Închide meniul

Dinamo transferă pentru promovare! Doi jucători cu sute de meciuri în Liga 1 se antrenează deja la Săftica

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2022, 17:06

Dinamo transferă pentru promovare! Doi jucători cu sute de meciuri în Liga 1 se antrenează deja la Săftica

Dinamo transferă pentru Liga 2

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unei partide/ SPORT PICTURES

Dinamo transferă pentru promovare! ”Câinii” l-au adus deja pe Bogdan Gavrilă, iar alți doi jucători cu experiență în Liga 1 se antrenează la Săftica sub comanda lui Iulian Mihăescu, antrenorul interimar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În afară de transferul lui Gavrilă, la Dinamo au mai rămas doar juniorii. Încă nu se ştie pe ce stadion vor disputa alb-roşiii meciurile din Liga 2. „Câinii” nu au primit acceptul de a juca în Colentina.

Dinamo transferă pentru promovare

Valentin Lazăr (32 de ani) și Neluț Roșu (28 de ani), ambii fotbaliști cu sute de meciuri în Liga 1, suntjucători care deja au început antrenamentele la Dinamo, potrivit prosport.ro.

De-a lungul carierei, Lazăr a mai jucat pentru echipe precum Petrolul, Chimia Brazi, Sportul Studențesc, Al-Sailiya, Al-Kharaitiyat, Umraniyespor, Al-Shahania. Ultima dată, acesta a evoluat pentru CSM Reșița.

Neluț Roșu a jucat la mai multe echipe importante din România, printre care se numără CFR Cluj, Viitorul Constanța sau Astra Giurgiu. Ultima sa echipă a fost Concordia Chiajna, unde a fost împrumutat de FC Voluntari.

Reclamă

EXCLUSIV | Cosmin Moţi cere un moment zero la Dinamo

Cosmin Moţi cere un moment zero la Dinamo, după prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului din Ştefan cel Mare. Fostul fundaş al alb-roşiilor le-a transmis un mesaj şi fanilor. Îşi doreşte ca ultraşii din DDB să rămână alături de echipă chiar şi în ligile inferioare.

Moţi a contribuit la ultimul titlu cucerit de Dinamo, în 2007. A ajuns apoi la Ludogoreţ, echipă în tricoul căreia a devenit de 9 ori campion al Bulgariei.

Părerea mea personală e că Dinamo ar trebui să înceapă de jos. Să înceapă de la zero un proiect sănătos, în care să fie implicaţi şi fanii pentru că au ajutat foarte mult în ultima perioadă. Cred ca e nevoie de un proiect de la zero, cum s-a făcut la Rapid e cel mai bun exemplu.

Reclamă 4 / 0/3

E prima data in istorie când retrogradează, dar din păcate asta a fost soarta echipei. Au fost greşeli din toate părţile, greşeli care se vedeau şi de afară. Cu schimbări de patroni, de preşedinţi, de antrenori, de jucători… eu cred că jucătorii nici nu se cunoşteau cu toţii între ei. A fost o degringoladă totală acolo! Nu ştiu dacă se poate continua în Liga 2, dar e nevoie de un nou început curat, plecat de la zero„, a declarat Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.  

Ionuţ Chirilă, prima reacţie după ce a fost propus salvatorul lui Dinamo

Ionuţ Chirilă a avut prima reacţie după ce a fost propus drept salvatorul lui Dinamo. Dinu Gheorghe, Marius Avram şi Ciprian Marica au fost cei care s-au gândit la acesta ca la cel care să schimbe situaţia la clubul din Ştefan cel Mare.

„Hm, ar putea părea că mă bag în seamă în acest subiect, aşa că nu aş vrea să vorbesc prea multe. O fac însă pentru că mi-a fost pronunţat numele. Mulţi consideră că ştiu să ridic lucruri din nimic … Inclusiv la Academica Clinceni am convingerea că salvam echipa dacă mă ascultau şi plăteau un salariu, măcar, jucătorilor.

La Dinamo ar trebui să fie rezolvate câteva lucruri de bază, adică acelea legate de o organigramă minimă, finanţe pentru staff, teren de antrenament si un lot de jucători. Şi cred că se poate promova din primul an.

Numai să nu se tărăgăneze lucrurile până în octombrie, noiembrie că atunci nu s-ar mai putea intra în play-off”, a declarat Ionuţ Chirilă pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și