Închide meniul

Gafa uriaşă din Manchester City – FC Copenhaga a adus aminte de Karius! Seară de coşmar pentru portarul danezilor

Alex Masgras Publicat: 6 martie 2024, 22:36

Reclamă
Gafa uriaşă din Manchester City – FC Copenhaga a adus aminte de Karius! Seară de coşmar pentru portarul danezilor

Gafa uriaşă din Manchester City - FC Copenhaga a adus aminte de Karius! Seară de coşmar pentru portarul danezilor

Grabara a scăpat mingea în propria poartă, în Manchester City - FC Copenhaga, în returul optimilor UEFA Champions League / Profimedia

Gafa uriaşă din Manchester City – FC Copenhaga care a adus aminte de Karius a avut loc în minutul 9 al partidei din optimile UEFA Champions League! Returul de pe Etihad nu a început deloc bine pentru danezi, care au încasat 2 goluri în primele 9 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a rezolvat calificarea în sferturile UEFA Champions League încă din primele minute ale returului, după reuşitele lui Akanji şi Alvarez din debutul partidei.

Gafa uriaşă din Manchester City – FC Copenhaga a adus aminte de Karius! Seară de coşmar pentru portarul danezilor

Campioana Europei a deschis scorul în partida de pe teren propriu cu FC Copenhaga încă din minutul 5. Akanji a reluat superb după un corner executat de Alvarez şi speranţele danezilor în privinţa unui miracol au dispărut imediat.

Seara neplăcută pentru jucătorii lui Jacob Neestrup a continuat în minutul 9. Tot după un corner, cetăţenii au trimis mai întâi balonul în bară, după care Julian Alvarez a şutat puternic la poarta apărată de Grabara. Portarul polonez de 25 de ani a fost însă autorul unei gafe monumentale, asemănătoare cu cea a lui Loris Karius din finala UEFA Champions League 2018, scăpând balonul în propria poartă.

După doar 9 minute, City a dus scorul la 5-1 la general. În meciul tur, echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu 3-1. Pentru „cetăţeni” au marcat atunci Kevin De Bruyne, Bernardo Silva şi Phil Foden, în timp ce pentru gazde a înscris Mattsson.

Reclamă

Echipele de start în Manchester City – FC Copenhaga

Manchester City: Ederson – Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol – Rodri, Kovacic, Bobb – Alvarez, Haaland, Nunes
Antrenor: Pep Guardiola

FC Copenhaga: Grabara – Ankersen, Jelert, Vavro, McKenna, Dika – Froholdt, Oskarsson, Clem – Achouri, Elyounoussi
Antrenor: Jacob Neestrup

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu, în Real Sociedad – PSG

Kylian Mbappe a rupt plasele, la propriu, după ce a marcat în partida dintre Real Sociedad şi PSG. Starul francez a deschis scorul în duelul din returul optimile Champions League, iar plasa porţii s-a desprins de bară, meciul fiind întrerupt timp de câteva momente.

PSG a învins-o cu 2-0 în tur pe Real Sociedad, astfel că este favorită certă pentru calificarea în sferturile Champions League. Partida este în format live text, pe AS.ro.

Kylian Mbappe a reuşit să deschidă scorul în minutul 15. Starul francez a fost lansat în flancul stâng de o pasă superbă trimisă de Ousmane Dembele. Mbappe a preluat şi a reşit să fenteze un adversar, pentru a reuşi să înscrie, cu un şut la colţul lung.

Imediat după acest gol, meciul a fost pentru câteva momente întrerupt. Plasa s-a desprins de bara laterală a porţii şi a fost nevoie să se intervină pentru ca meciul să poate continua.

Kylian Mbappe a ajuns la cifre fabuloase în Champions League. Starul francez a reuşit să marcheze nu mai puţin de 45 de goluri şi să ofere alte 26 de pase decisive, în cele 69 de meciuri bifate, atât la PSG, cât şi la AS Monaco.

În acest sezon, Kylian Mbappe a strălucit în tricoul lui PSG. Acesta a marcat 33 de goluri şi a oferit şapte assist-uri, în cele 34 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și