Închide meniul

„E o problemă!” Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2024, 10:45

Reclamă
E o problemă!” Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

Carlo Ancelotti/ Profimedia

Carlo Ancelotti a tras un semnal de alarmă pentru vedetele sale de la Real Madrid, după eșecul surprinzător din meciul cu Lille, din Champions League. Managerul „galacticilor” a transmis că jucătorii săi au o problemă și ar trebui să dezvolte un joc mult mai rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti s-a declarat dezamăgit şi preocupat după eşecul şi evoluţia modestă a campioanei Europei. Lille a învins-o pe Real Madrid cu 1-0, grație unui gol marcat din penalty de Jonathan David.

Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

S-a întâmplat ceea ce, din fericire, nu ni s-a întâmplat de multe ori în ultima perioadă, şi anume că echipa rivală a jucat mai bine şi a meritat să câştige. Ne-a fost greu să intrăm în joc ca nivel de intensitate, de dueluri. Am fi putut egala cu ocaziile din final, dar nu ar fi fost meritat. Trebuie să învăţăm, aşa cum am făcut ultima dată când am pierdut. Ceea ce trebuie să îmbunătăţim este destul de clar. Trebuie să privim lucrurile cu o minte clară, nu să uităm totul, dar evident că trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Sentimentul de astăzi este că ne-a fost greu să creăm. Posesia mingii a fost destul de lentă, cu puţine idei. Avem atacanţi care trebuie să joace un joc mai vertical decât în mod normal. Dacă îţi este greu să manevrezi bine balonul şi ajungi lent la atacanţi, este o problemă”, a spus tehnicianul italian după meci.

Real Madrid a părut epuizată după derby-ul de campionat cu Atletico Madrid, dar Ancelotti nu crede că e o scuză.

Nu a fost o noapte bună, nu ar trebui să căutăm scuze. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul şi nimic mai mult. Există o dinamică şi trebuie îmbunătăţită, iar acest joc este un pas înapoi, dar trebuie să continuăm să luptăm şi să ne îmbunătăţim jocul. Lille nu ne-a surprins, ei erau mai motivaţi decât noi. A jucat cu mai multă intensitate, succes şi claritate cu mingea. Sunt foarte sincer, critica pentru jocul de astăzi este corectă şi trebuie să o acceptăm. Nu am arătat o versiune bună în acest meci. Ultima înfrângere din derby-ul din ianuarie a fost un semnal fantastic pentru că de acolo am câştigat. Sper că acest lucru poate fi la fel”, a adăugat Ancelotti, citat de agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă

Real Madrid, a doua favorită la câștigarea Champions League

Manchester City nu a avut emoții în etapa a doua din Champions League și a învins-o pe Slovan Bratislava cu scorul categoric de 4-0. „Cetățenii” sunt favoriți să cucerească un nou trofeu în acest sezon, având o cotă de 3,75.

Pe locul secund în topul bookmakerilor se clasează Real Madrid. Trupa lui Carlos Ancelotti are o cotă de 4, pentru a-și apăra trofeul cucerit sezonul trecut.

A treia favorită este Arsenal, cu o cotă de 9. „Tunarii” au învins-o clar pe PSG în etapa a doua a grupei, scor 2-0, iar în prima etapă au remizat cu Atalanta.

Reclamă

Cotate cu șansa a patra la câștigarea Champions League sunt Barcelona și Bayern. Catalanii au făcut show și au învins-o pe Young Boys cu 5-0, în timp ce bavarezii au pierdut duelul cu Aston Villa, din etapa a doua a grupei.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă

12:48

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY. E aproape de o performanţă spectaculoasă

12:41

Carlos Sainz şi-a setat obiectivul înainte de despărţirea de Ferrari: “Vom încerca“

12:39

Atletico Madrid, „pedepsită” după incidentele de la derby-ul cu Real Madrid! Ce sancțiune a primit echipa lui Diego Simeone

12:04

Măsuri de securitate extraordinare la meciul PAOK – FCSB! Anunț de ultim moment al roș-albaștrilor

11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și