Închide meniul

Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 mai 2024, 23:16

Reclamă
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2

Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali

Constantin Toma / AntenaSport

Constantin Toma, primarul Buzăului, a fost întrebat după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1 dacă aşteaptă duelurile cu Rapid şi cu echipa lui Gigi Becali, FCSB. Iată răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Toma (65 de ani) este primarul Buzăului din anul 2016. La meciul ce i-a adus promovarea Buzăului în Liga 1 au fost prezenţi şi premierul Marcel Ciolacu şi fostul ministru al Culturii, Lucian Romaşcanu, ambii originari din Buzău.

Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”

Este extraordinar, după 15 de absență din prima ligă, Gloria Buzău este din nou acolo, ceea ce este extraordinar. A fost un sezon foarte, foarte greu, foarte chinuitor, dar totul este bine când se termină cu bine”, a declarat edilul Buzăului, Constantin Toma, după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1.

Întrebat dacă aşteaptă duelurile cu echipa lui Gigi Becali şi cu Rapid, Constantin Toma a răspuns: „Da, de ce nu? Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluța» 2, dar nu sub Gigi Becali”.

„Steluţa” i se spunea Gloriei Buzău de către rivalele echipei lui Gigi Becali în perioada în care echipa buzoiană evolua în prima ligă din România.

Reclamă

Primarul Constantin Toma a precizat că obiectivul echipei în sezonul următor este menţinerea în prima ligă. Edilul Toma l-a lăudat pe antrenorul echipei, Andrei Prepeliţă.

Antrenorul este întotdeauna cel mai important. A avut curaj, după meciul de pe 1 decembrie în care am pierdut acasă, a avut curaj să renunțe la vreo 10 jucători străini și a adus numai români. Cred că s-a văzut acest lucru. Realist, vrem să supraviețuim în prima ligă, să rămânem acolo”, a subliniat Constantin Toma.

Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1

Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1. Antrenorul buzoienilor a vorbit despre performanța echipei sale, după finalul partidei cu Unirea Slobozia.

Reclamă 4 / 0/3

Unirea Slobozia, care este deja promovată în Liga 1, a pierdut duelul de la Buzău cu scorul de 0-3. Astfel, echipa lui Andrei Prepeliță și-a asigurat, la rândul ei, promovarea directă în primul eșalon.

„Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur foarte mult. A fost un an greu, probabil cel mai greu de când m-am apucat de antrenorat.

Dacă în ceilalți ani, cu performanțele de la Argeș, nimeni nu ne-a impus să ajungem în play-off sau în semifinalele Cupei, aici ne-am propus de la început să promovăm, deși n-aveam un astfel de lot la dispoziție.

Așteptările erau mari, dar după anul acesta, dacă e să vorbesc, m-am cam grăbit puțin în declarații. Dar mă bucur că până la urmă am reușit.

(…) Cred că presiunea și-a pus amprenta de-a lungul campionatului. Probabil, dacă tăceam din gură, jucătorii n-aveau aceeași presiune”, a spus Andrei Prepeliță.

Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă!

Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Buzoienii aveau nevoie de victorie în meciul cu Unirea Slobozia, care e deja promovată.

Gloria Buzău a învins-o pe Unirea Slobozia cu 3-0 şi şi-a asigurat prezenţa în Liga 1 sezonul următor.

Reclamă

Imediat după fluierul final au început focurile de artificii pe stadionul din Buzău. Jucătorii au făcut hora pe teren, după promovarea în Liga 1.

Suporterii au încercat să pătrundă pe teren, să sărbătorească alături de jucători şi staff, dar au fost opriţi de forţele de ordine.

Corvinul Hunedoara şi Şelimbăr, echipele aflate înaintea Gloriei Buzău în clasamentul Ligii 2, nu au drept de promovare în Liga 1.

Czikszereda şi Mioveni se vor lupta pentru locul ce duce la barajul de promovare / rămânere în Liga 1.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:10 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și