Închide meniul

Reacţia presei internaţionale, după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor: „Nemuritorii! Regele Courtois!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2022, 8:25

Reacţia presei internaţionale, după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor: „Nemuritorii! Regele Courtois!

Real Madrid, campioana Europei

Getty Images

  • Reacţia presei internaţionale, după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Reacţia presei internaţionale, după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor. Elevii lui Carlo Ancelotti au fost ridicaţi în slăvi de toată presa, după ce au cucerit a 14-a Liga a Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemuritorii” şi „Regele Courtois„, au fost cele mai tari titluri din L’Equipe. „Fenomenul Courtois„, au titrat şi cei de la Corriere della Sera.

Reacţia presei internaţionale, după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor

„Ancelotti, nu există nimeni ca tine, patru campioni ai Ligii Campionilor și Real Madrid” – au titrat şi cei de la Gazzetta dello Sport. „Liverpool a avut din nou inima frântă„, au titrat cei de la The Sun.

Reclamă

Carlo Ancelotti, record uriaş. A devenit singurul antrenor din istorie cu 4 Ligi ale Campionilor câştigate

Carlo Ancelotti a devenit singurul antrenor din lume care a reuşit să câştige de 4 ori Liga Campionilor. Ancelotti a reuşit acest lucru de două ori cu AC Milan şi de două ori cu Real Madrid.

Carlo Ancelotti continuă să scrie istorie în fotbalul mondial. Italianul a devenit primul antrenor din istorie care a câştigat de 4 ori Liga Campionilor.

Reclamă

”Nu pot să cred. Am avut un sezon fantastic. Ne-am descurcat foarte bine. A fost un meci dificil și am suferit mult, cu atât mai mult în prima repriză. Până la urmă cred că meritam să câștigăm această competiție.

Suntem cu adevărat fericiți. Ce pot sa spun? Nu pot spune mai multe. Sunt omul recordurilor. Am avut noroc să vin aici anul trecut și să am un sezon fantastic. Un club fantastic, o echipă foarte bună, cu multă calitate și caracter mental. Sezonul a fost de top”, a declarat Carlo Ancelotti, după meciul cu Liverpool, potrivit BBC.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid, noua campioană a Europei

Liverpool – Real Madrid 0-1. Formația lui Carlo Ancelotti s-a impus la Paris și a cucerit cel de-al 14-lea trofeu UEFA Champions League din istoria clubului. Vinicius a marcat golul victoriei și a devenit eroul „galacticilor” pe Stade de France. Real Madrid a scris istorie în UEFA Champions League! Formația de pe Santiago Bernabeu și-a trecut în palmares al 14-lea trofeu suprem.

Real a ajuns la 14 trofee în cea mai tare competiție inter-cluburi. Madrilenii s-au distanțat de AC Milan (7) și adversara din această seară, Liverpool (6). „Galacticii” au câștigat pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League. Vinicius a marcat unicul gol al partidei în minutul 59, după o centrare expediată de Federico Valverde.

Carlo Ancelotti a scris istorie la 62 de ani. Marele antrenor a devenit campion cu Real Madrid şi este primul antrenor din istorie care câştigă campionatul în Spania, Anglia, Italia, Franţa şi Germania.

Ancelotti a devenit campion în Serie A, cu AC Milan, în Premier League, cu Chelsea, în Ligue 1, cu PSG, şi în Bundesliga, cu Bayern.

Niciun antrenor nu mai reuşise performanţa bifată de italian: titlul în top cinci cele mai importante campionate ale Europei. Carlo Ancelotti a câştigat titlul într-un mare stil. Tehnicianul a avut un procentaj al victoriilor de 74.25% în 2022 şi i-a depăşit pe Pep Guardiola, Massimiliano Allegri, Mauricio Pochettino şi Thomas Tuchel.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani