Închide meniul

Mihai Stoica atacă din nou CSA Steaua! Oficialul de la FCSB vrea să afle salariile jucătorilor lui Oprița

Alex Ioniță Publicat: 18 iunie 2023, 12:50

Reclamă
Mihai Stoica atacă din nou CSA Steaua! Oficialul de la FCSB vrea să afle salariile jucătorilor lui Oprița

Mihai Stoica atacă CSA Steaua

Mihai Stoica, în timpul unui meci din Liga 1 / Profimedia Images

Mihai Stoica atacă din nou CSA Steaua! Managerul general al celor de la FCSB dorește acum să afle salariile jucătorilor lui Daniel Oprița. Acesta este de părere că într-un club public ar trebui să existe transparență totală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul vicecampioanei a lansat un nou val de ironii către CSA Steaua. Mihai Stoica nu ratează ocaziile de a-i ataca pe „militari”, iar acum acesta dorește să afle detalii organizatorice din interiorul clubului din Ghencea. Singura justificare a ironiilor venite din partea managerului este conflictul, care în momentul de față pare fără sfârșit, dintre formația patronată de Gigi Becali și CSA Steaua.

Mihai Stoica atacă din nou CSA Steaua! De ce vrea să le afle salariile jucătorilor lui Oprița

Mihai Stoica a lansat din nou un val de ironii către CSA Steaua. Managerul general de la FCSB dorește să afle salariile de la echipa Armatei, pentru că, spune el, clubul militar ar trebui să fie transparent cu aceste informații.

„Eu aş vrea să aflu salariile jucătorilor de la CSA Steaua. Cel mai mult îmi doresc asta. Să fie transparenţă totală! Să mă verific să văd dacă un atacant are un salariu mai mare decât şeful Statului Major sau Ministrul Apărării Naţionale. E ceva foarte grav dacă se întâmplă bănuiala asta!”, a spus oficialul, pentru orangesport.ro.

Totuși, în momentul de față, ironiile lui Stoica reprezintă cea mai mică problemă pentru oficialii militari. După încă un sezon în care echipa „roș-albastră” nu a obținut dreptul de promovare, situația din interiorul clubului este una extrem de tensionată. Acum, cei de la CSA Steaua iau în calcul schimbarea organizării clubului, lucru care ar înfuria o mare parte a fanilor.

Reclamă

Bogdan Lobonţ negociază cu CSA Steaua. George Ogăraru confirmă: „Suntem în discuţii”

Bogdan Lobonţ negociază cu CSA Steaua. Motivul este preluarea echipei de U18 a clubului din Ghencea, potrivit Prosport. Fostul portar al echipei naţionale nu a mai antrenat în ultimul an. Acesta a fost demis de la România U20, după un singur an pe banca tehnică.

George Ogăraru, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori ai Stelei, a confirmat negocierile. Fostul fotbalist este de părere că preluarea echipei de U18 de către Bogdan Lobonţ nu ar fi un pas înapoi pentru fostul portar al României, făcând o comparaţie cu traseul lui Frank de Boer în antrenorat:

„Suntem în discuții. Antrenorii de la Copii și Juniori au ajuns la final de contract. Urmează,  în perioada aceasta, să prelungim cu unii, cu alții nu. Nu ar fi un pas înapoi să vină la juniori. Vă dau exemplul Frank de Boer: și-a încheiat cariera, a fost luat asistent de van Gaal la naționala Olandei, după a trecut la U13 la Ajax. A antrenat și U17 și, la seniori, când a fost numit, a luat patru campionate consecutive”, a spus George Ogăraru, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și