Închide meniul

Decizia surprinzătoare a antrenorului Spartei Praga înaintea meciului cu FCSB! De cine se teme: „E un fotbalist-cheie”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2024, 19:38

Reclamă
Decizia surprinzătoare a antrenorului Spartei Praga înaintea meciului cu FCSB! De cine se teme: „E un fotbalist-cheie

Decizia surprinzătoare a antrenorului Spartei Praga înaintea meciului cu FCSB

Lars Friis, antrenorul Spartei Praga / Profimedia Images

Decizia surprinzătoare a antrenorului Spartei Praga înaintea meciului cu FCSB a fost să dispute partida din campionat. Lars Friis a mărturisit că putea să amâne meciul cu Dukla Praga, dar a ales ca fotbaliştii lui să îl joace. Sparta a câştigat cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lars Friis se teme cel mai mult de Darius Olaru. Antrenorul celor de la Sparta Praga l-a numit „un fotbalist-cheie” pe Olaru.

Decizia surprinzătoare a antrenorului Spartei Praga înaintea meciului cu FCSB! De cine se teme: „E un fotbalist-cheie”

Și noi am avut oportunitatea, totodată, de a amâna meciul de campionat (n.r. cu Dukla, 2-0, pe teren propriu). Am avut posibilitatea și înțelegerea federației din Cehia. Dar am vrut să avem flux continuu al partidelor. Noi am dorit așa!

În afara rezultatelor, mă refer la cele ale FCSB în liga internă, noi știm că ele nu reflectă adevărul și echipa a fost cea mai bună în fiecare meci. Este cea mai bună echipă din România! Știm că a oferit mai mult decât a obținut în liga internă, în startul sezonului. Nu a fost norocoasă ca să bifeze oportunitățile ce s-au ivit.

Nu trebuie să ne luăm după rezultate, nu cred că noi avem un avantaj, suntem în aceeași situație la startul sezonului. Nu gândesc că avem un avantaj”, a declarat antrenorul Lars Friis, citat de gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Sparta Praga – FCSB se dispută marţi, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Căpitanul Filip Panak nu va evolua cu FCSB. Lars Friis se teme de Darius Olaru

Căpitanul Spartei Praga, Filip Panak, nu este refăcut şi va fi în tribune în meciul tur cu FCSB.

După cum bine știți, Panak este în dubiu de mai multă vreme… Practic, nu este disponibil pentru acest meci. Nu va fi în echipă. Mai avem câțiva băieți cu ceva probleme, ce ridică semne de întrebare, vom vedea cum vor arăta marți. Dar Panak nu, nu poate”, a subliniat Lars Friis.

Reclamă

Lars Friis consideră că cel mai periculos jucător al FCSB-ului este chiar căpitanul roş-albaştrilor, Darius Olaru.

FCSB are o structură bună. Are acel ceva de a face bine lucrurile, este bună atunci când are mingea. Căpitanul este foarte bun, Olaru este un fotbalist-cheie al echipei, el face legătura, dar este și omul de ultimă fază. Cu siguranță, este important.

Mai sunt și alți jucători care au fost la națională. Am văzut ceea ce poate FCSB și pe contraatac, de asemenea, la ultimul meci cu Maccabi. Dar și în liga românească. Sunt jucători rapizi, care reacționează, sunt periculoși pe contraatac. Am văzut câteva meciuri, știu ce vorbesc”, a subliniat antrenorul Spartei Praga, Lars Friis.

Sparta Praga şi FCSB se duelează pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Învingătoarea din dubla manşă va întâlni învingătoarea disputei Malmo – PAOK din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. FCSB s-ar putea confrunta cu Răzvan Lucescu. De altfel, antrenorul român declara că nu i-ar plăcea să o întâlnească pe FCSB în Liga Campionilor. După turul de marţi, de la ora 21:00, FCSB o va întâlni marţea viitoare, în Ghencea, pe Sparta Praga, de la ora 21:30. Şi acest meci va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

 

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42

Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit”

0:24

„Ne-au călcat în picioare, nu legăm trei pase!” Claudiu Petrila, devastat după Rapid – Sepsi 2-2. Care e noul obiectiv al echipei

0:10

„Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!

23:55 5 aug.

Rapid – Sepsi 2-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care rămân fără victorie în acest sezon din Liga 1!

23:52 5 aug.

Ultimul transfer făcut de Dan Şucu, apariţie surpriză în Giuleşti! Mijlocaşul care vine să scoată Rapidul din criză

23:31 5 aug.

FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!

1 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 3 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 4 Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului 5 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 6 Dan Petrescu, devastat după înfrângerea cu U Cluj: „Nu îmi vine să cred”! Ce a spus despre Louis Munteanu, care a debutat la CFR
Citește și