Închide meniul

Gică Hagi, uluit de ceea ce a găsit la Tiraspol. Ce a declarat „Regele” înaintea returului Sheriff – Farul

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 23:01

Reclamă
Gică Hagi, uluit de ceea ce a găsit la Tiraspol. Ce a declarat „Regele înaintea returului Sheriff – Farul

Gică Hagi, uluit de ceea ce a găsit la Tiraspol

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Antena Sport

Gică Hagi s-a declarat uluit de ceea ce a găsit la Tiraspol. „Regele” a susținut conferința de presă înaintea meciului retur Sheriff – Farul, din primul tur preliminar al UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condițiile găsite de campionii României l-au făcut pe Hagi să îi felicite pe adversari. Totuși, acesta i-a anunțat că a făcut deplasarea cu un singur scop, să obțină cu orice preț calificarea!

Gică Hagi, uluit de ceea ce a găsit la Tiraspol

Farul este favorită la accederea în turul următor. A câștigat meciul de pe teren propriu cu scorul de 1-0. Constantin Grameni a marcat golul victoriei, la prima atingere de balon.

Fantastic, foarte bun (n.r. gazonul)! Îi salut pe cei ce investesc în segmentul social important, să faci lucruri de acest nivel… E foarte important.

Au antrenor bun și jucători ce pot aduce diferența în orice moment. Trebuie să facem un joc tare, tare bun și ofensiv, și defensiv, meci complet, ca să trecem de acest tur. Vom încerca să fim noi, să dictăm intensitatea jocului. Un detaliu: și noi, și ei ne cunoaștem mai bine decât înaintea meciului tur, nu cred că ne-am putea surprinde cu ceva. Poate una-două schimbări mici.

Reclamă

Înainte era un grup tânăr, înființat de mine, care avea zero experiență europeană, că de acolo am plecat. Am construit un grup ce-a câștigat tot ce se poate în România, de doi ani ne-am unit și am readus un club de tradiție, Farul, în prim-plan. Da, e o provocare, cu asta trăim, asta facem! Cred că muncim bine și putem trece de Sheriff”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Meciul Sheriff – Farul va fi marți, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

UEFA a decis cine va arbitra returul Sheriff – Farul

O brigadă din Portugalia, cu Miguel Nogueira la centru, va arbitra meciul decisiv. Anul trecut, lusitanul în vârstă de 29 de ani a fost rezervă în confruntarea CFR Cluj – Slavia Praga, scor 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Nogueira va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Pedro Almeida şi Rui Teixeira. Arbitru de rezervă va fi Andre Narciso, iar în camera VAR se vor afla Luis Godinho şi Bruno Esteves.

Echipa care va câştiga dubla manşă va juca apoi, în turul doi preliminar, cu formaţia care se va impune în confruntarea Hamrun Spartans FC (Malta) – Maccabi Haifa FC (Israel).

Echipa care va pierde dubla manşă va evolua în turul doi preliminar al Conference League, cu FC Urartu (Armenia) sau HŠK Zrinjski (Bosnia). Zrinjski a câştigat cu scorul de 1-0 meciul tur din primul tur preliminar al LC. Va ajunge în Conference League echipa care va pierde confruntarea Urartu – Zrinjski.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și