Închide meniul

Câți bani a primit Istvan Kovacs după ce a condus cu succes meciul istoric Manchester City – Real Madrid 4-3

Cosmin Cioboată Publicat: 27 aprilie 2022, 19:15

Câți bani a primit Istvan Kovacs după ce a condus cu succes meciul istoric Manchester City – Real Madrid 4-3

Câți bani a primit Istvan Kovacs după Manchester City - Real Madrid 4-3

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Câți bani a primit Istvan Kovacs după ce a condus meciul istoric Manchester City – Real Madrid 4-3
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Istvan Kovacs a avut o prestație perfectă la meciul istoric dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3. Arbitrul român a luat mai multe decizii excelente, în urma cărora a fost răsplătit cu suma de 5.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost delegat să conducă meciul de vis Manchester City – Real Madrid, 4-3, și nu a dezamăgit. Centralul român a luat mai multe decizii impecabile, iar la final a atras o mulțime de laude atât pe plan intern, cât și extern.

Câți bani a primit Istvan Kovacs după ce a condus meciul istoric Manchester City – Real Madrid 4-3

Fostul arbitru Marius Avram a dezvăluit suma cu care a fost remunerat Istvan Kovacs pentru meciul de pe Etihad, din semifinalele UEFA Champions League.

Reclamă

„Sumele sunt publice. Onorariul arbitrilor pe plan internațional, la UEFA, nu este în funcție de nivelul meciului arbitrat, ci este în funcție de nivelul la care este arbitrul.

De exemplu, Istvan Kovacs, care este în categoria Elite, indiferent ce meci arbitrează, în Europa League, în Conference League, în Champions League, el primește același barem. Baremul este undeva la 5.000 de euro pentru fiecare mec

Reclamă

În țările arabe, sunt cam 10.000 de dolari la un meci arbitrat. Arabii plătesc bine, plătesc pentru elita europeană, le plac arbitrii tari, îi aduc să arbitreze meciurile importante.”, a spus Marius Avram, pentru digisport.ro.

Istvan Kovacs, elogiat de celebrul Mark Clattenburg: „Dovadă de arbitraj extraordinar!”

Kovacs a fost elogiat inclusiv de Mark Clattenburg. Celebrul arbitru englez, care a condus finala Euro 2016, a lăudat deciziile luate de român în timpul meciului de pe Etihad.

„Aceasta a fost o dovadă de arbitraj extraordinar din partea lui Istvan Kovacs. Zinchenko a fost împiedicat clar și ar fi fost atât de ușor pentru Kovacs să dea lovitură liberă. Dar a așteptat și acțiunea s-a încheiat cu golul superb al lui Bernardo Silva.

Reclamă 4 / 0/3

Pregătirea fizică a lui Kovacs și luarea deciziilor au fost cele mai bune pe care le-am văzut la un arbitru de multă vreme.”, a declarat Mark Clattenburg, potrivit Daily Mail.

Clattenburg: „Guardiola ar fi trebuit să-i mulțumească lui Kovacs”

Clattenburg consideră că Pep Guardiola ar fi trebuit să-i mulțumească lui Kovacs pentru faza de la golul marcat de Bernardo Silva. Arbitrul român a lăsat excelent legea avantajului după faultul comis asupra lui Zinchenko, iar starul lui City a înscris cu o super-execuție.

Cu puțin timp înainte de golul lui Silva, Istvan Kovacs i-a dat cartonaș galben lui Guardiola pentru proteste. La final, managerul iberic și-a prezentat scuzele pentru reacție.

„Pep Guardiola a primit un cartonaș galben, reacționând urât și urlând la arbitru. El ar fi trebuit să-i mulțumească după reușita lui Silva.”, a mai spus Clattenburg.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern