Închide meniul

Motivul incredibil pentru care Istvan Kovacs a fost nevoit să oprească, după doar 15 secunde, minutul de reculegere în memoria lui Amancio Amaro!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 10:33

Motivul incredibil pentru care Istvan Kovacs a fost nevoit să oprească, după doar 15 secunde, minutul de reculegere în memoria lui Amancio Amaro!

Motivul incredibil pentru care Istvan Kovacs a fost nevoit să oprească, după doar 15 secunde, minutul de reculegere în memoria lui Amancio Amaro

Istvan Kovacs, în timpul partidei Liverpool - Real Madrid / Profimedia

Motivul incredibil pentru care Istvan Kovacs a fost nevoit să oprească, după doar 15 secunde, minutul de reculegere în memoria lui Amancio Amaro! Arbitrul român s-a aflat la centrul partidei Liverpool – Real Madrid 2-5, din turul optimilor Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Liverpool, au marcat Nunez și Salah, în timp ce reușitele celor de la Real Madrid au fost semnate de Vinicius Junior (două goluri), Militao și Benzema (două goluri).

Motivul incredibil pentru care Istvan Kovacs a fost nevoit să oprească, după doar 15 secunde, minutul de reculegere în memoria lui Amancio Amaro

Înaintea partidei Liverpool – Real Madrid, gazdele au organizat un minut de reculegere în memoria fostului mare fotbalist de la Real Madrid, Amancio Amaro, care a murit, marți, la vârsta de 83 de ani.

Însă, arbitrul Istvan Kovacs a fost nevoit să oprească minutul de reculegere după numai 15 secunde, deoarece un suporter a început să urle pe stadion. Potrivit celor de la Marca, suporterul care a stricat minutul de reculegere s-ar fi aflat în sectorul fanilor lui Real Madrid.

„Imediat după ce a început minutul de reculegere, un strigăt din sectorul madrilean al tribunelor şi un răspuns la acesta, din aceeaşi zonă a stadionului, l-au ”forţat” pe arbitrul meciului, Istvan Kovacs, să-i pună capăt după doar 15 secunde.

Reclamă

Din restul stadionului nu s-a auzit nici măcar o muscă, dar posibilitatea ca o escaladare verbală să se agraveze în sectorul «alb» l-a făcut pe arbitru să ia o decizie drastică, pentru a preveni ca situaţia să fie şi mai neplăcută”, au scris cei de la Marca.

Imnul Champions League, huiduit înainte de Liverpool – Real Madrid

Înaintea startului partidei Liverpool – Real Madrid, suporterii „cormoranilor” au huiduit imnul Champions League.

Ultima dată, Liverpool și Real Madrid s-au întâlnit în finala sezonului trecut de Champions League, când echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu scorul de 1-0, grație reușitei lui Vinicius Junior.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti, mesaj ferm după Liverpool – Real Madrid 2-5

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, susține că, deși echipa sa s-a impus categoric pe „Anfield”, confruntarea încă nu s-a terminat, partida retur urmând să fie dificilă.

„Nu a fost ușor, mai ales când am văzut cum a început meciul. Nu ne-am pierdut încrederea și ușor, ușor, am preluat controlul mingii, fiind mereu eficienți în față. Vinicius a făcut un joc incredibil. Prima parte din această confruntare a fost bună, dar trebuie să ne gândim că și în retur va trebui săluptăm și să suferim.

M-am gândit la meciul cu Manchester City și am sperat că același lucru se va întâmpla. Într-un final, s-a întâmplat același lucru și chiar mai bine. Am început să marcăm, să creăm pericol și să îmbunătățim aspectul defensiv. Ne-au făcut probleme pe flancul stâng, pentru că Henderson a pătruns de multe ori pe acolo. Apoi ne-am revenit, punându-l pe Valverde în stânga, acesta venind cu mai multă energie.

Cred că Rodrygo a făcut o treabă fantastică în atac și în defensivă.

Lupta nu s-a terminat, Liverpool a suferit în repriza secundă, dar noi am suferit în prima”, a declarat Carlo Ancelotti, la finalul partidei cu Liverpool.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și