Închide meniul

Gabriel Tamaş va avea un salariu uriaş în Liga 2, la Concordia Chiajna. Va câştiga o avere în doar 6 luni

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 ianuarie 2023, 11:58

Gabriel Tamaş va avea un salariu uriaş în Liga 2, la Concordia Chiajna. Va câştiga o avere în doar 6 luni

Adi Popa, declaraţie genială despre Gabriel Tamaş

Gabi Tamaş este jucătorul celor de la Concordia Chiajna / Hepta

Gabriel Tamaş va avea un salariu uriaş în Liga 2, la Concordia Chiajna. Fundaşul de 39 de ani a semnat un contract valabil până în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract după despărţirea cu „scântei” de Petrolul, Tamaş a acceptat să parafeze un contract valabil până în vară cu ocupanta locului 9 din liga secundă. Concordia are nevoie de victorii pe linie în ultimele trei etape pentru a spera la un loc în play-off.

Gabriel Tamaş va avea un salariu uriaş în Liga 2, la Concordia Chiajna

Gabriel Tamaş va avea un salariu uriaş la Chiajna. Fundaşul de 39 de ani va câştiga 8.000 de euro pe lună, scrie prosport.ro. Aceasta este o sumă uriaşă pentru nivelul Ligii a 2-a. Tamaş şi-a propus să ajute Chiajna să revină în Liga 1.

Am avut mai multe discuții, câteva clare, câteva doar discuții. Am ales Concordia Chiajna pentru că am vrut să aleg, de când am revenit în țară am vrut să merg și eu la normalitate. Normalitatea reprezentând banii la zi, adică ceea ce se discută cu președinții sau managerii, patronii. Să-i avem și noi la zi, că de asta suntem plătiți, nu? Să jucăm fotbal și să câștigăm banii la zi ca în orice fabrică. 

Am ales Concordia pentru că m-am interesat și am urmărit parcursul echipei, păcat că se chinuie de ceva timp să promoveze și nu au reușit. Aflând de la jucători și de la alți oameni din fotbal că totul este roz pe românește, adică sunt plătiți jucătorii la zi, păcat că nu au rezultate ca să promoveze”, a spus Gabriel Tamaş la sport.ro.

Reclamă

Cum au decurs negocierile dintre Gabi Tamaş şi şefii Concordiei Chiajna

Negocierile dintre Gabi Tamaş şi şefii Concordiei Chiajna au fost extrem de rapide. Preşedintele grupării din Liga 2 a oferit detalii despre transferul momentului în fotbalul românesc. Tamaş a semnat cu echipa din Chiajna, după cum AS.ro a anunţat în exclusivitate.

Într-un interviu pentru AntenaSport, Cristi Tănase a recunoscut că nu a avut probleme în a-l convinge pe Tamaş.

Este un jucător în care ne punem speranţe că ne va ajuta. Profilul lui sportiv şi cel de lider ne trebuia de ceva timp la Chiajna. Sperăm să avem succes împreună.

Reclamă 4 / 0/3

A fost foarte simplu, astăzi ne-am şi văzut şi am şi semnat. E un tip dintr-o bucată. A semnat un contract până la vară, urmând ca în vară să discutăm în funcţie de unde ne vom afla şi noi.

Ne cunoaştem de mai mult timp, dar una este partea profesională şi alta e partea personală. Nu mă interesează ce discuţii au fost în trecut. Fiecare îşi gestionează viaţa cum vrea, dar sunt convins că ne vom ajuta reciproc.

Mai avem nevoie de vreo 3 posturi să le dublăm şi sperăm să facem alegerile potrivite„, a declarat Cristi Tănase în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și