Închide meniul

Kylian Mbappe a scris istorie după golul din PSG – Real Sociedad! Recordul uriaş atins de starul francez

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2024, 23:36

Kylian Mbappe a scris istorie după golul din PSG – Real Sociedad! Recordul uriaş atins de starul francez

Kylian Mbappe a scris istorie după golul din PSG - Real Sociedad

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a scris istorie după golul din PSG – Real Sociedad. A devenit primul jucător din istoria Ligii Campionilor care marchează în 10 meciuri consecutive susţinute de echipa sa pe teren propriu şi în care a fost titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a deschis scorul în partida cu Real Sociedad, în minutul 58, şi a fost aproape de un eurogol peste doar câteva minute. Mbappe a ajuns la 44 de goluri marcate în 66 de meciuri pentru PSG în Liga Campionilor.

Kylian Mbappe a scris istorie după golul din PSG – Real Sociedad

Kylian Mbappe a scris istorie în tricoul celor de la PSG, după ce a deschis scorul în partida cu Real Sociedad. Starul de la PSG a atins o bornă uriaşă, pe care niciun alt jucător nu a atins-o.
A devenit primul jucător din istorie care marchează în 10 partide consecutive de pe teren propriu şi în care a fost titular.

Oferta uriaşă pe care i-a făcut-o PSG lui Kylian Mbappe

Oferta uriaşă pe care i-a făcut-o PSG lui Kylian Mbappe a apărut în presă. Campioana Franţei încearcă să îl convingă pe superstarul „cocoşului galic” să rămână la Paris. Potrivit as.com, PSG i-a propus lui Mbappe o înţelegere pe două sezoane, cu un salariu anual de 80 de milioane de euro. Ar fi de peste două ori cât a oferit Real Madrid.

Reclamă

Mbappe e tentat să meargă la Real Madrid, dar ar vrea să aibă un salariu mai mare decât Vinicius Jr şi Jude Bellingham, notează sursa citată.

Mbappe a fost dorit de Real Madrid şi în vara lui 2022, dar a ales să semneze prelungirea contractului cu PSG.

Telenovela de acum doi ani s-ar putea repeta şi în vara acestui an. Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră la 30 iunie 2024 şi poate semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Fabrizio Romano a dat cele mai noi veşti despre transferul uriaş al lui Kylian Mbappe

Fabrizio Romano a dat cele mai noi veşti despre transferul uriaş al lui Kylian Mbappe. Cunoscutul jurnalist, specializat în transferuri, a transmis că nimic nu s-a semnat încă.

Totodată, preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, nu a fost informat oficial despre acest transfer, dar Real Madrid are încredere totală că mutarea se va realiza.

„Real Madrid continuă să lucreze la contractul cu Kylian Mbappe cu încredere totală, dar nimic nu a fost semnat încă.

Real Madrid crede că Mbappe își dorește cu adevărat să se întâmple acest lucru în acest an, dar e încă devreme să spună gata sau semnat.

O decizie oficială din partea jucătorului este așteptată în curând, deoarece toate părțile îl văd pe Mbappe transmiţându-i planurile sale lui PSG în curând.

Nasser Al-Khelaifi și PSG nu au primit încă o comunicare oficială… iar acesta este un pas crucial.

Există o înţelegere verbală între Kylian și președintele lui PSG din august, deoarece Mbappe a acceptat să nu primească un bonus de fidelitate de 80 de milioane de euro în cazul în care pleacă…

Reclamă

A promis, de asemenea, că îl va informa pe președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, înaintea oricui, de îndată ce își va decide viitorul, în condiţiile în care contractul expiră pe 30 iunie 2024”, a transmis Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și