Închide meniul

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Federico Piovaccari! Gestul superb al galeriei roş-albaştrilor, la meciul de adio al italianului

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iulie 2024, 21:24

Reclamă
Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Federico Piovaccari! Gestul superb al galeriei roş-albaştrilor, la meciul de adio al italianului

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Federico Piovaccari!

Federico Piovaccari / AntenaSport

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Federico Piovaccari! La meciul de adio al atacantului italian, în vârstă de 39 de ani, galeria FCSB-ului i-a scandat numele minute în şir lui Piovaccari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federico Piovaccari a intrat în minutul 82 al meciului tur dintre Virtus şi FCSB. El nu a reuşit să înscrie.

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Federico Piovaccari! Gestul superb al galeriei roş-albaştrilor, la meciul de adio al italianului

Cel mai probabil, Piovaccari va intra şi în meciul de pe Ghencea în a doua repriză. Atacantul italian a anunţat că îşi va lua adio de la cariera de fotbalist după meciul cu FCSB din Ghencea.

Piovaccari a evoluat în sezonul 2013-2014 pentru echipa lui Gigi Becali. El a marcat 10 goluri în cele 25 de partide jucate pentru roş-albaştri.

Piovaccari a cucerit cu FCSB titlul în sezonul 2013-2014. Totodată, a câştigat Supercupa României cu echipa patronată de Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

Federico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

Federico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează! Atacantul italian în vârstă de 39 de ani se pregăteşte să îşi încheie cariera. Piovaccari va juca ultimul meci din carieră chiar în partida FCSB – Virtus.

Piovaccari l-a înlocuit în minutul 82 al meciului tur pe Simone Benincasa.

Am urmărit mereu FCSB de când am plecat. Au trecut atâţia ani de când nu au mai luat campionatul, de când nu au mai fost în această competiţie. Mă bucur că pot intra în noua competiţie, în noul format Champions League. Următoarea partidă cu Tel Aviv va fi diferită, dar au o echipă bună.

Reclamă

(n.r.: Vreun jucător care te-a impresionat?) Olaru. Şi Popa, atacantul, e un atacant bun, tânăr”, a declarat Federico Piovaccari în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cum l-a numit Federico Piovaccari pe Gigi Becali, după ce a văzut imaginile cu patronul FCSB-ului dansând la Nunta Anului!

Iată cum l-a numit Federico Piovaccari pe Gigi Becali, după ce a văzut imaginile cu patronul FCSB-ului dansând la Nunta Anului de la Domeniul Ştirbey, cea a lui Ianis Hagi cu Elena Hagi.

Piovaccari s-a amuzat de momentele cu Becali, de la nunta lui Ianis Hagi. Şi îl aşteaptă la meci.

„(n.r: Acesta e Gigi Becali, dansând! Cum ţi se pare?) E numărul unu! Este noul tik-toker! Mi-ar face plăcere să-l cunosc, nu l-am văzut până acum în persoană. Sper să-l întâlnesc şi să-l cunosc personal”, ne-a declarat Piovaccari după ce a văzut imaginile video cu Gigi Becali distrându-se la Nunta Anului.

Piovaccari speră ca fundaşii de la FCSB să fie băieţi cuminţi cu el şi să-l lase să dea un gol.

Sunt foarte bucuros că am revenit! Este o ocazie să îmi închei cariera, să joc ultima mea partidă din carieră, pe Ghencea. Sunt foarte bucuros că o să mă văd cu foşti amici. E frumos să mă întorc aici, emoţii, amintiri.

Am jucat deja o dată, m-am întâlnit cu MM, Pinti, Filip. Am vorbit cu Szukala şi alţi prieteni şi vecini pe care i-am avut aici. Prietenii din România ştiu că sunt aici, mi-au scris că vor să treacă să mă salute. Oraşul nu s-a schimbat foarte mult, din ce îmi amintesc.

(n.r. Un gol?) Da, să sperăm că vom face un joc bun, e o experienţă atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei”, a mai declarat Federico Piovaccari pentru AntenaSport.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:56

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: „În altă parte nu ştiu”

22:56

Tatăl lui Kobe Bryant a murit la 69 de ani. Kobe Bryant a murit în 2020, la 41 de ani

22:43

„Spectacol” Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus: „Am tras concluzia”

22:20

FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv

22:17

„Mai avem o pistă” Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Arnold Garita a picat: „Atunci îl luăm”

22:03

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Ce l-a deranjat pe milionar: „Gata, la revedere”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și