Închide meniul

Câte bilete s-au vândut la duelul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş! Meciul se anunţă unul „de foc”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2023, 14:14

Câte bilete s-au vândut la duelul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş! Meciul se anunţă unul „de foc

Câte bilete s-au vândut la duelul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş

Jucătorii lui Dinamo se bucură alături de fani, după un meci câştigat/ Profimedia

S-a aflat câte bilete s-au vândut la duelul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş. Oficialii „câinilor” au luat decizia de a organiza partida pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională, pentru a putea veni câţi mai mulţi suporteri. Se pare că aceştia au luat decizia cea bună, deoarece s-au vândut un număr impresionant de bilete, cu trei zile înainte de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FC Argeş, partida tur din barajul pentru promovare/menţinere în Liga 1, va fi luni, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Câte bilete s-au vândut la duelul de baraj dintre Dinamo şi FC Argeş

Fanii lui Dinamo sunt gata să facă o atmosferă spectaculoasă la duelul cu FC Argeş. Conform digisport.ro, peste 10.000 de bilete au fost vândute de „câini” pentru duelul de baraj cu argeşenii, la doar 24 de ore după ce au fost puse în vânzare.

Dinamo va juca pentru a treia oară în acest sezon pe Arena Naţională. Duelurile cu CSA Steaua, din sezonul regular, cât şi din play-off, au fost disputate de alb-roşii tot pe cel mai mare stadion al ţării.

La duelul cu rivalii roş-albaştrii din play-off-ul Ligii a 2-a, în tribunele Arenei Naţionale s-au aflat aproximativ 15.000 de fani.

Reclamă

De asemenea, Dinamo a avut parte de o susţinere masivă şi pe arena Arcul de Triumf, acolo în a doua parte a sezonuui din eşalonul secund.

Fanii lui Dinamo au transmis mai multe mesaje de mobilizare pe conturile oficiale de Facebook. Cei de la DDB au postat un anunţ prin care încurajează suporterii să vină în număr cât mai mare la duelul cu FC Argeş.

„CÂINII UMPLU ARENA NAȚIONALĂ

Reclamă 4 / 0/3

Cam la o zi de la punerea în vânzare, s-au dat deja 8500 de bilete. Am urmărit mobilizarea Câinilor de grupurile DDB! Exemplar! Am urmărit conversațiile! Energizant! O să fie o atmosferă fantastică luni, pe Arenă!

Numărul biletelor date e mai mare decât numărul locurilor de pe Arcul de Triumf. Dacă vom continua așa, mai umplem două stadioane la fel! Câinilor, voi vedeți ce presiune va fi pe argeșeni?

Hai pe Arenă cu noi! Încurajăm Dinamo împreună! Ne întoarcem împreună în Liga 1!”, notează cei de la DDB, pe pagina de Facebook.

Cât costă biletele la Dinamo – FC Argeş

Dinamo a anunţat că s-au pus în vânzare biletele pentru duelul cu FC Argeş. Preţul acestora variază între 19,48 lei, la peluză, şi 90 de lei în sectoarele VIP.

„Te așteptăm pe Arena Națională! Ne așteaptă un meci crucial! Trăim un moment pentru care am luptat împreună și tot împreună trebuie să trăim victoria! Luni, 29 Mai, ora 20.00, ne întâlnim să încurajăm, împreună, DINAMO la barajul pentru întoarcerea in Superligă! Prețul biletelor la peluze va fi de 19,48lei.

Săptămâna trecută, conducerile cluburilor Dinamo și FC Arges, împreuna cu FRF și deținătorii drepturilor de televizare au agreat de comun acord programarea meciurilor de baraj, urmând ca Dinamo să dispute meciul tur în ziua de luni, nu sâmbătă. În acest mod, beneficiem de un timp suficient și cat mai echitabil pentru refacere a jucătorilor, apropiindu-ne de FC Argeș, care beneficiază de doua zile în plus.

Implicit, în acest mod putem și să ne maximizăm șansele de recuperare a jucătorilor accidentați și să pregătim o calificare pe măsura așteptărilor și a eforturilor uriașe depuse de către toți dinamoviștii”, se arată în anunţul postat de cei de la Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și