Închide meniul

Ianis Zicu, OUT de la Concordia Chiajna! Eugen Trică, noul antrenor al ilfovenilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 septembrie 2022, 19:05

Ianis Zicu, OUT de la Concordia Chiajna! Eugen Trică, noul antrenor al ilfovenilor

Eugen Trică, în locul lui Ianis Zicu la Concordia Chiajna

Ianis Zicu și Eugen Trică, în timpul unor meciuri / Colaj Hepta

Ianis Zicu este OUT de la Concordia Chiajna, după startul slab de sezon din Liga a 2-a. Clubul ilfovean s-a mișcat repede și i-a găsit deja înlocuitor pe banca tehnică. Potrivit Liga2.prosport.ro, Eugen Trică va fi noul antrenor al Chiajnei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Zicu a plecat de la Chiajna în cursul zilei de marți, semnând rezilierea pe cale amiabilă, iar oficialii ilfoveni i-au găsit imediat înlocuitor.

Ianis Zicu, OUT de la Concordia Chiajna! Eugen Trică va fi noul antrenor al ilfovenilor

Zicu a lăsat Concordia pe locul 14 în Liga a 2-a, după primele 7 etape, departe de obiectivul promovării în prima ligă. În locul fostului mijlocaș de la Rapid și Dinamo, la cârma formației ilfovene va fi instalat Eugen Trică, rămas la rândul său, recent, fără angajament.

Trică s-a despărțit în această lună de Metaloglobus, echipă pe care a lăsat-o pe ultimul loc în Liga a 2-a, cu un singur punct acumulat și fără victorie.

Eugen Trică își va continua aventura în antrenorat tot în liga secundă, unde și-a petrecut cea mai mare parte a carierei de tehnician. De-a lungul timpului, fostul mijlocaș de la Steaua sau CFR Cluj le-a mai pregătit pe Juventus București, UTA Arad, Sportul Snagov sau FC U Craiova 1948.

Reclamă

Ovidiu Herea s-a despărțit de Metaloglobus dintr-un motiv incredibil

Ovidiu Herea este OUT de la Metaloglobus dintr-un motiv incredibil! Fostul atacant al Rapidului, ajuns la 37 de ani, a fost îndepărtat de la echipa din Liga a 2-a din cauză că noul antrenor, Eusebiu Tudor, nu se poate impune în vestiar din cauza mea. Alături de Ovidiu, și fratele său, Claudiu, a plecat de la Metaloglobus.

Fostul vârf din Giulești a dezvăluit că, în urma unei discuții cu conducerea, s-a ajuns la concluzia că mai bine pleacă de la club pentru a evita o polemică uriașă.

De-a lungul carierei, Eusebiu Tudor a mai pregătit formații precum Sportul Studențesc, Chindia și Petrolul. Ultima oară, antrenorul de 48 de ani a fost pe banca celor de la Shoalah, din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Tudor îl va succede la cârma lui Metaloglobus pe Eugen Trică, cel care a antrenat echipa în primele 6 etape din Liga a 2-a.

„Am avut o discuție ieri cu cei din conducere. Am înțeles că antrenorul care vine nu poate să se impună în vestiar și că ar fi o problemă pentru el. Și am decis că plec eu. Automat și frate-miu. A zis că nu stă.

Poate scoate antrenorul echipa din situația asta. Personalitatea mea începuse să deranjeze puțin și cred că asta a fost. Până la urmă e strategia și alegerea lor și eu nu m-am opus. Să dea Dumnzeu să facă puncte că a plecat Ovidiu Herea de la Metaloglobus.

Eu cred că am avut un rol important în rezultatele de la echipă, plus în aducerea jucătorilor. Din păcate anul ăsta nu știu ce s-a întâmplat, dar așa e în fotbal. Fiecare club are strategia lui și nu am nicio problemă. Am reziliat pe cale amiabilă, ne-am strâns mâinile și la revedere. Eu nu am fost în niciun loc unde nu am fost dorit. Mi s-a spus că vine un antrenor care nu se poate impune în vestiar atâta timp cât sunt eu acolo. Să se impună și să facă treabă! Eu nu am nicio treabă!

Mie îmi pare rău că nu a rămas Eugen Trică la echipă. Am avut o relație foarte bună și i-am și spus că îmi pare rău că nu au fost rezultate. Cred că a fost conjunctura de așa manieră să nu avem rezultate. Eu cred că echipa are calitate și se poate să își revină”, a spus Ovidiu Herea, pentru Fanatik.

  • Ovidiu Herea a jucat la Metaloglobus în ultimii 4 ani, reușind să înscrie 45 de goluri.
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și