Închide meniul

Toni Kroos şi-a ieşit din minţi după ce a câştigat Liga Campionilor: „Ai venit aici să-mi pui două întrebări idioate!” Starul german a plecat în mijlocul interviului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2022, 9:51

Toni Kroos şi-a ieşit din minţi după ce a câştigat Liga Campionilor: „Ai venit aici să-mi pui două întrebări idioate! Starul german a plecat în mijlocul interviului

Toni Kroos şi-a ieşit din minţi din cauza unui jurnalist

Toni Kroos a fost titular în Liverpool - Real Madrid 0-1 | Captură Twitter

Toni Kroos şi-a ieşit din minţi din cauza unui jurnalist. Starul german al celor de la Real Madrid a fost deranjat de întrebările puse de un reporter, imediat după finala câştigată de Real Madrid în faţa celor de la Liverpool, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Kroos a luat foc atunci când a fost întrebat de un jurnalist de la ZDF, postul public de televiziune german, dacă a fost surprins de dominarea celor de la Liverpool.

Toni Kroos şi-a ieşit din minţi după ce a câştigat Liga Campionilor

„Ai avut timp 90 de minute și ai venit aici să-mi pui două întrebări idioate. Imediat mi-am dat seamna că ești german din cauza celor două întrebări negative”, a fost răspunsul lui Toni Kroos care a şi plecat din timpul interviului.

Jurgen Klopp, reacție tranșantă după Liverpool – Real Madrid 0-1

Jurgen Klopp a oferit o primă reacție după finala UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid 0-1. Managerul „cormoranilor” și-a lăudat jucătorii pentru sezonul 2021/2022, la finalul căruia au câștigat două trofee din patru. Klopp consideră că jucătorii săi ar fi putut face mai multe în finala de la Paris. În același timp, tehnicianul german a scos în evidență faptul că Real Madrid a trimis un singur șut pe poartă, iar acela a fost transformat în gol.

Reclamă

Liverpool a șutat de 9 ori pe spațiul porții lui Thibaut Courtois, dar goalkeeper-ul belgian a reușit meciul carierei și a intervenit la toate ocaziile „cormoranilor”.

Klopp a avut forța să facă și o glumă, în legătura cu finala UEFA Champions League din sezonul viitor.

„Am făcut un meci bun, nu perfect. Nu cred că este posibil să faci un meci perfect împotriva unui adversar cu o astfel de așezare defensivă. În vestiar nimeni nu simte că a fost un sezon excelent, în clipa de față. Poate mai avem nevoie de câteva ore pentru asta. Am un sentiment puternic că vom reveni. Băieții sunt foarte competitivi.

Reclamă 4 / 0/3

Formează un grup extraordinar. Vom avea un grup extraordinar și în sezonul următor. Unde e finala sezonul viitor? Istanbul? Sunați la hotel! Se simte diferit (n.r. – finala pierdută). Nu este rău să ajungi în finală. Este un fel de succes. Dar nu succesul pe care ți-l dorești.

Am fi putut juca un fotbal mai bun, dar și Madrid ar fi putut să joace mai bine și nu a făcut-o. Au jucat ce au avut nevoie. În afară de acel gol, nu au avut niciun șut pe poartă. Este un semn bun pentru echipa mea. Ei au înscris cu un șut, dar noi n-am reușit cu 9 șuturi.”, a spus Jurgen Klopp, citat de Anfield Watch.

Real Madrid, noua campioană a Europei

Liverpool – Real Madrid 0-1. Formația lui Carlo Ancelotti s-a impus la Paris și a cucerit cel de-al 14-lea trofeu UEFA Champions League din istoria clubului. Vinicius a marcat golul victoriei și a devenit eroul „galacticilor” pe Stade de France. Real Madrid a scris istorie în UEFA Champions League! Formația de pe Santiago Bernabeu și-a trecut în palmares al 14-lea trofeu suprem.

Real a ajuns la 14 trofee în cea mai tare competiție inter-cluburi. Madrilenii s-au distanțat de AC Milan (7) și Liverpool (6).

Recomandări
  • Toni Kroos, enervat de un jurnalist
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și