Închide meniul

Scandal după CSA Steaua – Csikszereda 1-0! Covăsnenii anunţă că depun plângere la Consiliul de Discriminare!

Bogdan Stănescu Publicat: 16 noiembrie 2023, 20:12

Reclamă
Scandal după CSA Steaua – Csikszereda 1-0! Covăsnenii anunţă că depun plângere la Consiliul de Discriminare!

Scandal după CSA Steaua - Csikszereda 1-0

Imagine din meciul CSA Steaua - Csikszereda / Hepta

Scandal după CSA Steaua – Csikszereda 1-o. „Roş-albaştrii” au câştigat la limită, printr-un gol marcat de Chipirliu în minutul 78, dar meciul s-a mutat şi în afara gazonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele de la Csikzereda, Zoltán Szondy, le-a adus acuzaţii grele, de discriminare, celor de la CSA Steaua.

Scandal după CSA Steaua – Csikszereda 1-0!

Tot ce s-a întâmplat la București este neconstituțional. Am indicat de mai multe ori și voi continua să arăt aici că antimaghiarismul deschis este o bază de încredere în fotbalul românesc, iar Steaua este în fruntea acestui lucru. Steaua nu are dreptul la promovare ani de zile, si se cheltuiesc fonduri publice uriașe începând de la campionatul județean.

Întrucât nu au drepturi de promovare, nici ei nu au rezultate. Singurul lucru la care se pricep sunt conflictele. Cu cine au o problemă? În primul rând cu ungurii, în al doilea rând cu „cealaltă” Steaua, în al treilea rând cu federația și unele partide politice.

Nu tolerăm aceste povești, nu le-am lăsat nespuse nici când am câștigat cu 4-0 și nici acum nu le vom lăsa nespuse. Am raportat evenimentele Serviciului de Protecție Legală Mikó Imre, iar noi, în calitate de FK Miercurea Ciuc, raportăm conducerea Stelei.

Reclamă

Vom duce această poveste la Consiliul de Discriminare. Sper că vom ajunge la punctul în care există ceva ordine în această chestiune! Faptul că ajungem acolo, că ei văd ce tricouri și steaguri are un suporter, și ce nu este românesc, motiv pentru care nu au voie să intre, amintește de epoca Ceaușescu”, a declarat preşedintele lui Csikzereda, Zoltán Szondy, citat de liga2.prosport.ro.

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1: „Nu se va face nimic!”

Daniel Oprița a avut un nou discurs vehement și le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1, la finalul acestui sezon. Antrenorul roș-albașitrlor i-a arătat cu degetul pe conducătorii clubului.

Oprița și-a pierdut speranța că se va putea primi dreptul de promovare. Speră doar că se va putea schimba legea care îi ține departe de prima scenă a fotbalului românesc. Au nevoie să se asocieze cu o entitate privată pentru a se putea lupta cu granzii din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul trecut, CSA a terminat pe locul secund play-off-ul, dar au rămas în Liga 2. Au promovat Oțelul și Dinamo, echipe clasate sub „militari”.

Eu știu că, până la finalul sezonului, nu se va face nimic cu dreptul de promovare. Suntem ca și în sezoanele trecute. Dacă nu s-a făcut la început, nu poate să se mai facă ceva pe parcurs, mai ales că nu se schimbă legea, care înțeleg că ar fi singura soluție. Dar nu sunt șanse să se întâmple lucrul acesta.

Și privatul, dacă vine, nu știu dacă se poate în timpul campionatului. Dacă a început campionatul, e greu. Dacă sunt șanse, eu nu le știu”, a declarat Daniel Oprița pentru playsport.ro.

„FCSB e Steaua?” Reacţie imediată a lui Mircea Rednic

FCSB e Steaua?” a fost întrebarea la care a avut o reacţie imediată Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA a ales care este, din punctul său de vedere, „adevărata Steaua”. Reacţia „Puriului” vine la scurt timp după ce a „inflamat” spiritele în Bănie – a declarat că echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, este continuatoarea „Ştiinţei”.

Mircea Rednic asigură că FCSB este continuatoarea Stelei, echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

(FCSB e Steaua?) Da! Acuma iar o să apară… Asta e părerea mea. E un om care a preluat, a investit și indiferent ce o să spună alții, asta e părerea mea.

(Păi și ceilalți cine sunt?) Și noi avem CS Dinamo, nu? Și ei au un CS Steaua. Și eu cred că se pregătește ceva.

Reclamă

Nu știm ce, dar sigur se pregătește ceva. Așa simt eu ca dinamovist. Altfel Lupescu nu ar fi acceptat să semneze acolo. Eu așa simt. Ionuț stătea binemersi, era liniștit”, a declarat Mircea Rednic la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și