem, eu sper să îi pot motiva și să își dorească și ei. E fotbal și n-au de ce, atunci când intră pe teren, să se gândească la altceva decât să joace și să își facă meseria.

(n.r. Ar fi o palmă ca CSA Steaua să câștige campionatul în Liga a 2-a și să nu poată promova?) Nu știu, nu vreau să mai vorbesc. E foarte strâns clasamentul, vedem. Mai întâi să ajungem acolo și vedem ce va fi, dacă va fi sau nu o palmă.

(n.r. Ați împărți stadionul cu altă echipă, chiar cu FCSB?) Nu e problema mea dacă aș împărți cu vreo echipă. Nu vreau să vorbesc, am mai spus-o, chiar nu pot să spun pentru că nu e treaba mea. Nu mă pricep”, a mai spus Daniel Oprița.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și