Închide meniul

Steliano Filip și-a ieșit din minți! Acuzații incredibile: ”Dinamo a încercat ‘să mă facă‘! A fost penibil!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 iunie 2022, 12:12

Steliano Filip și-a ieșit din minți! Acuzații incredibile: ”Dinamo a încercat ‘să mă facă‘! A fost penibil!”

Mirko Ivanovski, reacţie categorică după ce Steliano Filip este vizat într-un scandal de pariuri

Steliano Filip, în timpul unui meci disputat de Dinamo / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Steliano Filip și-a ieșit din minți
  • Acuzații incredibile la adresa lui Dinamo

Steliano Filip și-a ieșit din minți. Fotbalistul a făcut acuzații incredibile la adresa lui Dinamo, care i-ar fi cerut echipamentul înapoi după retrogradare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Steliano Filip a depus memoriu și îi cere lui Dinamo peste 20.000 de euro, sumă care reprezintă restanțe salariale. Fundașul de 28 de ani vrea să plece din „Ștefan cel Mare” după retrogradarea istorică în Liga a 2-a.

Steliano Filip și-a ieșit din minți la adresa lui Dinamo

„Este o chestie a cuiva de prin conducere, probabil, faptul că «Steliano Filip a cotit-o după», legat de înțelegerea mea cu Dinamo. Nu știu cine a scos asta! În afară de faptul că absolut toți jucătorii au primit sau primesc un salariu restant, minim, eu am renunțat la tot. Dar mi se pun și tot felul de clauze.

Reclamă

Absolut nimănui nu i s-a cerut echipamentul, Ivanovski, Matei, Torje, indiferent cine a plecat. Ba, mai mult, toți care au plecat nici nu au fost întrebați de echipament, darămite să-l predea. Sincer, mai am două tricouri de prezentare, restul, tot ceea ce am avut, am dat unui prieten care e mare dinamovist. Sărăcul, lui nu i-am spus, dar a aflat și voia să-mi trimită echipamentul înapoi. Care valorează maximum 2.300 de euro.   

Le-am arătat clauza și lui Ivanovski, și lui Matei. Erau șocați cât de penibili au fost. Păi, eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza asta, în condițiile în care tu nu ai cerut nimănui nimic? Probabil, ideea este că au vrut să «mă facă puțin», fiindcă am vrut să plec încă din iarnă. Dar nici atunci, nici acum n-am vrut să încurc pe nimeni”, a răbufnit Steliano Filip, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Dezastru total la Dinamo: ”S-ar putea nici să nu se înscrie în Liga 2! E sortită falimentului!”

E dezastru total la Dinamo! Constantin Anghelache (76 de ani), fost președinte la gruparea din Ștefan cel Mare, anunță că există posibilitatea ca echipa să nu se poată înscrie în Liga 2. Ba mai mult, aceasta ar fi sortită falimentului!

La Dinamo au mai rămas doar juniorii şi încă nu se ştie pe ce stadion vor disputa alb-roşiii meciurile din Liga 2. „Câinii” nu au primit acceptul de a juca în Colentina.

„FC Dinamo 1948 are o problemă foarte grea. Aceea că insolvența nu e făcută la fel ca cea din 2014. Față de insolvența din 2014, insolvența de acum a fost mai degrabă o restructurare a unor datorii. Dacă tu spui că de la 7 milioane de euro datorii dai 5,3 milioane înapoi, asta nu înseamnă insolvență!

Reclamă 4 / 0/3

Retrogradând, au rămas fără venituri pentru planul de redresare judiciară. Nu mai au sumele pentru televizare de la LPF, nu pot vinde jucători, n-au conducere, n-au sponsori, n-au nimic. Planul de redresare merge înainte, dar problema e că nu mai au cu ce să plătească.

A mai apărut o belea acum, Dinamo are interdicție de la UEFA de a transfera pentru că n-a plătit o datorie. Cu cine a rămas în grădină, s-ar putea nici să nu se înscrie (n.r. – în Liga 2)! Din punctul meu de vedere, FC Dinamo e sortită falimentului. O spun cu mare tristețe, dar trebuie s-o spun”, a declarat Constantin Anghelache, potrivit gsp.ro.  

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”