Închide meniul

Daniel Oprița, în depresie după ce CSA Steaua a fost umilită de Csikszereda cu 4-0, în Ghencea: „Cel mai rușinos rezultat! Nu avem dăruire!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 august 2022, 22:35

Daniel Oprița, în depresie după ce CSA Steaua a fost umilită de Csikszereda cu 4-0, în Ghencea: „Cel mai rușinos rezultat! Nu avem dăruire!

Daniel Opriţa este antrenorul celor de la CSA Steaua

Daniel Opriţa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Daniel Oprița s-a arătat complet descumpănit după ce CSA Steaua a fost umilită de Csikszereda cu 4-0, în etapa a 3-a din Liga a 2-a. Antrenorul „militarilor” consideră că înfrângerea suferită în Ghencea, în această seară, reprezintă „cel mai rușinos rezultat” al echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oprița și-a criticat jucătorii pentru lipsa de dărurie și atitudine din meciul cu Csikszereda.

Daniel Oprița, în depresie după ce CSA Steaua a fost umilită de Csikszereda cu 4-0

„Când pierzi de maniera asta, umilința asta, nu îmi mai găsesc cuvintele. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat în seara asta. Jucătorii trebuie să înțeleagă că Steaua e altceva, nu avem dăruire, nu se mai apără nimeni când pierdem mingea.

E cel mai rușinos rezultat al nostru, se întâmplă și lucrurile astea, am avut rezultate pozitive de când am venit. O să fie greu să spălăm rușinea asta. Ce pot să fac? La ei orice șut pe poartă a fost aproape gol. Nu știu ce să mai spun de ghinion la scorul ăsta, ne-am creat situații, încercăm să jucăm fotbal.

Sunt jucători care ne lipsesc, cu experiență. Ar trebui să fie motivați să joace, mă deranjează atitudinea, lipsa de dăruire, să se bată pentru fiecare minge. Nu mă gândesc la meciul cu Dinamo, mai avem două jocuri, trebuie să găsesc soluții”, a declarat Daniel Oprița, după înfrângerea umilitoare din Ghencea.

Reclamă

Adi Popa, complet debusolat după înfrângerea rușinoasă din Ghencea: „Scorul e foarte dureros!”

La rândul său, Adi Popa a fost extrem de supărat după eșecul rușinos din etapa a 3-a a ligii secunde. Experimentatul mijlocaș a amintit că nu este prima oară când CSA Steaua încasează 4 goluri în Ghencea, în Liga a 2-a.

De asemenea, fostul jucător de la FCSB a vorbit și despre subiectul sensibil legat de dreptul de promovare:

„Am mai luat patru și cu Hermannstadt anul trecut, e un rezultat rușinos, scorul e foarte dureros. Tot noi trebuie să o scoatem la capăt, noi am fost pe teren. Trebuie să reparăm ce am stricat în seara aceasta. Am arătat multe lacune din punct de vedere al atitudinii, am avut trei sau patru bare, am avut ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

Eu vreau să cred că a fost un accident, trebuie să demonstrăm. Tratăm cu lejeritate în față. Asta se vede. Echipele bune nu ne iartă, ne-au prins pe contraatac și ne-au dat patru goluri. Fani au fost, ne-au încurajat, depinde și de noi să aducem fani la stadion, este greu să aduci.

Nu este ceva bătut în cuie că nu putem promova. Se poate schimba Legea Sportului în mai, dar dacă suntem pe 5-6 ce am rezolvat? Trebuie să arătăm că merităm să fim la acest club. (N.r. – Despre meciul cu Dinamo) Ar ieși o atmosferă incendiară, ca la un adevărat derby, depinde de ei dacă reușesc să meargă acolo”, a declarat Adi Popa.

  • CSA Steaua rămâne cu 4 puncte după primele 3 etape din Liga a 2-a. În prima rundă, „militarii” au încheiat la egalitate meciul cu Metaloglobus, scor 1-1, iar în etapa a 2-a au câștigat pe terenul celor de la CSM Slatina, scor 2-1.

CSA Steaua – Csikszereda, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor „roș-albaștri”

Meciul CSA Steaua – Csikszereda, din etapa a 3-a din Liga a 2-a, a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor „roș-albaștri”. Partida din Ghencea s-a reluat după două minute, fiind nevoie de intervenția jucătorilor lui Daniel Oprița pentru a-i calma pe fanii din Peluza Sud.

În minutul 71, la scorul de 3-0 pentru Csikszereda, meciul a fost întrerupt din cauza scandărilor cu tentă xenofobă la adresa Ungariei ale galeriei CSA Steaua.

Scandările interzise pe stadion s-au auzit în mod repetat și în prima repriză. Crainicul stadionului a intervenit și a făcut un anunț la stațiile de amplificare, văzând că lozincile anti-Ungaria continuă și după pauză. Acesta le-a transmis celor aproximativ 1000 de spectatori prezenți în Ghencea că meciul va fi oprit dacă scandările xenofobe vor continua.

Ultrașii din Peluza Sud n-au ținut cont de avertisment și au recurs la aceleași scandări în minutul 71, moment în care arbitrii au întrerupt partida, existând riscul să fie oprită definitiv.

Reclamă

Bogdan Chipirliu, căpitanul CSA Steaua, s-a dus la galerie și a încercat să calmeze spiritele. În cele din urmă, după două minute tensionate, meciul din Ghencea s-a reluat.

Ungaria n-a fost singura „țintă” a ultrașilor steliști. Fanii din Peluza Sud au continuat protestele la adresa conducerii clubului, pe care o consideră principala responsabilă pentru că echipa lor nu a primit dreptul de promovare în Liga 1.

Csikszereda a mai lovit o dată după reluarea partidei și a obținut o victorie răsunătoare în Ghencea, scor 4-0. Gal-Andrezly (15′), Jebaru (45+2, 56′) și Jelena (84′) au marcat golurile oaspeților.

Recomandări
  • Daniel Oprița, în depresie după ce CSA Steaua a fost umilită de Csikszereda cu 4-0
  • Prima reacție a antrenorului echipei din Ghencea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și