Închide meniul

Real Madrid va câștiga mai mulți bani decât Liverpool, indiferent de rezultatul finalei UEFA Champions League! Cum s-a ajuns aici

Cosmin Cioboată Publicat: 28 mai 2022, 19:03

Real Madrid va câștiga mai mulți bani decât Liverpool, indiferent de rezultatul finalei UEFA Champions League! Cum s-a ajuns aici

Cotele la pariuri pentru finala Champions League 2022, Liverpool - Real Madrid

Liverpool - Real Madrid, în finala UEFA Champions Legue / Profimediaimages

  • Real Madrid va câștiga mai mulți bani decât Liverpool, indiferent de rezultatul finalei UEFA Champions League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Real Madrid va câștiga mai mulți bani decât Liverpool, indiferent de rezultatul finalei UEFA Champions League. Partida de „5 stele” de la Paris va avea o miză uriașă nu numai la nivel de palmares, ci și din punct de vedere financiar. Meciul așteptat de întreaga lume va putea fi urmărit astăzi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool și Real Madrid se întâlnesc în finala UEFA Champions League 2022, de la Paris, iar atmosfera se anunță electrizantă.

Real Madrid va câștiga mai mulți bani decât Liverpool, indiferent de rezultatul finalei UEFA Champions League

Per total, Real Madrid va încasa 141,5 milioane de euro dacă va cuceri prestigiosul trofeu. De cealaltă parte, Liverpool va pune mâna pe „numai” 128 de milioane de euro dacă va ieși învingătoare.

Reclamă

Numai pentru câștigarea finalei de la Paris, echipa triumfătoare va încasa 8 milioane de euro – 4,5 pentru cucerirea trofeului și alte 3,5 pentru calificarea automată în Supercupa Europei.

Real va încasa mai mulți bani decât Liverpool chiar și dacă va pierde super-meciul de la Paris. Motivul? Diferența ranking-urilor istorice ale celor două echipe, din ultimii 10 ani. Ținând cont de acest indicator, Real Madrid va primi 36,4 milioane de euro pentru calificarea în finală, în timp ce Liverpool va încasa 22,75 milioane de euro, potrivit talksport.com.

Reclamă

Cele două echipe au adunat sume diferite în urma parcursului din acest sezon de UEFA Champions League.

Câți bani au adunat Liverpool și Real Madrid din parcursul până în finala UEFA Champions League

Ambele formații au început stagiunea cu un bonus de 15,64 milioane de euro, pentru calificarea în grupe. În faza grupelor, victoria a fost răsplătită cu 2,8 milioane de euro, iar remiza cu 930.000 de euro. Prin urmare, Liverpool a încasat 18 milioane din grupe, în timp ce Real a obținut 15 milioane.

Cele două echipe au continuat să primească bonusuri de calificare și în fazele superioare ale competiției, ajungându-se la următoarele sume: 81,84 milioane de euro pentru Liverpool și 78,84 de milioane pentru Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, din marketing și ticketing vor rezulta peste 25 de milioane de euro, care vor fi redirecționate în conturile celor două finaliste.

Jurgen Klopp, mesaj emoţionant înainte de finala UEFA Champions League

Jurgen Klopp a transmis un mesaj emoţionant înainte de finala Champions League, Liverpool – Real Madrid.

Managerul vicecampioanei din Premier League a fost întrebat ce părere are despre faptul că meciul care îi poate aduce un nou trofeu a fost mutat pe Stade de France din Paris. Arena care ar fi trebuit să găzduiască finala a fost cea din Sankt Petersburg, dar UEFA a schimbat destinaţia la o zi după declanşarea războiului din Ucraina.

Klopp nu a încercat să evite răspunsul şi chiar a anunţat că şi-ar dori, ca la finalul partidei, să le dedice victoria ucrainenilor. I-a şi „taxat” pe ruşi pentru conflictul sângeros din ultimele trei luni.

Faptul că acest meci are loc şi că nu se dispută la Sankt Petersburg, poate este exact mesajul pe care ar trebui să-l primească Rusia. Viaţa continuă chiar şi atunci când încerci să o distrugi. Jucăm această finală pentru toată lumea, dar la fel şi pentru poporul Ucrainei„, a declarat Jurgen Klopp la conferinţa de presă, potrivit mirror.co.uk.

Jurgen Klopp a ratat deja un trofeu şi încearcă să îşi ia revanşa. Jucătorii săi au terminat lupta pentru titlu la un punct în spatele lui Manchester City. Chiar şi aşa, neamţul a fost desemnat antrenorul sezonului în Premier League.

Este o onoare uriașă. A fost un sezon nebun. În ultima etapă, în afară de două partide, toți ceilalți am jucat meciuri cu miză. A fost puțin enervant, nu a fost cel mai bun deznodământ pentru noi, dar deja am trecut peste.

Reclamă

Când câștigi un premiu ca acesta, fie ești un geniu, fie ai cel mai bun staff tehnic din lume – sunt aici alături de 4 oameni din staff-ul meu, iar ei știu cât de mult îi apreciez”, a spus Jurgen Klopp.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Momente de panică la Istanbul, după finala UEFA Champions League
Liga Campionilor • 11 iun., 16:32
Momente de panică la Istanbul, după finala UEFA Champions League! Tatăl secundului lui Pep Guardiola, dat dispărut
Imaginile bucuriei jucătorilor lui Manchester City, după ce au câştigat Champions League
Liga Campionilor • 11 iun., 0:36
FOTO
Imaginile bucuriei jucătorilor lui Manchester City, după ce au câştigat Champions League! Elevii lui Pep Guardiola, în extaz
Pep Guardiola a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona
Liga Campionilor • 11 iun., 0:03
Pep Guardiola „a rupt blestemul” şi a câştigat UEFA Champions League cu Manchester City! „Triplă” perfectă pentru „cetăţeni”
Răzvan Burleanu, prezent la finala UEFA Champions League dintre Manchester City şi Inter
Liga Campionilor • 10 iun., 23:05
Răzvan Burleanu, prezent la finala UEFA Champions League! Cu cine împarte loja preşedintele FRF, la Manchester City – Inter
Spectacol total în finala UEFA Champions League
Liga Campionilor • 10 iun., 22:22
FOTO
Spectacol total la finala UEFA Champions League! Fanii lui Inter şi ai lui Manchester City fac o atmosferă de vis