Închide meniul

Ce a făcut Florin Răducioiu în noaptea în care Dinamo a retrogradat: „Am băut un Prosecco şi am fumat un pachet de Toscanello”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 10:15

Ce a făcut Florin Răducioiu în noaptea în care Dinamo a retrogradat: „Am băut un Prosecco şi am fumat un pachet de Toscanello

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Florin Răducioiu a vorbit despre noaptea în care Dinamo a retrogradat
  • Ce a făcut fostul team manager al clubului din Ştefan cel Mare

Ce a făcut Florin Răducioiu în noaptea în care Dinamo a retrogradat. Fostul team manager al „câinilor” a recunoscut cum a trecut peste eşecul din barajul cu U Cluj, care i-a trimis pe alb-roşii pentru prima dată în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a remizat cu U Cluj, scor 1-1, pe arena din Ştefan cel Mare. La aproape patru luni distanţă, Răducioiu a dezvăluit cum şi-a „înecat amarul” în cea mai grea seară din istoria de 74 de ani a clubului.

Ce a făcut Florin Răducioiu în noaptea retrogradării lui Dinamo

Răducioiu a stat alături de logodnica sa, Andreea. A fumat şi a băut o sticlă de Prosecco pentru a-şi „ridica moralul”.

Reclamă

„(Reporter: Cu Andreea ai petrecut și noaptea de după retrogradarea lui Dinamo sau doar cu un vin tare?) „Petrecut” nu e un cuvânt ok pentru acea seară. Andreea a încercat să-mi ridice moralul, a fost o lovitură dureroasă, o înfrângere, o retrogradare istorică…

Sincer, am băut un Prosecco în acea noapte, am fumat un pachet de Toscanello și, da, am dormit târziu… Foarte târziu… Am mers pe Prosecco pentru că, fiind un pic frizzante, m-am gândit să-mi mai ridic puțin moralul”, a declarat Florin Răducioiu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Dinamo nu îşi mai revine din şoc şi suferă şi în Liga 2. A suferit 4 înfrângeri în primele 6 etape şi ocupă locul 15. Tocmai a pierdut cu rivala CSA Steaua, scor 1-2.

Ovidiu Burcă ţine capul sus după Dinamo – CSA Steaua 1-2

Ovidiu Burcă nu îşi pierde speranţa după Dinamo – CSA Steaua 1-2. Antrenorul „câinilor” nu are de gând să plece de la gruparea roş-albă, care a ajuns pe locul 12 în Liga 2.

„Sunt un pic trist. Am făcut un meci foarte bun. L-am controlat 90%, dar nu l-am câştigat. Au fost două momente de neatenţie. Rămân cu impresia unui joc bun, controlat.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii cu experienţă trebuie să ia jocul în mână. Astea sunt momentele în care jucătorii cu mai multă maturitate trebuie să intervină. Lucrurile astea nu le poţi controla peste noapte. Asta e situaţia. Suporterii s-au săturat să vadă Dinamo în situaţia asta.

Eu trebuie să rămân cu picioarele pe pământ. Trebuie să ne focusăm pe problemele care ne privesc pe noi. Din punct de vedere al jocului, am arătat un joc consistent. Nu iau în calcul să plec. Toată lumea a văzut progresul. Victoriile vin când se lucrează bine. Am luat jucătorii pe care i-am găsit în piaţă. Ne-am refuzat tot felul de jucători. Eu nu m-am plâns. Conducerea ştie care este planul!”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul partidei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă