Închide meniul

Alan Shearer, uluit după gafele lui Courtois şi Alisson: „Dumnezeule! Sunt pur şi simplu incredibile”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2023, 23:36

Alan Shearer, uluit după gafele lui Courtois şi Alisson: „Dumnezeule! Sunt pur şi simplu incredibile

Alan Shearer, uluit de gafele lui Courtois şi Alisson

Profimedia

Alan Shearer a fost uluit după gafele lui Courtois şi Alisson, din prima repriză a partidei de pe Anfield. Fostul mare internaţional englez a rămas „interzis” după ce a văzut greşelile incredibile făcute de 2 dintre cei mai buni portari din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare internaţional englez a mai spus că Real Madrid a făcut mai multe „cadouri” în defensivă, de care ar fi putut profita cei de la Liverpool.

Alan Shearer, uluit după gafele lui Courtois şi Alisson

„Nu îmi vine să cred ce văd în ceea ce privește numărul de erori care se fac pe teren. O eroare groaznică a lui Courtois, pe care o repetă și Alisson.

Alisson a încercat să joace scurt în loc să degajeze, într-un moment în care echipa lui conducea. Dumnezeule, Alisson, doar degajează!

Erorile pe care Real Madrid le face în defensivă sunt pur și simplu incredibile, pare că o invită pe Liverpool. Se pare că e o pâine de mâncat pentru Mohamed Salah și Darwin Nunez”, a spus Alan Shearer, potrivit BBC.

Reclamă

Thibaut Courtois şi Alisson, gafe uluitoare

În minutul 14, Thibaut Courtois a primit o pasă de la un coechipier, însă, în mod inexplicabil, faimosul goalkeeper a preluat greșit mingea, care a ajuns la Salah. Apoi atacantul lui Liverpool a înscris golul de 2-0, fără probleme.

Alisson a făcut o gafă monumentală în partida Liverpool – Real Madrid, din turul optimilor Champions League. În minutul 36, portarul lui Liverpool a degajat mingea direct în Vinicius Junior, „balonul” ricoșând în poarta gazdelor și stabilind scorul de la pauză, 2-2. VEZI VIDEO AICI

Vinicius, record fabulos după „dubla” de vis din Liverpool – Real Madrid

Vinicius Jr. a atins un record fabulos, după „dubla” de vis reuşită în partida dintre Liverpool şi Real Madrid, partidă care se desfăşoară în turul optimilor din UEFA Champions League! Starul brazilian a depăşit performanţa legendarului Johan Cruyff, stabilită încă din 1966.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid a reuşit să întoarcă scorul fabulos în partida cu Liverpool- După ce „cormoranii” au condus cu 2-0, după golurile lui Darwin Nunez şi Mo Salah, Vinicius a semnat o „dublă” prin care scorul s-a făcut egal înainte de pauză.

Vinicius a devenit cel mai tânăr jucător care marchează o „dublă” pe terenul lui Liverpool, într-o competiţie europeană. Mai exact, la vârsta de 22 de ani şi 224 de zile, starul brazilian a reuşit o performanţă incredibilă!

Totodată, Liverpool a devenit victima preferată a lui Vinicius. Mijlocaşul brazilian este jucătorul care a înscris cele mai multe goluri în poarta „cormoranilor”, în competiţiile europene.

Concret, cu cele două reuşite din partida din optimi, din acest sezon, „Vini” a ajuns la cinci goluri marcate, în cele patru meciuri în care a jucat împotriva trupei de pe Anfield.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și