Închide meniul

Andrei Burcă are un mare regret după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: ”Am ratat prea mult!” Fundașul e deja cu gândul la retur: ”Își vor da viața!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2022, 22:51

Andrei Burcă are un mare regret după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: ”Am ratat prea mult!” Fundașul e deja cu gândul la retur: ”Își vor da viața!”

Andrei Burcă a recunoscut că poate pleca de la CFR Cluj

Andrei Burcă, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Burcă are un mare regret după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0. Fundașul campioanei României este dezamăgit de faptul că echipa sa nu a putut să marcheze împotriva campioanei Armeniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

12 şuturi spre poarta lui Pyunik au avut campionii României, 5 execuţii fiind cadrate. Gabriel Debeljuh a trimis şi mingea în bară, spectaculos, din „foarfecă”. Returul este programat pe 13 iulie, în Gruia.

Andrei Burcă are un mare regret după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0

”Așa se întâmplă uneori. Joci bine, dar nu reușești să marchezi. Se vede că nu avem ritm, chiar dacă am avut meciurile amicale. Am făcut un meci bun, deci este un rezultat îmbucurător pentru retur.

Am ratat prea mult. Sunt bucuros pentru că nu am primit gol. 0-0 este un rezultat bun. Ei se vor apăra, își vor da viața. La meciul retur, trebuie să dăm gol la primul gol!”, a declarat Andrei Burcă pentru Facebook-ul celor de la CFR Cluj.

Cristi Balaj, explicații după remiza campioanei României de la Erevan

Cristi Balaj a venit cu explicații după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0. Campioana României s-a încurcat la Erevan, iar președintele ardelenilor s-a plâns de arbitraj. Acesta este de părere că echipa sa trebuia să primească o lovitură de la 11 metri!

Reclamă

”Important este că nu am primit gol. A fost o echipă incomodă. Au fost câteva atacuri. Am avut ocazii mai mari. Am fost prezenți în fața porții. Neinspirație, ghinion, neșansă. Sunt mai buni băieții decât echipa gazdă!

Meciul retur va fi dierit față de ce a fost astăzi. Denis Kolinger mi-a plăcut. Jefte Betancor a avut și el o ocazie. Am avut și o lovitură de pedeapsă când Debeljuh a fost lovit de adversar. N-am avut reluări. Apărătorul a venit din spate și l-a lovit în cap.

Un antrenor duce echipa în fața porții. Au fost ocazii. Avem două echipe bune pentru Supercupă!”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, reacţie furibundă: „Armenilor le trebuia paşaport ca să treacă de centrul terenului”

Fostul antrenor al lui CFR Cluj nu înţelege tactica aleasă de Dan Petrescu şi i-a desfiinţat pe adversarii campionilor României.

Cei de la Erevan au o valoare a lotului de 6 milioane, când cea a lui CFR e de 30 de milioane. Nu este normal, este un coleg de-al meu, e omul care a venit după mine la CFR şi nu e normal să fac comparaţii, dar nu trebuie să ne ascundem. Această echipă cu care a jucat astăzi CFR se bate la retrogradare la noi în campionat, fără probleme. Săracii au laba piciorului umflată de cât au degajat.

Armenilor le trebuia paşaport ca să treacă de centrul terenului. Diferenţă mare de valoare, imensă! Cei care sunt implicaţi să răspundă. Eu nu am pomenit un meci de Champions League în care să nu vezi 5-6 pase legate. Fără prospeţime… poate greşesc eu. Nu sunt deloc răutăcios! Probabil încă nu au intrat în ritm, depinde cum a pregătit echipa (n.r. Dan Petrescu). Ceea ce am văzut astăzi… fundaşul central l-a făcut Pele. Astăzi CFR Cluj trebuia să câştige fără drept de apel! Fără să fiu subiectiv.

Eu niciodată nu am ieşit înainte de joc să fiu atât de precaut. Eu am alta mentalitate, încerc să desfiinţez adversarul. El este opusul, îi ridică în slăvi. Ne-o fi bătut pe noi Armenia, dar ei nu au avut nicio ocazie. Probabil aşa a pregătit meciul. În momentul de faţă CFR Cluj arată rău!„, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Recomandări
  • Andrei Burcă are un mare regret după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0
  • Fundașul e deja cu gândul la returul din Gruia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și