Închide meniul

Reacţia lui Ciprian Tătăruşanu, după ce a primit a doua cea mai mare notă de la Milan în partida cu Dinamo Zagreb. Ce regret a avut

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 octombrie 2022, 11:17

Reacţia lui Ciprian Tătăruşanu, după ce a primit a doua cea mai mare notă de la Milan în partida cu Dinamo Zagreb. Ce regret a avut

Ciprian Tătăruşanu, AC Milan

Ciprian Tătărușanu, într-un meci pentru AC Milan | Profimedia

Reacţia lui Ciprian Tătăruşanu, după ce a primit a doua cea mai mare notă de la Milan în partida cu Dinamo Zagreb. Tătăruşanu a gost notat de cei de la Sofascore nota de 8.3. Cea mai mare notă de la Milan a primit-o Sandro Tonali: 9.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milan s-a distrat pe terenul celor de la Dinamo Zagreb şi s-a impus cu 4-0. Tătăruşanu a primit o notă uriaşă după prestaţia de la Zagreb. Portarul român regretă că echipa sa nu a marcat de mai multe ori.

Reacţia lui Ciprian Tătăruşanu, după ce a primit a doua cea mai mare notă de la Milan în partida cu Dinamo Zagreb

„Am jucat foarte bine, mai ales în repriza secundă când am înscris trei golrui. Am fi putut înscrie chiar şi mai multe. Acum aşteptăm meciul important împotriva lui Salzburg şi vom încerca să repetăm această performanţă acasă, în ultimul meci al grupelor”, a spus Ciprian Tătăruşanu, după Dinamo Zagreb – Milan 0-4.

AC Milan rămâne în cursă pentru faza următoare a competiţiei, după ce a câştigat cu 4-0 la Zagreb, în faţa echipei locale Dinamo. Portarul Ciprian Tătăruşanu a apărat şase şuturi pe spaţiul porţii, cel mai periculos fiind tras de Ivanusec (18).

Ciprian Tătăruşanu, pasă de gol în AC Milan – Monza

Ciprian Tătărușanu a reușit un assist la AC Milan, dar tot a fost criticat în presa italiană. Portarul român a oferit prima pasă decisivă a carierei, în meciul cu Monza, din Serie A. “Tătă” a avut și câteva intervenții salvatoare în partida câștigată de campioana Italiei cu 4-1.

Reclamă

Tătăruşanu i-a pasat în minutul 16 lui Brahim Diaz, care a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a marcat.

VEZI AICI VIDEO CU PASA DE GOL A LUI CIPRIAN TĂTĂRUŞANU

Ciprian Tătărușanu a reușit un assist la AC Milan, dar tot a fost criticat în presa italiană

Presa italiană consideră că Ciprian Tătărușanu ar fi putut să facă mai multe la șutul lui Ranocchia.

Reclamă 4 / 0/3

“A ajuns încet, ca un melc, la șutul lui Ranocchia. Nesigur”, a notat Calcio Mercato, care i-a acordat nota 5.5 portarului român.

Despre pasa decisivă oferită la golul lui Brahim Diaz și despre golul încasat de la Ranocchia au vorbit și alte publicații din Italia:

“Tătărușanu a avut două intervenții bune, deși execuțiile au fost pe centru. A ezitat puțin la lovitura liberă executată de Ranocchia, dar a pasat rapid mingea la golul de 1-0”, au scris jurnaliștii Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 6.5.

“O paradă salvatoare la Carlos Augusto în prima repriză, apoi a intervenit bine și în final. Lovitura liberă a fost frumoasă, dar de la mare distanță. Dacă reacționa mai bine, poate ar fi putut bloca șutul”, a notat și Corriere della Sera.

„Mereu vor fi comentarii pozitive și negative, dar astăzi am arătat în teren de ce sunt în stare. Sunt și mai fericit pentru că este primul meu assist.

Datorită și acelui gol am reușit să câștigăm. Avem o relație bună între portari, vorbim înainte și după meciuri și antrenamente. Îmi pare rău pentru Maignan, e urât când nu poți să joci”, a spus Ciprian Tătărușanu, potrivit tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și