Închide meniul

Farul / Sheriff Tiraspol – Hamrun Spartans / Maccabi Haifa în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2023, 13:04 / Actualizat: 17 iulie 2023, 19:33

Reclamă
Farul / Sheriff Tiraspol – Hamrun Spartans / Maccabi Haifa în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

Echipa lui Gică Hagi şi-a aflat posibilii adversari din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

Gheorghe Hagi, campion cu Farul Constanţa / Hepta

Farul / Sheriff Tiraspol – Hamrun Spartans / Maccabi Haifa în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Farul şi-a aflat posibilele adversare din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Astfel, dacă va trece de Sheriff Tiraspol, echipa lui Hagi va juca cu învingătoarea dintre Hamrun Spartans şi Maccabi Haifa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gică Hagi şi-a aflat posibila adversară din al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei, Farul Constanţa trebuie să treacă de Sheriff Tiraspol.

Echipa lui Gică Hagi şi-a aflat posibilele adversare din al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor.

Farul / Sheriff Tiraspol – Hamrun Spartans / Maccabi Haifa, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

Update 13:15: Farul / Sheriff Tiraspol – Hamrun Spartans / Maccabi Haifa, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor.  Partidele se vor disputa la 25-26 iulie turul şi 1-2 august returul.

Update 13.00: A început tragerea la sorţi pentru al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor.

Reclamă

Farul a fost repartizată în urna 3, unde se numără printre capii de serie:

Farul a aflat posibilii adversari din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

Cine este Sheriff Tiraspol, adversara lui Farul Constanţa din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Cine este Sheriff Tiraspol, adversara lui Farul Constanţa din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României îşi începe parcursul european contra echipei care o învingea în urmă cu aproape doi ani pe Real Madrid.

Echipa lui Gheorghe Hagi va juca partida tur pe teren propriu, pe 11/12 iulie, urmând ca partida retur să se dispute pe 18/19 iulie, în Republica Moldova.

Reclamă 4 / 0/3

Sheriff Tiraspol este adversara celor de la Farul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Campioana din Republica Moldova a câştigat recent titlul cu numărul 20 din istoria sa în campionatul din Moldova, dar şi a 12-a Cupă a Moldovei. Clubul a fost fondat pe 4 aprilie 1997.

Sezonul trecut, Sheriff Tiraspol a evoluat în grupele Europa League, acolo unde a făcut parte dintr-o grupă cu Manchester United, Real Sociedad şi Omonia. Sheriff a încheiat grupa pe locul 3 şi a ajuns în primăvara Conference League, acolo unde şi-a încheiat parcursul în optimile de finală, moldovenii fiind eliminaţi de Nice, cu 4-1 la general.

Sheriff Tiraspol a învins Real Madrid pe Santiago Bernabeu

Sheriff Tiraspol a devenit în ultimii ani o echipă obişnuită cu prezenţele în grupele cupelor europene.

În sezonul 2021/22, Sheriff a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii Campionilor, atunci când s-a impus în faţa lui Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, scor 2-1. Jasur Yakhshiboev şi Sebastien Thill, cei doi jucători care au înscris pe Bernabeu, nu mai evoluează în prezent la campioana din Republica Moldova.

În acest moment, lotul lui Sheriff Tiraspol este cotat la 13,3 milioane de euro pe transfermarkt.com. Cel mai bine cotat jucător este Rasheed Akanbi, nigerianul de 24 de ani, cu o cotă de 1,2 milioane de euro.

De partea cealaltă, lotul lui Farul este cotat la 21,2 milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător al campioanei României este Tudor Băluţă, evaluat la 2,8 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și