Închide meniul

Adrian Mutu și-a ales favorita din UEFA Champions League, după tragerea la sorți a sferturilor: „Ei au prima șansă!”

Viviana Moraru Publicat: 17 martie 2023, 18:59

Adrian Mutu și-a ales favorita din UEFA Champions League, după tragerea la sorți a sferturilor: Ei au prima șansă!”

Adrian Mutu și-a ales echipa favorită în UEFA Champions League

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Favorita lui Adrian Mutu, în UEFA Champions League

Adrian Mutu și-a ales favorita din UEFA Champions League, după tragerea la sorți a sferturilor. Tehnicianul de la Rapid a dezvăluit că-și dorește ca Napoli să câștige competiția, deoarece italienii traversează un sezon de vis. Totodată, „Briliantul” a declarat că Pep Guardiola este ghinionist, deoarece se duelează cu Bayern în următoarea fază a competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli va întâlni AC Milan, în sferturile UEFA Champions League. Dacă va trece de campioana din Serie A, napoletanii se vor duela în penultimul act cu învingătoarea din duelul Benfica – Inter.

Adrian Mutu și-a ales favorita din UEFA Champions League, după tragerea la sorți a sferturilor

Adrian Mutu s-a arătat dezamăgit de faptul că trupele din Italia se întâlnesc în meci direct, în sferturile UEFA Champions League. De asemenea, antrenorul de la Rapid a vorbit la superlativ de Napoli, și a mărturisit că își dorește ca trupa lui Luciano Spalletti să ridice marele trofeu al finalul sezonului.

Reclamă

Totodată, Mutu a vorbit și despre Pep Guardiola, despre care susține că nu a avut noroc la tragerea la sorți. Manchester City se va duela cu Bayern, formația care a eliminat fără drept de apel PSG, în optimi.

„Îmi pare rău pentru Napoli și pentru echipele din Italia pentru că se întâlnesc între ele. Cred că Napoli are prima șansă, e și favorita mea în acest an în competiție. Nu pentru că au cele mai mari șanse să câștige, dar e o echipă care îmi e simpatică, iar ceea ce fac anul ăsta e ceva extraordinar, atât în campionat, cât și în Champions League. Sper să le câștige pe amândouă.

Reclamă

Guardiola este din nou ghinionist, când o întâlnești pe Bayern în Champions League… e o forță.

Pentru italieni nu este OK, se întâmplă ce s-a întâmplat cu echipele românești când Răzvan Lucescu antrena Rapidul. Dar asta este!”, a declarat Adrian Mutu, în conferința de presă.

Cum a ajuns Napoli favorita bookmakerilor la câştigarea UEFA Champions League

Napoli a devenit favorita bookmakerilor la câştigarea UEFA Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor şi semifinalelor competiţiei. Napoletanii au aceeaşi cotă cu cea a lui Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Napoli are cotă 4.50 la câştigarea trofeului, la fel ca Manchester City. Cele două sunt urmate, în opinia specialiştilor, de Real Madrid (5.15) şi de Bayern Munchen (5.25).

Celelalte patru echipe au deja cote considerate mari: Inter Milano (11:50), Chelsea (13:50), Benfica (15:00) şi AC Milan (23). Totuşi, ţinând cont de tragerea la sorţi a semifinalelor, una dintre Benfica, Milan, Inter şi Napoli va ajunge în marea finală de la Istanbul.

Înainte de tragerea la sorţi, Napoli avea cotă 7, în timp ce Manchester City avea 2.75 la adjudecarea trofeului. Real Madrid avea tot cotă 7, în timp ce Bayern Munchen avea 3.75. Chelsea (13), Inter (25), Benfica (25) şi Milan (30) erau celelalte cote.

Italienii au şanse mari să ajungă în prima finală a UEFA Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor. Trei echipe din Serie A au rămas în competiţie, iar una dintre ele şi-a mărit semnificativ şansele a juca cu trofeul pe masă în Turcia, pe stadionul Ataturk, pe 10 iunie. Juventus a fost ultima reprezentantă a Italiei care a jucat finala, în 2017. A pierdut atunci în faţa lui Real Madrid.

Calificată pentru prima oară în sferturile de finală ale UCL, Napoli a scăpat de Real Madrid sau Manchester City. Va avea însă duel cu rivala din campionat, AC Milan. Prima manşă va avea loc pe 11 sau 12 aprilie pe San Siro, în timp ce returul este programat pentru 18 sau 19 aprilie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”