Închide meniul

Dragoş Nedelcu, prima reacţie după Farul – Sheriff 1-0: „Gică Hagi le-a anticipat sistemul de joc!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2023, 22:47

Reclamă
Dragoş Nedelcu, prima reacţie după Farul – Sheriff 1-0: „Gică Hagi le-a anticipat sistemul de joc!

Dragoş Nedelcu, prima reacţie după Farul - Sheriff 1-0

Dragoş Nedelcu, în timpul unui meci / Hept

Dragoş Nedelcu a avut prima reacţie după meciul Farul – Sheriff, scor 1-0, din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Campionii României au reuşit să câştige meciul tur, de la Ovidiu, cu ajutorul golului marcat de Kiki în minutul 56.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a obţinut a 2-a victorie din istorie în preliminariile Champions League! Meciul retur dintre echipa lui Gică Hagi şi Sheriff va avea loc săptămâna viitoare, pe 18 iulie, la Tiraspol.

Dragoş Nedelcu, prima reacţie după Farul – Sheriff 1-0

Dacă va trece de campioana Republicii Moldova, Farul va da piept cu învingătoarea duelului Hamrun – Maccabi Haifa. În partida tur, israelienii s-au impus cu 4-0 şi sunt acum mari favoriţi să se califice în turul secund preliminar.

Este important că am obţinut un rezultat pozitiv, era important să câştigăm. Acum e importantă recuperarea şi să ne gândim la următorul meci. Sâmbătă avem un alt meci. Din punctul meu de vedere, partida din Supercupă ne-a ajutat foarte mult pentru că nu am intrat direct.

Mister le-a anticipat sistemul de joc, ne-am pregătit pentru sistemul lor. I-am simţit o echipă foarte bună, de aceea au şi ajuns anul trecut în optimi de Conference. Era important rezultatul! A fost un meci foarte tare. Eu cred că meciul din această seară s-a ridicat la nivelul celor din play-off de anul trecut. Mă bucur că am făcut faţă cu brio. În prima repriză am avut două ocazii de singur cu portarul, dar este important că am câştigat şi un factor pozitiv este că nu am luat gol.

Reclamă

Trebuie să pregătim meciul retur cel puţin la fel de bine ca meciul din această seară„, a declarat Dragoş Nedelcu pentru digisport.ro.

În cazul în care Farul nu va reuşi să obţină calificarea la Tiraspol, va ajunge să joace în UEFA Conference League. În turul 2 preliminar se va duela cu învinsa din „dubla” FC Urartu – HSK Zrinjski (0-1 în meciul tur).

Adrian Mazilu l-a făcut pe Gică Hagi să își pună mâinile în cap

Băieții lui Gică Hagi au avut mai multe acțiuni ofensive, în primele minute ale partidei, care le-au dat mari emoții elevilor lui Roberto Bordin.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a început partida cu Sheriff pe plan ofensiv, iar chiar din minutul 2 Adrian Mazilu a ratat o ocazie imensă. Jucătorul lui Hagi a scăpat singur cu portarul moldovenilor de la Sheriff Tiraspol, dar a șutat în piciorul acestuia. În urma acestei ratări, Gică Hagi a reacționat, fiind dezamăgit de execuția tânărului atacant.

În minutul 11 al partidei, același Mazilu a mai scăpat încă odată singur cu Maksym Koval, dar a ales să facă un dribling în plus, în loc să șuteze. Astfel, „marinarii” au ratat două ocazii imense de a deschide scorul în paritda de la Ovidiu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și