Închide meniul

Thomas Muller nu s-a putut abține, după Bayern – PSG 2-0! S-a amuzat de Lionel Messi în timp ce îl compara cu Cristiano Ronaldo

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2023, 14:44

Thomas Muller nu s-a putut abține, după Bayern – PSG 2-0! S-a amuzat de Lionel Messi în timp ce îl compara cu Cristiano Ronaldo

Thomas Muller a râs de Lionel Messi, după Bayern - PSG 2-0

Thomas Muller a râs de Lionel Messi, după Bayern - PSG 2-0 / Profimedia

  • Thomas Muller nu s-a putut abține, după Bayern – PSG 2-0
  • Germanul s-a amuzat de Lionel Messi în timp ce îl compara cu Cristiano Ronaldo

Thomas Muller nu s-a putut abține, după Bayern – PSG 2-0. Atacantul german a oferit o replică fermă în privința celebrei dezbateri Lionel Messi – Cristiano Ronaldo. Muller și coechipierii săi au învins formația pariziană cu 3-0 la general și s-au calificat în sferturile UEFA Champions League. La finalul partidei la Munchen, Thomas Muller a fost întrebat despre meciurile disputate de-a lungul carierei contra lui Messi și Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Muller a dat un răspuns categoric, în urma căruia Lionel Messi a ieșit „șifonat”. Atacantul de 33 de ani s-a obișnuit cu victoriile în fața starului argentinian, iar la interviu a ținut neapărat să evidențieze acest lucru.

Thomas Muller nu s-a putut abține, după Bayern – PSG 2-0! S-a amuzat de Lionel Messi în timp ce îl compara cu Cristiano Ronaldo

Thomas Muller a declarat că Lionel Messi n-a reprezentat niciodată o amenințare pentru Bayern Munchen. Atacantul bavarezilor consideră că Cristiano Ronaldo, marele rival al starului de la PSG, a fost principalul pericol pentru poarta nemților, pe vremea când portughezul evolua la Real Madrid.

Reclamă

„Împotriva lui Messi, lucrurile au mers mereu bine la toate nivelele, din punct de vedere al rezultatelor. La nivel de club, Cristiano Ronaldo era marea noastră problemă când juca la Real Madrid”, a spus Thomas Muller, citat de mirror.co.uk.

Totuși, veteranul lui Bayern şi-a dorit să îl felicite pe starul argentinan pentru trofeul ridicat în Qatar:

Reclamă

„Am cel mai mare respect pentru ceea ce a reuşit Messi la Cupa Mondială. Performanța sa individuală a fost extraordinară. A cărat întreaga echipă. Nu e ușor să joci la o echipă precum PSG. Este dificil să găsești un echilibru foarte bun în cadrul echipei”, a mai declarat Muller.

Lionel Messi și Kylian Mbappe, „desființați” de L’Equipe după Bayern – PSG 2-0! Ce note au primit starurile parizienilor

Lionel Messi și Kylian Mbappe au fost „desființați” de L’Equipe după Bayern – PSG 2-0. Starurile lui Christophe Galtier n-au reușit să întoarcă rezultatul în manșa retur din Germania. Parizienii au pierdut cu 2-0 în Bavaria și au fost eliminați în optimile UEFA Champions League.

Messi și Mbappe n-au strălucit nici în meciul de la Munchen și au fost „taxați” aspru de jurnaliștii din Hexagon.

Reclamă 4 / 0/3

L’Equipe n-a avut milă de jucătorii lui PSG, după eșecul din Germania. Celebra publicație din Franța le-a acordat note extrem de mici starurilor de pe Parc des Princes.

Lionel Messi și Kylian Mbappe au fost dați „dispăruți” în meciul retur cu Bayern Munchen. Cei doi n-au amenințat aproape deloc poarta lui Sommer, iar la final au fost trași la răspundere de jurnaliștii francezi.

Messi și Mbappe au primit nota 3 din partea L’Equipe, după o nouă eliminare suferită de PSG în faza optimilor din UEFA Champions League.

Doar Marco Verratti a primit un calificativ mai mic. Mijlocașul italian a greșit la ambele goluri marcate de Bayern în meciul de miercuri seară. Verratti a fost deposedat ușor de jucătorii lui Julian Nagelsmann, care au plecat pe contraatac și l-au învins pe Gianluigi Donnarumma.

„Verratti s-a scufundat, Mbappe fără putere”, a titrat L’Equipe.

Notele primite de jucătorii lui PSG, după meciul cu Bayern Munchen:

  • Donnarumma – 6, Hakimi – 4, Danilo – 6, Ramos – 6, Bitshiabu – 6, Nuno Mendes – 7, Verratti – 2, Vitinha – 4, Fabian Ruiz – 5, Messi – 3, Mbappe – 3
Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!