Închide meniul

Unde va juca Dinamo primele meciuri din Liga a 2-a. Oficialii „câinilor” au găsit soluţia

Viviana Moraru Publicat: 8 iulie 2022, 8:45

Reclamă
Unde va juca Dinamo primele meciuri din Liga a 2-a. Oficialii „câinilor au găsit soluţia

Dinamo va juca în Liga 2

Fanii lui Dinamo, pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Hepta

Dinamo va evolua pe arena din Ştefan cel Mare, la începutul sezonului de Liga a 2-a. „Câinii” au ales să-şi dispute meciurile tot în „Groapă”, până la începerea lucrărilor de reconstrucţie a bătrânului stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregăteşte de debutul în liga secundă, ce va lua startul pe 6 august. „Câinii” au mari porbleme financiare, după prima retrogradarea suferită în istoria de 74 de ani a clubului.

Unde va juca Dinamo primele meciuri din Liga a 2-a

Dinamo va rămâne în Bucureşti şi va evolua tot pe arena din Ştefan cel mare, până la demolarea sa. Proiectul pentru un nou stadion a fost aprobat, urmând să se stabliească data la care se vor demara lucrările de reconstrucţie.

Răzvan Zăvăleanu s-a înţeles cu preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Popa, pentru ca echipa să-şi dispute meciurile pentru o scurtă perioadă în „Groapă”, anunţă Fanatik. Echipa avea un contract de închiriere cu şeful Clubului Sportiv, valabil până în vara anului 2023.

Şefii grupării roş-albe au ajuns la decizia de a rămâne în Ştefan cel Mare, după ce s-au lovit de mai multe refuzuri. Iniţial, variantele Colentina sau Cotroceni păreau viabile, însă au picat din diverse motive.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, şi arena din Giurgiu era o variantă pentru conducerea lui Dinamo. „Câinii” ajunseseră la un acord verbal cu oficialii de la Giurgiu, pentru a-şi disputa meciurile pe stadionul „Marin Anastasovici”, însă au ales să rămâna în Bucureşti.

Câți jucători au fost prezenți la vizita medicală a lui Dinamo, înaintea sezonului de Liga a 2-a

Dinamo a efectuat vizita medicală în cursul zilei de joi. La Policlinica Vitan din Capitală au fost prezenți 23 de jucători ai formației „alb-roșii”.

Jucătorii lui Dinamo prezenți la vizita medicală:

Reclamă
  • Portari: Mihai EȘANU, Ștefan FARA, Denis ONCESCU
  • Fundași: Răzvan PATRICHE, Marco EHMANN, Alin DUDEA, Deniz GIAFER, Costin AMZĂR, Alin DEMCI, Mario ZAMFIR, Andrei STELEA
  • Mijlocași: Ahmed BANI, Antonio BORDUȘANU, Valentin LAZĂR, Bogdan GAVRILĂ, Neluț ROȘU, Geani CREȚU, Cristian IONESCU, Andrei FLORESCU, David ȚONE, Mario ȘUTRU
  • Atacanți: Cătălin MĂGUREANU, Daniel DINU

Dinamo a anunțat că Iulian Mihăescu și Ionel Augustin se vor afla pe banca tehnică a echipei în următoarea periodă. „Câinii” vor disputa al doilea amical al verii contra celor de la Unirea Slobozia. Partida se va disputa sâmbătă, ora 11:00, pe stadionul Unirii.

În primul meci de pregătire al verii, Dinamo a fost învinsă de Concordia Chiajna, scor 0-1.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat falimentul lui Dinamo

După ce mai mulți jucători importanți au plecat de la Dinamo, dezastrul bate la ușă. Răzvan Zăvăleanu încearcă cu disperare să facă rost de bani. În caz contrar, clubul va intra în faliment.

„Am promisiuni și în baza lor vă spun că până vineri veți primi câte un salariu. Dacă nu reușesc să găsesc bani până vineri, cred că închid clubul, altceva nu vă mai pot promite”, ar fi spus Zăvăleanu jucătorilor, potrivit gsp.ro.

Dinamoviştii nu mai au nici maşină de spălat. Haosul continuă la baza din Săftica. După ce săptămâna trecută, Cornel Ţălnar a fost acuzat că a mâncat aripioarele de pui gătite de femeia de serviciu, un nou episod scandalos a ieşit la iveală.

„Ori își iau ei acasă echipamentul să-l spele, ori vine mașina, duce echipamentul la spălătorie”, au povestit dinamoviștii, conform gsp.ro

Unul dintre jucători a spus, sub protecţia anonimatului, că fostul antrenor al dinamoviştilor, Cornel Ţălnar, ar fi mâncat peste 30 de aripioare de pui.

„Stă toată ziua cu noi pe la Săftica și se așază pe un scaun la umbră. Nu zice nimic. Doar se uită. Din când în când mai aruncă vorbele lui haideți, băi spionilorrrr! Asta nu ne deranjează.

Problema a fost când ne-a mâncat ce carne aveam primită de la club. Și aia e venită cu porția! Aveam și noi vreo 50 de aripioare. Ne-a chemat la masă Țălnar în timp ce mânca din ele. Până am ajuns noi aproape că era golită farfuria. Ce să mai mâncăm”, a spus un jucător.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și