Închide meniul

Tatăl lui Erling Haaland, prima reacţie după scandalul din loja de pe Santiago Bernabeu. Mesajul lui Alf-Inge Haaland despre incidentele de la Real Madrid – Manchester City 1-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2023, 12:52

Tatăl lui Erling Haaland, prima reacţie după scandalul din loja de pe Santiago Bernabeu. Mesajul lui Alf-Inge Haaland despre incidentele de la Real Madrid – Manchester City 1-1

Tatăl lui Erling Haaland, prima reacţie după scandalul din loja de pe Santiago Bernabeu

Alf-Inge Haaland, incidente la Real Madrid - Manchester City 1-1 / Colaj Twitter/Profimediaimages

Tatăl lui Erling Haaland a avut prima reacţie după scandalul din loja de pe Santiago Bernabeu. Alf-Ingie Haaland a fost dat afară de forţele de ordine în timpul meciului Real Madrid – Manchester City, din manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotbalist al lui Manchester City a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce arunca cu mâncare, făcea semne obscene și îi jignea pe fanii grupării „blanco”. Norvegianul în vârstă de 50 de ani a venit cu primele explicaţii.

Tatăl lui Erling Haaland, prima reacţie după scandalul din loja de pe Santiago Bernabeu

Tatăl golgheterului lui Pep Guardiola nu îşi asumă vreo vină pentru incidentele din tribună. Mai mult, anunţă că a fost nevoit să se mute din cauza fanilor lui Real Madrid.

Real Madrid nu a fost mulţumită că am sărbătorit golul lui Kevin De Bruyne. În afară de asta, a trebuit să ne mutăm pentru că fanii lui Real Madrid nu au fost mulţumiţi de 1-1„, a spus el.

Reclamă

După ce a făcut și semne obscene, norvegianul a fost luat de oamenii legii și scos din lojă, spre bucuria spaniolilor cu care se contrase și la adresa cărora făcuse semne obscene.

Fanii echipei cu 14 trofee Champions League i-au strigat ”adio, campionule!”, ironizându-l pentru titlurile europene ale lui Manchester City.

Erling Haaland, de nerecunoscut în Real Madrid – Manchester City 1-1

Chiar dacă este lider detaşat în topul golgheterilor acestei ediţii, norvegianul în vârstă de 22 de ani a avut o evoluţie modestă în manşa tur de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

Haaland a fost integralist împotriva trupei lui Ancelotti, dar nu a putut pune în pericol poarta apărată de Thibaut Courtois. Rudiger şi Alaba l-au ţinut în marcaj fără întrerupere, iar starul lui Pep Guardiola a avut de suferit.

Golgheterul din Premier League a avut numai 21 de atingeri de balon pe durata întregii partide. Niciun alt jucător de pe teren nu a intrat de mai puţine ori în contact cu mingea.

Haaland avea o medie de un gol la fiecare 58 de minute, în întreaga carieră, înaintea confruntării cu „galacticii”. Pentru prestaţia de pe Bernabeu, norvegianul a primit nota 3 în prestigiosul cotidian Marca. Rudiger, cel care s-a apărat perfect în faţa lui Haaland, a fost notat cu 10 de spanioli.

Rudiger a fost excelent. Performanţă de top! A fost foarte bun. Este un jucător cu mare experienţă şi calitate. Nu a fost uşor pentru el, dar a jucat foarte bine. Sunt atât de fericit de Toni„, a declarat Carlo Ancelotti la finalul meciului.

Erling Haaland face un sezon incredibil. Are 51 de goluri în toate competiţiile şi a spulberat deja recordul de reuşite în Premier League. De 12 ori a marcat în această ediţie din Champions League. Urmăritorul său în topul golgheterilor este Mohamed Salah, cel care nu mai are nicio şansă să îl ajungă după ce Liverpool a fost eliminată din competiţie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out Vezi toate știrile
Citește și