Închide meniul
VIDEO

Tsvetelin Chunchukov, gol de senzaţie pentru CSA Steaua. Atacantul bulgar a marcat cu călcâiul în Ghencea

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2022, 19:15

Tsvetelin Chunchukov, gol de senzaţie pentru CSA Steaua. Atacantul bulgar a marcat cu călcâiul în Ghencea

Golul marcat de Tsvetelin Chunchukov

Tsvetelin Chunchukov a marcat un gol de senzaţie pentru CSA Steaua. Trupa antrenată de Daniel Opriţa i-a învins pe cei de la Alexandria, într-un meci amical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua se pregăteşte de noul sezon de Liga a 2-a. „Militarii” vor debuta în noua stagiune contra celor de la Metaloglobus, într-o partidă programată pe stadionul Ghencea.

Tsvetelin Chunchukov, gol de senzaţie pentru CSA Steaua

Tsvetelin Chunchukov a avut o execuţie superbă, în ultimul amical al celor de la CSA Steaua. Atacantul bulgar a înscris printr-o execuţie cu călcâiul, în minutul 30, din pasa lui Adi Popa. Minge a fost trimisă spre vinclul porţii celor de la CSM Alexandria.

Tsvetelin Chunchunkov a ajuns în această vară la CSA Steaua, de la Sepsi OSK. La formaţia covăsneană, atacantul bulgar a evoluat timp de o jumătate de sezon, fiind împrumutat ulterior la Chindia Târgovişte. Acesta a mai jucat şi pentru Academica Clinceni, între 2020 şi 2021.

Reclamă

Dumitru Dragomir îi desfiinţează pe cei de la CSA Steaua

Dumitru Dragomir îi desfiinţează pe cei de la CSA Steaua, după ce echipa riscă să nu aibă drept de promovare nici în acest an. Fostul şef al LPF e de părere că ar trebui ca cei din conducere să fie schimbaţi.

CSA Steaua riscă să nu mai drept de promovare nici în acest sezon. Dragomir dă vină pe conducere pentru situaţie de la echipa armatei. Conform Legii Sportului cluburile de drept public, finanţate de la bugetul de stat, cum este cazul Stelei, nu au dreptul să promoveze în Liga 1.

„Ce se întâmplă în Ghencea este de noaptea minții. Nu am văzut atâta incompetență în viața mea. Oamenii ăia din conducere cred că nu realizează în ce situație se află.

Reclamă 4 / 0/3

Și-au mai bătut joc de suporteri încă un an, iar după părerea mea trebuie să cadă cât mai repede niște capete din conducere. Nu ai cum să nu-ți rezolvi nici acum formele pentru a obține dreptul de promovare. Dacă nu ai făcut asta până cum, atunci înseamnă că nu îți respecți suporterii. Li s-a spus mură în gură ce trebuie să facă! Dar ei ce au făcut? Au dormit în bocanci! Nu au pe unul care să se priceapă la fotbal. L-au avut pe Ogăraru, dar l-au trimis la copii și juniori. Nu vor mai avea timp să facă nimic.

Și uite așa le râde pe bună dreptate Gigi Becali în nas. Incompetența și prostia se plătesc scump de tot. Eu nu știu ce mai caută Daniel Oprița la ei. Vrea să se joace de-a antrenoratul și sezonul viitor? Că practic aia e o joacă, nu e o meserie profesionistă, atât timp cât tu antrenezi efectiv degeaba. Cum îți mai motivezi jucătorii? Ce le spui celor pe care i-ai adus în această vară, după ce le-ai zis că echipa o să aibă drept de promovare? E incredibil”, a spus Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua: „Nu se poate promova”

Daniel Opriţa s-a enervat pe şefii de la CSA Steaua, care încă nu au obţinut dreptul de promovare pentru „militari”. Antrenorul a transmis conducerii că jucătorii vor avea de suferit dacă vor evolua din nou în Liga 2 fără obiectiv.

Conform Legii Sportului cluburile de drept public, finanţate de la bugetul de stat, cum este cazul Stelei, nu au dreptul să promoveze în Liga I, competiţie unde sunt acceptate doar cele organizate ca persoane juridice de drept privat.

„Am întrebat și eu, m-am interesat. La momentul ăsta nu se poate promova. Mai sunt câteva zile, sperăm să se poată schimba ceva. Dacă nu, rămânem iar cu speranța. Sincer, chiar nu știu de ce nu se face nimic! Chiar sincer spun. Pentru mine e foarte dificil.

Au fost jucători pe care nu i-am adus ușor. Le-am spus că sigur se va rezolva cu dreptul de promovare. Ei au niște bonusuri pentru promovare. Ei acum nu le pot lua. Bonusurile ar veni din drepturile TV. Sezonul trecut am tot trăit cu speranța. Acum, jucătorii știu ce a fost anul trecut. Se poate să se simtă și păcăliți”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și