Închide meniul

Farul, în faţa tragerii la sorţi din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Emoţii pentru Gică Hagi

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2023, 16:41

Reclamă
Farul, în faţa tragerii la sorţi din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Emoţii pentru Gică Hagi

Farul, în faţa tragerii la sorţi din primul tur preliminar al UEFA Champions League

Gică Hagi, cu trofeul Ligii 1 / Profimediaimages

Campioana României, Farul, este în faţa tragerii la sorţi din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Gică Hagi îşi va afla adversara cu care îşi începe traseul european marţi, pe 20 iunie. Pentru a ajunge în grupele Ligii, Farul are nevoie de o minune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza coeficientului, constănţenii vor avea un traseu infernal. Nu vor fi niciodată capi de serie. Astfel, încă din primul tur pot da peste adversari precum Ferencvaros, Sheriff Tiraspol sau Slovan Bratislava.

Farul, în faţa tragerii la sorţi din primul tur preliminar al UEFA Champions League

Farul se pregăteşte deja pentru meciurile din primul tur, care se vor disputa pe 11-12 iulie, respectiv 18-19 iulie. Gică Hagi a făcut şase transferuri. Nicolae Carnat, Rivaldinho, Marco Borgnino, Fabio Vianna, Ionuţ Vînă şi Damien Dussaut au semnat cu campioana României.

Posibilii adversari ai Farului, în turul 1 preliminar al UEFA Champions League:

Dacă va trece de primul tur, echipa „Regelui” poate da peste Dinamo Zagreb, FC Copenhaga, Galatasaray sau Molde.

Reclamă

Damien Dussaut a revenit la Farul Constanţa!

Damien Dussaut s-a întors la Farul Constanţa după un an în care a fost jucătorul celor de la Rapid. Francezul de 28 de ani s-a despărţit la finalul sezonului de formaţia din Giuleşti şi a decis să revină la echipa pentru care a mai evoluat în perioada 2019-2022. Dussaut s-a alăturat deja colegilor de la Farul, în cantonamentul din Poiana Braşov.

Bun venit, Damien Dussaut!

Fostul internațional de juniori al Franței s-a alăturat lotului nostru în cantonamentul de la Poiana Brașov!

Reclamă 4 / 0/3

Mult succes, Damien!”, au anunţat cei de la Farul Constanţa pe contul de Facebook.

Dussaut nu s-a impus la Rapid, echipă pentru care a evoluat doar de 3 ori în sezonul recent încheiat. Gică Hagi are încredere în francez şi este pregătit să repună pe picioare un alt fotbalist.

Câţi bani primeşte Farul, după ce a devenit campioana României

Gică Hagi a dat şi un „tun” financiar, după ce şi-a ajutat echipa să câştige titlul. Farul va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Marea lovitură o poate da în preliminariile UEFA Champions League, acolo unde constănţenii au obţinut calificarea după ce au devenit campionii Ligii 1.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile echipei „Regelui”, în luna iulie. În total, Farul va primi 2.640.000 de euro. FCSB a ratat titlul, dar şi-a asigurat o sumă de 2.540.000 de euro. Ocupanta locului 3, care se va decide între CFR Cluj şi Universitatea Craiova, va încasa 2.350.000 de euro.

Sezonul 2023-2024 este ultimul în care acestea sunt premiile. După, echipele din Liga 1 vor avea de împărţit un milion de euro în plus. Încă un milion de euro va ajunge la cluburi, în funcţie de audienţe.

Farul se gândeşte acum la un sezon european cât mai lung. Farul ia startul în primul tur al preliminariilor Champions League. Dacă va reuşi să ajungă până în play-off, îşi va asigura un cec de 10 milioane de euro. O calificare în grupe îi poate aduce în conturi 20 de milioane de euro!

Gică Hagi a mai câştigat un titlu cu echipa sa. A triumfat în Liga 1 în sezonul 2016-2017, când echipa se numea Viitorul. Este o performanţă uriaşă obţinută de constănţeni!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și