Închide meniul

Jandarmeria a anunţat ce sancţiuni au fost aplicate după Dinamo – FC Argeş 6-1

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2023, 10:34

Jandarmeria a anunţat ce sancţiuni au fost aplicate după Dinamo – FC Argeş 6-1

Fanii celor de la Dinamo au făcut spectacol în tribune

Fanii lui Dinamo, la un meci / Hepta

Jandarmeria a anunţat ce sancţiuni au fost aplicate după Dinamo – FC Argeş 6-1. Jandarmeria Bucureşti a anunţat că au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.400 de lei, după meciul Dinamo – FC Argeş, scor 6-1, din barajul de menţinere/promovare în Liga 1, scrie news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Jandarmeriei, au fost constatate şi întocmite 7 acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel:

– 5 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive;

– un act de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri;

– un act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 372 Cod Penal (portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase).

Reclamă

Jandarmeria a anunţat ce sancţiuni au fost aplicate după Dinamo – FC Argeş 6-1

De asemenea, au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.400 de lei, astfel:

–  3 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive;

–  16 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice;

Totodată, au fost aplicate 13 sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă între 6 luni şi 1 an. Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, pe Arena Naţională, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56). Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55.

Returul va avea loc sâmbătă.

Ovidiu Burcă evită să se bucure după Dinamo – FC Argeş 6-1

Ovidiu Burcă anunţă că evită să se bucure după meciul Dinamo – FC Argeş, scor 6-1, din manşa tur a barajului pentru promovarea/menţinerea în Liga 1. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a ţinut să îşi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ după victoria de senzaţie obţinută pe Arena Naţională.

Sunt reţinut pentru că am făcut doar un pas, mai avem încă unul. Am câştigat două reprize. Ne aşteaptă returul de la Piteşti, care nu va fi deloc uşor. Cel mai greu de gestionat este succesul. Am făcut un apel, am vorbit cu băieţii să rămână cu picioarele pe pământ.

Un rezultat peste aşteptări. Dacă cineva mi-ar fi spus înainte de meci că ăsta e scorul final, aş fi zâmbit. Dar astăzi totul a funcţionat. Am avut şi puţin noroc. E o seară frumoasă, lumea a plecat fericită de la stadion. Să nu uităm, am câştigat împotriva unei echipe din Liga 1. Urmează o săptămână dificilă, pentru că nu e uşor să gestionezi această stare de euforie.

Într-adevăr e totul în mâna noastră, am luat un avantaj important. Suntem la mâna noastră„, a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și