Închide meniul

Transfer surprinzător reuşit de Dinamo! Un mijlocaş care a jucat în naţionala de juniori a Spaniei vine în Ştefan cel Mare. CV important pentru achiziţia „câinilor”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2022, 21:57

Transfer surprinzător reuşit de Dinamo! Un mijlocaş care a jucat în naţionala de juniori a Spaniei vine în Ştefan cel Mare. CV important pentru achiziţia „câinilor

Transfer surprinzător reuşit de Dinamo! Mijloca;ul Dani Iglesiascare a jucat în naţionala de juniori a Spaniei vine în Ştefan cel Mare

Dani Iglesias a semnat cu Dinamo / Facebook Dinamo

Transfer surprinzător pentru Dinamo, înainte de startul Ligii 2. Chiar dacă au mari probleme cu banii, „câinii” au reuşit să facă o mutare importantă. L-au adus pe spaniolul Dani Iglesias, care a jucat în trecut pentru Spartak Trnava şi Rijeka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ibericul care tocmai a împlinit 27 de ani are două selecţii în naţionala Spaniei U17. Iglesias are un CV important şi îi face pe fanii lui Dinamo să spere la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Transfer surprinzător reuşit de Dinamo! Dani Iglesias a semnat cu alb-roşiii

Dinamo 1948 București anunță transferul mijlocașului spaniol Dani Iglesias la clubul nostru, a declarat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.

Ultima oară la Sered, în prima ligă a campionatului din Slovacia, Dani Iglesias (27 de ani) și-a început cariera la Deportivo La Coruna și a mai evoluat în Spania pentru Alaves și Guadalajara. În 2018, Dani Iglesias a făcut pasul în campionatul Croației, a jucat pentru Istra și Rijeka, iar în ultimele două sezoane competiționale a evoluat în Slovacia pentru Spartak Trnava și Sered.
24 de meciuri a jucat Dani Iglesias, sezonul trecut, pentru Sered, în campionatului Slovaciei.

32 de partide e adunat Dani Iglesias în prima ligă din Croația pentru Istra și Rijeka. În tricoul croaților de la Rijeka a jucat 3 meciuri în Europa League. 2 selecții la reprezentativa sub 17 ani a Spaniei are Dani Iglesias.

Reclamă

27 de ani a împlinit Dani Iglesias în această lună, pe 17 iulie. Bun venit, Dani Iglesias!„, se anunţă în comunicatul lui Dinamo.

Potrivit Transfermarkt, Dani Iglesias are o cotă de piaţă de 250.000 de euro. La începutul acestei luni a rămas liber de contract. Bogdan Gavrilă, Valentin Buhăescu, Neluţ Roşu şi Valentin Lazăr sunt jucătorii care au mai fost transferaţi de Dinamo după retrogradarea în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo joacă în primul meci al noului sezon al Ligii 2

Dinamo joacă în primul meci al noului sezon al Ligii 2! Elevii lui Ovidiu Burcă vor juca primul meci din istorie din Liga 2 joi, 4 august, de la ora 18.00, cu Progresul Spartac.

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani şi încearcă, încă din primul sezon în Liga 2, să atace promovarea. Dinamo joacă în primul meci la sezonului din Liga 2.

Joi, 4 august 2022, ora 18:00

  • Progresul Spartac – Dinamo

Vineri, 5 august 2022, ora 17:00

  • Unirea Slobozia – Minaur Baia Mare

Sâmbătă, 6 august 2022, ora 11:00

  • CS Comunal Şelimbăr – FC Braşov
  • Politehnica Timișoara – Unirea Constanţa
  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSC Dumbrăviţa
  • Unirea Dej – FK Miercurea Ciuc
  • Concordia Chiajna – CSM Slatina
  • Gloria Buzău – Ripensia Timișoara

Sâmbătă, 6 august 2022, ora 11:30

  1. SC Oţelul Galaţi – Politehnica Iaşi

Marți, 9 august 2022, ora 20:30

Reclamă

Dinamo trebuie să-l despăgubească pe Dario Bonetti

Dinamo trebuie să-l despăgubească pe Dario Bonetti, după ce l-a dat afară anul trecut, în septembrie. „Câinii” au ajuns de la „nu avem de ce să ne facem griji” la a fi nevoiţi să plătească zeci de mii de euro.

Reprezentanţii lui Bonetti au dat-o în judecată pe Dinamo şi au câştigat. Rezilierea contractului a fost una abuzivă, astfel că gruparea din Ştefan cel Mare trebuie să plătească 48.000 de euro, reprezentând opt salarii restante, din perioada septembrie 2021 – mai 2022, dar şi 1.567 de lei, bilete de avion, potrivit gsp.ro.

În ultimul mandat al lui Bonetti, Dinamo a câştigat doar două meciuri. În rest, „câinii” au avut şase înfrângeri în care nu au marcat niciun gol.

Dinamo nu își face griji după ce Dario Bonetti a dat-o în judecată. „Câinii” sunt acoperiți de legea potrivit căreia o societate poate rezilia orice contract fără compensații în primele 60 de zile de la intrarea în insolvență.

Da, așa este, Dario Bonetti ne-a dat în judecată! Dar, noi nu avem de ce să ne facem griji. Pentru că nu Dinamo l-a dat afară pe Bonetti, ci firma de insolvență, nu și de administratorul judiciar. El a reclamat acest caz la judecătorul sindic. Deci, nu este grija noastră ce face domnul Bonetti”, a declarat Iuliu Mureșan pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și