Închide meniul

Salariul uriaş pe care îl va avea Marius Croitoru la FCU Craiova! Va câştiga în Liga a 2-a mai mult decât Charalambous la FCSB!

Publicat: 28 mai 2024, 18:40

Reclamă
Salariul uriaş pe care îl va avea Marius Croitoru la FCU Craiova! Va câştiga în Liga a 2-a mai mult decât Charalambous la FCSB!

Salariul uriaş pe care îl va avea Marius Croitoru la FCU Craiova!

Adrian Mititelu şi Marius Croitoru / Facebook FCU Craiova

S-a aflat salariul uriaş pe care îl va avea Marius Croitoru la FCU Craiova! Croitoru va câştiga în Liga a 2-a mai mult decât Elias Charalambous, care a luat titlul în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu l-a anunţat oficial pe Marius Croitoru ca fiind noul antrenor al echipei, deşi FCU Craiova nu s-a despărţit încă oficial de Eugen Trică.

Salariul uriaş pe care îl va avea Marius Croitoru la FCU Craiova! Va câştiga în Liga a 2-a mai mult decât Charalambous la FCSB!

Potrivit fanatik.ro, Croitoru va avea un salariu lunar de 11.000 de euro. Prin comparaţie, Elias Charalambous avea un salariu de 5.000 de euro pe lună la FCSB. Gigi Becali anunţa că i-l va dubla, ceea ce înseamnă că Elias Charalambous va câştiga 10.000 de euro lunar la FCSB.

Marius Croitoru a semnat cu FCU Craiova. Sursa citată notează că Marius Croitoru va avea contract pe un an, cu o clauză prin care acesta i se prelungeşte automat dacă va obţine promovarea în Liga 1.

Bine ai revenit, Marius Croitoru!

Reclamă
Reclamă 4

Marius Croitoru este noul antrenor principal al FCU 1948. Acesta a mai antrenat echipa în perioada 23 iunie 2022 – 10 octombrie 2022.

El a semnat un contract valabil pentru 2 ani”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Adrian Mititelu îl critica dur în trecut pe Marius Croitoru: „Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi!

Marius Croitoru a fost dat afară de Mititelu în luna octombrie a anului 2022, după 14 meciuri. A adunat atunci 5 victorii, 3 remize şi 6 înfrângeri. Croitoru a fost făcut praf imediat după ce i-a fost reziliat contractul.

Reclamă

Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”, a declarat Atunci Adrian Mititelu.

Cu Eugen Trică pe bancă, FCU Craiova a retrogradat matematic după înfrângerea cu Hermannstadt, scor 1-3, din ultima etapă a play-out-ului. Contractul lui nu a mai fost prelungit.

S-a terminat, echipa merge în Liga 2, probabil mai departe patronul vrea o strategie nouă, sănătoasă, curată. Ca sfat, trebuie s-o ia de la zero, cu o echipă curată”, spunea Eugen Trică după retrogradare.

Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali

Adrian Mititelu a lansat o ironie devastatoare pentru Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a spus că nu îl interesează să îl transfere pe Juan Bauza. Chiar dacă a retrogradat, Adrian Mititelu e de părere că Bauza valorează multe milioane de euro.

Adrian Mititelu a continut şi a spus că Gigi Becali nu are în lotul celor de la FCSB un jucător de valoarea lui Bauza. Mititelu a dezvăluit şi propunerea uriaşă făcută de Gigi Becali şi pe care a refuzat-o.

Sunt acri strugurii atunci când nu ajungi la ei! FERGUSON, stai liniștit ca nu-l iei nici cu 5 milioane euro! N-ai fotbalist de valoarea lui PEPE în lot! În decembrie ai oferit 2 milioane, am refuzat propunerea în 3 secunde”, a scris Adrian Mititelu pe reţelele de socializare.

Totul după ce Gigi Becali a spus că nu îl interesează transferul lui Bauza la FCSB. Mai mult, Becali a spus că şi dacă îi dă bani, tot nu îl aduce pe argentinian la FCSB.

Bauza, dacă-mi dă şi bani, tot nu-l iau, îngrămădesc lotul. Nu că nu ar fi jucător Bauza. Dacă apare în faţa mea şi îi spun bă, băiatule, singurul care nu face faza defensivă e Coman.Pot să-l las să nu facă, are puterea să dea gol. În rest, toată lumea trebuie să facă faza defensivă. Poţi să-i spui lui Neymar să facă faza defensivă?”, a spus Becali la fanatik.ro.

 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și