Închide meniul

Gabi Balint prevesteşte dezastrul la CSA Steaua: „Te simţi prostit din toate părţile. Nu o să fiu niciodată cu FCSB”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 octombrie 2023, 17:44

Gabi Balint prevesteşte dezastrul la CSA Steaua: „Te simţi prostit din toate părţile. Nu o să fiu niciodată cu FCSB

Gabi Balint prevesteşte dezastrul la CSA Steaua

Gabi Balint / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabi Balint prevesteşte dezastrul la CSA Steaua. Fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, marcatorul unui gol la loviturile de departajare în finala de la Sevilla, e dezamăgit de ce se întâmplă la clubul Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint, la fel ca şi Tudorel Stoica, a subliniat că nu înţelege ce se întâmplă la CSA Steaua.

Gabi Balint prevesteşte dezastrul la CSA Steaua: „Te simţi prostit din toate părţile. Nu o să fiu niciodată cu FCSB”

Acum e greu și când vedem la armată ce se întâmplă și pentru noi. Că nu înțelegem nimic. Până la urmă parcă te simți prostit din toate părțile. Nu mai înțelegi nimic. Ce vor, adică stai puțin. Ce vrei, de fapt?

Ai făcut ceva pentru ceea ce vrei? Așa cum Steaua are atâtea discipline sportive și crește campioni, că naște campioni clubul ăla, așa poți să faci și la fotbal, care e problema? Nu o să-ți mai spună nimeni nimic.

Tu ai oricum niște bani pe care îi primești de la stat în fiecare an. Ai un buget pe care trebuie să-l împarți și trebuie să fabrici campioni că asta a fost Steaua întotdeauna.

Reclamă

„De ce ne păcălim toţi? Şi de ce atragem atâta ură?”

Dar până atunci, de ce păcăleala asta? De ce ne păcălim toți? Și de ce atragem atâta ură? Că până la urmă nici noi nu mai înțelegem, care suntem, vorba aia, aproape de ei. Asta e dureros. Eu o să fiu în continuare, orice s-ar întâmpla, chit că se desființează echipa la CSA.

Pentru mine, Steaua rămâne Steaua, unde am jucat. Rămâne clubul armatei, așa cum a fost pe vremea aia, asta e. Așa erau vremurile.

Am trăit, am avut rezultate. M-a format și ca om și ca jucător. A avut o mare influență asupra educației mele, după cei șapte ani de acasă, cum se spune.

Reclamă 4 / 0/3

„FCSB nu poate să reprezinte Steaua pe care noi am făcut-o”

Pentru mine asta rămâne. Niciodată nu o să pot să fiu cu FCSB. Pentru mine, FCSB nu poate să reprezinte Steaua pe care noi am făcut-o să lucească în perioada aia.

Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, dar astea-s vremurile. Poate să apară în viitor altă echipă sau să se formeze alți suporteri sau să se nască alți suporteri.

Roata se învârte, viața merge înainte. Nu se poate la infinit. Mulți dintre suporteri steliști sunt de o anumită vârstă, trebuie să recunoaștem. La un moment dat, nu o să mai existe nici ei și atunci dacă nu lasă nimic în urmă, nu cresc alții pentru că nu au lângă cine să crească, atunci vine alta.

Poate să crească Rapidul, poate să crească Craiova. Au avut și pe vremea noastră, echipele, momentele lor. Dinamo, Craiova. Au avut momentele lor magnifice. Și au format mulți suporteri și ei”, a declarat Gabi Balint pentru iamsport.ro.

Tudorel Stoica, revoltat de situaţia de la clubul Armatei: „Steaua pierde suporteri! Să vină cineva să ne explice ce se întâmplă”

Tudorel Stoica, revoltat de situaţia de la clubul Armatei. Fosta glorie a Stelei nu înţelege de ce CSA Steaua nu promovează în Liga 1.

Clubul Armatei are un început foarte slab de campionat în acest sezon de Liga a 2-a. Steaua e abia pe locul 13 după 8 etape disputate, acumulând numai 9 puncte.

Sezonul trecut CSA Steaua s-a clasat pe locul 2, care ducea direct în Liga 1, dar nu a avut drept de promovare. Sezonul acesta CSA Steaua e în pericol să nu obţină promovarea pe criteriu sportiv, chiar dacă se lucrează la schimbarea entităţii juridice pentru a avea drept de participare în Liga 1.

Reclamă

Tudorel Stoica: „Suntem surprinşi de ceea ce se întâmplă”

Din păcate suntem și noi surprinși de ceea ce se întâmplă, atât eu cât și colegii mei. Sperăm să vină cineva din club și să ne explice ce se întâmplă. E păcat de tradiția clubului, de suporterii pe care încă îi mai are, pentru că ușor, ușor, a pierdut din ei.

Eu promit că o să facem tot posibilul ca să aducem și să reușim să existe o decizie pentru ca echipa de fotbal să poată promova. Sigur, nu putem noi hotărî, trebuie să o facă și ei pe teren (n.r.: să reușească promovarea). E important că și dacă intră în Liga 1 să nu se facă de râs. E urât să ajungi acolo și să fii ciuca bătăilor.

Sper că pentru noi, cei care am făcut o performanță fantastică în 1986, Ministerul Apărării să ia o decizie bună. E unul dintre cluburile mari ale Europei, e păcat. Atât timp cât politicul a intrat în fotbal, cred că se poate face ceva și pentru Steaua”, a declarat Tudorel Stoica pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și