Închide meniul

Corvinul, cale liberă către Liga 1! Anunţul uriaş al hunedorenilor după eliminarea din cupele europene

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2024, 21:52

Reclamă
Corvinul, cale liberă către Liga 1! Anunţul uriaş al hunedorenilor după eliminarea din cupele europene

Corvinul, cale liberă către Liga 1! Anunţul uriaş al hunedorenilor după eliminarea din cupele europene

Corvinul Hunedoara / Profimedia Images

Corvinul are cale liberă către Liga 1! Hunedorenii au făcut anunţul după eliminarea din cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astana a învins-o cu scor de tenis, 6-1, pe Corvinul în returul din turul trei preliminar al Conference League. Astfel, frumoasa aventură europeană a hunedorenilor din acest sezon s-a încheiat.

Corvinul, cale liberă către Liga 1! Anunţul uriaş al hunedorenilor după eliminarea din cupele europene

Reprezentanţii clubului Corvinul au anunţat după meci că documentele pentru transformarea clubului într-unul de drept privat sunt gata.

Potrivit acestora, documentele vor fi trimise FRF în timp util pentru ca echipa hunedoreană să primească dreptul de a evolua în Liga 1 în sezonul viitor.

Din păcate, parcursul nostru european s-a încheiat în această seară, în Kazahstan, dar avem de învăţat după toate aceste partide!

Reclamă
Reclamă 4

Clubul nostru merge mai departe, drept dovadă că, în tot acest timp, a pregătit documentaţia necesară pentru modificarea statutului şi a formei juridice care să ne permită obţinerea dreptului de promovare în primul eşalon.

În aceste condiţii, toate actele necesare vor fi depuse la Federaţia Română de Fotbal în timp util, pentru a fi analizate şi pentru a putea deveni club de drept privat.

Drumul Corvinilor continuă! Un oraş, o comunitate, o echipă: Corvinu’!”, a transmis Corvinul, pe Facebook.

Reclamă

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. „Eroul de la Sevilla” a adus aminte de o declaraţie virală dată de Dan Nistor în trecut.

Duckadam a spus că, în afară de cele 6 goluri, cei de la Astana nu au avut ocazii. În 2014, după un FCSB – Pandurii 6-0, Nistor spunea că, în afară de cele 6 goluri, echipa lui Gigi Becali nu a mai avut ocazii.

”În afară de cele șase goluri nu au avut ocazii”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro. Marius Lăcătuş a intervenit imediat în discuţie. ”Adevărul e că se întâmplă cam rar să dai șase șuturi pe poartă și să marchezi de șase ori”, a spus Lăcătuş.

Formaţia Corvinul Hunedoara, deţinătoarea Cupei României, a fost eliminată, miercuri, de echipa Astana în turul trei preliminar al Conference League. După ce în tur, la Sibiu, a fost 2-1 pentru Astana, în partida retur, la Almatî, gruparea din Kazahstan s-a impus cu 6-1. Ca urmare a acestui rezultat, Corvinul şi-a încheiat parcursul în cupele europene.

Pentru Astana au marcat Charles ’13, ’68, Tomasov ’57, ’76, Gripshi ’73 şi Astanov ‘84. Corvinul a înscris prin Neacşa ’78.

FC Astana: Condric – Kazukolovas, Marochkin (Kalaica ’49), Amanovic – Bartolec, Ebong, Gripshi (Kuat ’76), Vorogovskiy (Bystrov ’81) – Tomasov, Geoffrey (Karimov ’76), Camara (Astanov ’81). Antrenor: Grigoriy Babayan.

Corvinul: Lefter – Bradu (Velisar ’66), Lică, Manolache (I. Pop ’46, Câmpan ‘77), Roger (Cărăruş ’66) – Hrezdac, Neacşa (Gîrbiţă ’85), Ubbink – Lupu, Buş, Pîrvulescu. Antrenor: Florin Maxim.

Meciul a fost arbitrat de turcul Atilla Karaoglan.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 15 aug.

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00 15 aug.

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului

23:31

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 5 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și