Închide meniul

Daniel Opriţa, noi atacuri la Florin Talpan: „Să nu mai pronunţe numele meu. Să mă dea afară, nu mi-e teamă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2023, 10:44

Reclamă
Daniel Opriţa, noi atacuri la Florin Talpan: „Să nu mai pronunţe numele meu. Să mă dea afară, nu mi-e teamă!

Daniel Opriţa, nou mesaj acid pentru Florin Talpan

Profimedia

Daniel Opriţa a lansat noi atacuri la Florin Talpan, la conferinţa de presă susţinută după Dinamo – CSA Steaua 3-0. Opriţa e supărat că nu s-a obţinut dreptul de promovare al echipei nici în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa i-a transmis lui Talpan să nu îi mai pronunţe numele. Juristul CSA Steaua i-a cerut demisia antrenorului, iar până la un scandal între cei doi nu a fost decât un pas.

Daniel Opriţa, noi atacuri la Florin Talpan

După 0-3, ce notă? Nu e notă de trecere. E dezamăgitor. Un joc slab, o victorie merită pentru Dinamo. Şi diferenţa de scor e meritată. Şi-au creat ocazii. Printr-un noroc puteam să egalăm. Şi în celelalte partie pe care le-am jucat cu ei am avut noroc. Se văd jucătorii cu personalitate, cu alt nivel. Astăzi au fost primii la minge şi-au dorit mai mult.

Nu a zis domnul Talpan că rezolvă problema? Aştept să o rezolve dacă terminăm pe locul 2. Aşa m-a ameninţat că plec dacă pierd cu Dinamo. Nu plec că vrea Talpan, plec că vreau eu. Nu a spus că trebuie să plecăm cu toţii şi să ne dăm demisia? Nu ştiu în ce calitate. E preşedintele clubului? M-am văzut de două ori cu el. Nu înţeleg de ce îmi cere lucrul acesta. Şi eu pot să cer, am dus echipa la baraj. Dacă termin pe locul 2, eu ce fac? Tot în Liga 2 rămân. Dacă ajunge preşedinte, să mă dea afară. Nu e nicio problemă. Foarte mare teamă (n.r. – ironic). Nu mi-e teamă. Se supără domnul Talpan că nu sunt pe locul 1, că locul 2 nu promovează. Talpan ceartă pe toată lumea. Şi pe miniştri, şi pe antrenori. Pe toţi ne ceartă.

Vreau să îşi vadă de treaba lui, să nu mai pronunţe numele meu, să nu mai vorbească de mine.  O să mă duc la birou să stăm faţă în faţă şi să văd ce are el cu mine. Nu prea ajung la club, rar mă duc acolo ca să mă cert cu cineva”, a spus Daniel Opriţa după Dinamo – CSA Steaua 3-0.

Reclamă

Daniel Opriţa, criză de nervi după Dinamo – CSA Steaua 3-0

Daniel Opriţa a făcut o criză de nervi după meciul Dinamo – CSA Steaua, scor 3-0, din penultima etapă a play-off-ului din Liga 2. Juristul „militarilor” i-ar fi cerut antrenorului de la CSA să îşi dea demisia, iar replica acestuia a fost pe măsură.

Opriţa a avut un mesaj categoric pentru Florin Talpan şi i-a transmis că el este cel care ar trebui să plece de la clubul CSA Steaua.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și