Închide meniul

Tudorel Stoica, mesaj categoric despre situaţia de la CSA Steaua: „Nu ştiu ce vor cei de acolo!”

Viviana Moraru Publicat: 24 octombrie 2023, 9:23

Reclamă
Tudorel Stoica, mesaj categoric despre situaţia de la CSA Steaua: „Nu ştiu ce vor cei de acolo!

Tudorel Stoica, mesaj categoric despre situaţia de la CSA Steaua

Tudorel Stoica/ Hepta

Tudorel Stoica a transmis un mesaj categoric despre situaţia de la CSA Steaua. Fostul jucător s-a declarat surprins de forma arătată de echipă, în acest sezon de Liga a 2-a. Acesta a mai transmis că pe „militari” îi obligă numele să se claseze pe primele locuri, la finalul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a fost învinsă în ultima etapă de Slobozia, cu scorul de 0-1. „Militarii” ocupă 11 în Liga a 2-a, după zece etape disputate.

Tudorel Stoica, mesaj categoric despre situaţia de la CSA Steaua

Tudorel Stoica nu este încântat de situaţie pe care CSA Steaua o traversează. Acesta a declarat în ciuda faptului că echipa nu are drept de promovare, ar trebui ca măcar să se claseze pe primele locuri din Liga a 2-a.

Fostul căpitan al roş-albaştrilor a mai declarat că ar trebui ca şi fostele glorii ale clubului să iasă public şi să îşi declare nemulţumirile, cu privire la echipă.

„Surprinzător. Nu am crezut că poate să fie așa de jos clasată. Într-un fel, atât timp cât nu au posibilitatea să intre în Liga 1, poate că îi înțeleg în mică măsură. Ar fi fost extraordinar pentru ei, neavând drept de promovare, să fie pe primele locuri, pentru că e Steaua București.

Reclamă

Numele îi obligă. Când se va hotărî și se va spune public că ‘vrem să intrăm’ sau ‘ăsta e obiectivul’, am putea și noi, ăștia care am făcut performanță, să ieșim și să ne spunem problema. Până atunci… Nu știu ce vor cei de acolo. Noi nici atât nu avem de unde să știm.

Mă repet, numele Steaua îi obligă pe fiecare să joace! Suporterii, și ei săracii, înțeleg ce înseamnă un loc și meciuri nu prea bune, rezultate nu prea bune. Să sperăm că tot răul e spre bine”, a declarat Tudorel Stoica, conform sport.ro.

Tudorel Stoica, reacţie vehementă după lovitura primită de Gigi Becali în procesul cu CSA Steaua

Tudorel Stoica, fostul mare jucător al Stelei, a avut o reacţie vehementă după lovitura primită de Gigi Becali în procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Curtea de Apel a decis ca palmaresul până în 1998 să aparţină celor de la CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

„Cum era normal. Mi se pare normal și era și firesc. A fost hotărârea asta de la început. Realitatea e asta. Clubul Steaua are Cupa Campionilor, palmaresul, culorile și emblema, iar Gigi Becali are… Ce are. Și a meritat.

De când a intrat el în posesia clubului, echipei. Cu toate că au fost mari nereguli acolo. Dacă s-ar verifica, s-ar putea observa cum a putut să preia echipa de fotbal Steaua, când a luat-o el în 2003, atunci. Dar, în fine, asta e”, a spus Tudorel Stoica pentru sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și