Închide meniul

Lionel Messi, după ce Real Madrid a câștigat Liga Campionilor: „Nu a fost cea mai bună echipă! Mă enervează că nu am jucat finala”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 mai 2022, 20:14

Lionel Messi, după ce Real Madrid a câștigat Liga Campionilor: „Nu a fost cea mai bună echipă! Mă enervează că nu am jucat finala

Lionel Messi a semnat cu PSG în 2021

Lionel Messi, în timpul meciului Real Madrid - PSG 3-1, din optimile Champions League / Profimedia

Lionel Messi a reacționat după ce Real Madrid a câștigat Liga Campionilor. Fostul rival al galacticilor e de părere că echipa lui Ancelotti nu a fost cea mai bună din competiție. Argentinianul a recunoscut că eliminarea din Champions League a fost o adevărată lovitură pentru PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a câștigat UEFA Champions League după 1-0 în finala cu Liverpool, reușind să trimită un singur șut pe spațiul porții cormoranilor, transformat în gol. În drumul spre ultimul act, galacticii le-au eliminat pe PSG, Chelsea și Manchester City. Fiecare dublă-manșă a avut accente dramatice.

Lionel Messi, după ce Real Madrid a câștigat Liga Campionilor: „Nu a fost cea mai bună echipă!”

Lionel Messi crede că Real Madrid a devenit „Regina Europei” pentru că știe să gestioneze momentele delicate ale meciurilor importante.

„Mă enervează faptul că nu am jucat în finala Ligii Campionilor. Uneori, cea mai bună echipă nu o câștigă întotdeauna. Echipa care profită de anumite situații câștigă (Real Madrid). Real nu a fost cea mai bună echipă din competiție și până la urmă a câștigat, pentru că a știut să gestioneze momentele.

Știu ce înseamnă Real Madrid, am trăit asta mulți ani, toată viața mea, de aproape. Ei marchează un gol din senin și schimbă automat jocul. Ni s-a întâmplat nouă și tuturor echipelor cu care au mai jucat (Chelsea, City și Liverpool) și nu este prima dată. Eliminarea în fața lor ne-a ucis”, a spus Lionel Messi, într-un interviu pentru tycsports.com.

Reclamă

Real a ajuns la 14 trofee în cea mai tare competiție inter-cluburi. Madrilenii s-au distanțat de AC Milan (7) și adversara din această seară, Liverpool (6). Real Madrid a cucerit trofeul în 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018 şi 2022. Mai mult, campioana Spania a câştigat ultimele 8 finale jucate. Real nu a pierdut nicio finală de când competiţia se numeşte Champions League, iar aceasta a fost a opta sa apariţie în ultimul act în acest format.

Carlo Ancelotti a devenit primul antrenor din istoria fotbalului care câștigă 4 trofee UEFA Champions League: două cu AC Milan (2003, 2007) și două cu Real Madrid (2014, 2022).

Lionel Messi rămâne la PSG

Lionel Messi s-a despărțit de Barcelona în vara anului trecut, după 18 ani petrecuți pe Camp Nou, la academie și echipa mare. Ulterior, starul argentinian a semnat cu PSG, unde nu s-a acomodat așa cum s-ar fi așteptat fanii săi.

Reclamă 4 / 0/3

„În următorul sezon va fi mai bine pentru mine la PSG. Sunt sigur. Nu a fost uşor după vara nebună. A fost greu să plec. Nu mă aşteptam să părăsesc Barcelona, a fost un şoc”, a mai declarat Lionel Messi.

Cotat la 50 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Lionel Messi a marcat doar 11 goluri pentru PSG în toate competițiile, în acest sezon. Argentinianul a încheiat Ligue 1 însă cu capul sus, cu o „dublă” împotriva lui Montpellier. Totuşi, prestaţiile sale i-au adus mulţi critici în Franţa.

PSG, eliminată de Real Madrid în optimile Champions League

PSG a fost eliminată din Champions League chiar de câștigătoarea trofeului, Real Madrid. Parizienii au câștigat cu 1-0 pe Parc de Princes și au condus și pe Santiago Bernabeu, dar degeaba.

A intrat în scenă Karim Benzema. Atacantul Realului a restabilit egalitatea în minutul 61, după o greșeală uriașă comisă de Gianluigi Donnarumma.

Au urmat apoi momente incredibile. Benzema a marcat două goluri în minutele 76 și 78 și i-a făcut K.O. pe Lionel Messi și colegii săi. La golul al doilea, francezul a transformat în gol o pasă superbă expediată de Luka Modric.

Benzema a bifat apoi hat-trick-ul, după o nouă eroare uriașă în apărarea PSG-ului. Atacantul Realului a primit o pasă direct de la un adversar, la marginea careului, și a trimis lângă bară.

Reclamă
Recomandări
  • Real Madrid a câștigat Liga Campionilor
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și