Închide meniul

Gabi Balint a răbufnit după ce i s-a spus că CSA Steaua s-a înfiinţat în 2017: „Cum adică? Ce urât sună”

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 0:04

Reclamă
Gabi Balint a răbufnit după ce i s-a spus că CSA Steaua s-a înfiinţat în 2017: „Cum adică? Ce urât sună

Gabi Balint a răbufnit după ce i s-a spus că CSA Steaua s-a înfiinţat în 2017

Gabi Balint / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabi Balint a răbufnit după ce i s-a spus că CSA Steaua s-a înfiinţat în 2017. Legenda formației din Ghencea este de părere că formația militară, pregătită de Daniel Oprița, este adevărata Steaua București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al „roș-albaștrilor” a sărit în apărarea echipei pregătite de Daniel Oprița. Acesta este de părere că „militarii” nu s-au înființat în anul 2017 și că secția de fotbal a fost doar „reactualizată”.

Gabi Balint a răbufnit după ce i s-a spus că CSA Steaua s-a înfiinţat în 2017. Mesajul fostului atacant

Fostul atacant, care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua București, în anul 1986, a vorbit despre situația din anul 2017, atunci când Clubul Sportiv al Armatei și-a înscris secția de fotbal în Liga a 4-a a fotbalului românesc. Gabi Balint este de părere că echipa „militară” nu s-a înfințat în acel an și că aceasta doar s-a „reactualizat”.

Totodată, acesta a făcut o pararelă și cu FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, dar a menționat și faptul că entitatea care patronează echipa militară, adică Clubul Sportiv al Amratei, este aceași cu cea care se afla la conducerea secției de fotbal și înainte de 1998.

„Cum adică s-a înființat? S-a reactualizat în 2017. S-a înființat, ce urât sună. Se mai schimbă și numerele de la mașină. După ’90, s-au schimbat. Și CIS-ul pe care îl avea FCSB în februarie, când s-a făcut trecerea?

Reclamă

Clubul care patronează echipa este același. Trebuie să fac o corecție, CIS-ul nu a fost schimbat. Este același, este un singur CIS al clubului Steaua”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Gabi Balint nu vrea să se implice în proiectul lui Victor Pițurcă

Fostul fotbalist a declarat că nu dorește să facă parte din proiectul propus de Victor Pițurcă, având în vedere faptul că s-a „retras” din lumea fotbalului, dar și din București.

Totuși, Gabi Balint a menționat faptul că ar putea să fie prezent în anturajul echipei din Ghencea, dar nu ar fi dispus să ofere bani pentru inițiativa fostului selecționer.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu sunt implicat deocamdată, n-am vorbit nimic și nici nu o să fiu implicat. Eu m-am retras și din fotbal practic. Eu m-am retras și din București. Dacă vrea să-i descopăr talente prin Bistrița, cu mare drag. Ca imagine aș putea fi și eu prezent. Cu bani nu cred. Chiar dacă aș fi avut foarte mulți bani, nu i-aș fi băgat. Dacă aveam banii lui Beckham și Messi, poate mă băgam. Dacă aș fi avut bani, singura echipă în care aș fi investit era Steaua.

Dacă Pițurcă are cunoștințe… sper să fie mai bine a doua oară, pentru că prima dată tot el era (n.r. în momentul în care Gigi Becali a intrat în lumea fotbalului). Sper să o facă mai bine de data asta. Eu sunt alături de el, suntem aproape. Suntem alături de el, îl sprijinim, dar să fie ceva serios de data asta.

Eu cred că orice club mare care se respectă trebuie să aibă foști jucători, măcar de onoare. Deocamdată sunt câțiva care lucrează acolo, la centrul de copii. Eu cred că se va face când lucrurile vor fi puse la punct, dacă vor fi puse la punct”, a spus Gabi Balint, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și