Închide meniul

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Thierry Henry a făcut praf echipa lui Carlo Ancelotti. „Fără Benzema nici nu ieșeau din grupe!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 aprilie 2022, 13:16

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Thierry Henry a făcut praf echipa lui Carlo Ancelotti. „Fără Benzema nici nu ieșeau din grupe!

Karim Benzema e în forma vieții

Profimedia

  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)
  • Thierry Henry l-a elogiat pe Karim Benzema

Manchester City – Real Madrid 4-3. „Dubla” lui Karim Benzema îi ține în viață pe galactici înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. Thierry Henry e de părere că, fără starul francez, echipa lui Carlo Ancelotti nici nu ar fi trecut de faza grupelor în UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acest obiectiv este atins doar pentru că există Benzema. Şi-a făcut cursa, o cursă bună. Ce gol, ce final! Realul îi poate mulţumi lui Benzema pentru că, fără el, nici nu ieșeau din faza grupelor”, a transmis Thierry Henry, potrivit CBS Sports.

Ciprian Marica crede că Benzema e favorit la Balonul de Aur

Ciprian Marica l-a elogiat pe Karim Benzema după meciul de vis de pe Etihad. Fostul atacant al echipei naționale crede că fotbalistul „galacticilor” e favorit să câștige Balonul de Aur.

Reclamă

„Aș opta pentru Benzema. Mi se pare că e într-o formă cum rar vezi un fotbalist. Chiar și peste De Bruyne, vedem cât de bine apare din linia a doua și marchează golul de 1-0 în minutul 2. Apropo de remarca lui Mihai Stoica, spunea că este Olaru de City.

Sigur, este și De Bruyne într-o formă bună, un mijlocaș reușește să înscrie, dar, totodată, Benzema mi se pare colosal, trage echipa după el.

Reclamă

Am vazut-o pe Real Madrid fără Benzema, ștearsă, palidă. Când e să-ți intre, îți intră din toate pozițiile. A avut un șut la poartă, cu om în spate, dă mingea printre picioarele lui, se duce lângă bară fără nicio șansă fără portar. E un jucator care oriunde o lovește, mingea se duce în poartă”, a spus Ciprian Marica, potrivit sport.ro

Mesut Ozil: „Dați-i Balonul de Aur lui Benzi!”

Atacantul de 34 de ani a reuşit două goluri pe Etihad şi menţine şansele echipei lui Ancelotti înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. Evoluția golgheterului lui Real Madrid l-a impresionat pe Mesut Ozil.

„Ce meci fantastic! Dați-i băiatului meu Benzi Balonul de Aur!„, a scris Mesut Ozil, pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Ozil și Benzema au fost coechipieri la Real Madrid în perioada 2010-2013. Împreună au cucerit o Cupă a Spaniei și un titlu de campioni în La Liga.

Karim Benzema, în forma carierei

După „dubla” de pe Etihad, Benzema a ajuns la 14 reuşite în această ediţie a Ligii Campionilor şi este golgheterul la zi din cea mai importantă competiţie continentală. L-a depăşit pe Robert Lewandowski şi a ajuns la 41 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile.

Starul „galacticilor” trece prin cel mai bun moment din carieră. În ultimele două sezoane din UCL reuşise, în total, 11 goluri. Recordul său de goluri fusese reuşit în 2011-2012, când a punctat de şapte ori.

În numai 2 dintre ultimele 12 meciuri, din toate competiţiile, Benzema nu a marcat. A ratat să îşi treacă numele pe tabelă cu Granada (4-1) şi cu Real Sociedad (2-0). Real Madrid mai are nevoie de un singur punct pentru a fi, matematic, campioana Spaniei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern