Închide meniul

Manchester City – Bayern Munchen şi Real – Chelsea sunt şocurile din sferturile Champions League. Putem avea o semifinală italiană

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2023, 13:00

Manchester City – Bayern Munchen şi Real – Chelsea sunt şocurile din sferturile Champions League. Putem avea o semifinală italiană

Tragerea la sorţi a sferturilor UEFA Champions League, LIVE TEXT

Tragerea la sorţi va avea loc la Nyon / Colaj Profimediaimages

Manchester City – Bayern Munchen şi Real – Chelsea sunt şocurile din sferturile Champions League, după tragerea la sorţi de la Nyon. Milan – Napoli şi Benfica – Inter sunt celelalte două sferturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vom avea o semifinală între învingătoarele dintre Manchester City – Bayern Munchen şi Real – Chelsea şi una cu calificatele dintre Milan – Napoli şi Benfica – Inter.

Manchester City – Bayern Munchen şi Real – Chelsea, şocurile din sferturile Champions League

Update 13:20: Învingătoarea din semifinala 2 va fi gazdă în finala cu câştigătoarea semifinalei 1.

Update 13:18: În a doua semifinală, se vor întâlni câştigătoarele din sferturile 3 şi 1.

Update 13:18:  În prima semifinală se va juca între sfertul 4 şi sfertul 2.

Reclamă

Update: 13:16: Milan – Napoli e ultimul sfert de finală.

Update 13:16: Manchester City – Bayern Munchen e finala din sferturile de finală

Reclamă 4 / 0/3

Update 13.15: Inter – Benfica e al doilea stert de finală.

Update 13:14 : Real Madrid – Chelsea e primul sfert de finală din această ediţie a Ligii Campionilor.

Update 13:00: A început ceremonia de la Nyon, unde se trag la sorţi meciurile din sferturile de finală şi din semifinalele UEFA Champions League.

Ştirea iniţială.

Reclamă

Manchester City, Benfica, Real Madrid, AC Milan, Napoli, Chelsea, Inter și Bayern sunt echipele care au reuşit să obţină calificarea din „optimi”. Liderul din Serie A, Napoli, este de neoprit şi în competiţia stelelor şi a ajuns în premieră în această fază a Ligii Campionilor.

Tragerea la sorţi a sferturilor UEFA Champions League, 13:00, LIVE TEXT

De altfel, trei echipe din Serie A au rămas în cursa pentru trofeu. La tragerea la sorţi de la Nyon este o regulă care le dă peste cap planurile italienilor. Spre deosebire de optimi, de această dată nu mai există nicio restricţie de ţară. Astfel că Napoli, AC Milan şi Inter pot juca între ele în „sferturi”. Grupările din Milano nu pot juca însă, acasă, în aceeaşi seară, din moment ce împart stadionul.

Prima manşă a sferturilor de finală se va disputa pe 11 și 12 aprilie, în timp ce returul este programat pentru 18 și 19 aprilie. Semifinalele va avea loc pe 9 și 10 mai, respectiv pe 16 și 17 mai. Finala care va avea loc în Turcia, pe stadionul Ataturk, va fi pe 10 iunie.

Cum a arătat tabloul optimilor de finală:

La fel ca la începutul sezonului, Manchester City a rămas principala favorită, cu o cotă de 2.75. Dubla victorie cu PSG a transformat-o pe Bayern Munchen în a doua alegere a specialiştilor, cu o cotă de 3.75.

Real Madrid a spulberat-o pe Liverpool, în dublă manşă, şi primeşte o cotă tentantă de 7 la apărarea trofeului adjudecat în stagiunea precedentă, după o finală disputată tot împotriva „cormoranilor”.

Cotă 7 are şi surpriza din acest sezon, Napoli. Aproape de cucerirea unui nou titlu în Serie A după o pauză de 33 de ani, echipa lui Spalletti a ajuns în sferturi, după un traseu aproape perfect. Chelsea (13), Inter (25), Benfica (25) şi AC Milan (30) sunt echipele cu şanse mici la trofeul suprem.

1. Manchester City 2.75
2. Bayern Munchen 3.75
3. Real Madrid 7.00
4. Napoli 7.00
5. Chelsea 13
6. Inter 25
7. Benfica 25
8. Milan 30

Erling Haaland a primit nota 10 în L`Equipe

Erling Haaland a primit nota 10 în L`Equipe, după prestația perfectă din primele 63 de minute ale meciului dintre Manchester City și Leipzig, din returul optimilor UEFA Champions League. Haaland a marcat nu mai puțin de cinci goluri.

Performanța norvegianului cotat la 170 de milioane de euro i-a convins pe francezi și acesta a primit nota maximă, fiind doar al doilea jucător care reușește așa ceva de două ori în carieră, după Lionel Messi. A primit 10 și după hat-trick-ul din duelul cu Manchester United, câștigat de cetățeni cu 6-3.

Este a 16-a oară când L`Equipe acordă nota maximă, iar cu acest lucru se mai pot lăuda staruri precum Lionel Messi, Robert Lewandowski, Kylian Mbappe, Neymar sau Lucas Moura.

Erling Haaland este golgheterul la zi din UEFA Champions League. A marcat 10 goluri în 402 minute jucate. Pe locul secund în clasament este Mohamed Salah, autor a 8 goluri. Egipteanul nu îşi mai poate îmbunătăţi cifrele după eliminarea lui Liverpool. Nici Kylian Mbappe, cu 7 goluri, nu mai poate ameninţa superioritatea lui Haaland. Vinicius (Real Madrid) şi Joao Mario (Benfica) au câte 6 goluri.

Recomandări
  • Tragerea la sorţi a sferturilor UEFA Champions League, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și