Închide meniul
VIDEO

Ultrașii lui Frankfurt au invadat străzile din Napoli și au distrus tot ce le-a ieșit în cale! Poliția nu le-a putut face față

Cosmin Cioboată Publicat: 15 martie 2023, 20:07

Ultrașii lui Frankfurt au invadat străzile din Napoli și au distrus tot ce le-a ieșit în cale! Poliția nu le-a putut face față

Ultrașii lui Eintracht Frankfurt s-au dezlănțuit pe străzile din Napoli

Ultrașii lui Eintracht Frankfurt s-au dezlănțuit pe străzile din Napoli / Colaj Twitter

  • Ultrașii lui Frankfurt au invadat străzile din Napoli și au distrus tot ce le-a ieșit în cale
  • Poliția nu le-a putut face față

Ultrașii lui Eintracht Frankfurt au invadat străzile din Napoli și au distrus tot ce le-a ieșit în cale. Au avut loc scene incredibile în Italia, cu câteva ore înaintea meciului „de foc” din UEFA Champions League. Frankfurt și Napoli joacă astăzi, de la ora 22:00, în manșa retur a optimilor UCL. În tur, formația din Serie A s-a impus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de pe stadionul „Diego Armando Maradona”, din această seară, va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ultrașii lui Frankfurt au invadat străzile din Napoli și au distrus tot ce le-a ieșit în cale

Spiritele s-au încins teribil înaintea meciului de la Napoli. Ultrașii lui Eintracht Frankfurt și-au făcut apariția pe străzile din oraș și au creat haos general.

Reclamă

Deși au primit interdicție pe stadionul lui Napoli pentru meciul de miercuri, fanii lui Frankfurt au venit în număr mare în Italia. Aproximativ 600 de suporteri germani au luat cu asalt străzile din Napoli și au făcut ravagii.

Reclamă

Fanii veniți din Germania au făcut prăpăd în centrul orașului și au dat lupte grele cu poliția. Forțele de ordine au intervenit rapid și au încercat să-i oprească, însă a fost în zadar.

Nemții s-au dezlănțuit și au început să arunce spre polițiști cu torțe, scaune, mese și alte obiecte care le-au ieșit în cale. Forțele de ordine nu le-au putut face față și s-au retras de urgență.

Reclamă 4 / 0/3

Ultrașii lui Eintracht Frankfurt au făcut dezastru, iar în drumul lor au spart vitrinele magazinelor și au incendiat mai multe mașini, inclusiv una a poliției.

 

Suporterii lui Eintracht Frankfurt au primit interdicție pe arena din Napoli, în urma ordinului dat de Prefectură.

Italienii se tem că ultrașii germani vor fi susținuți de suporterii de la Atalanta, cu care sunt înfrățiți.

Napoli, la un pas de calificarea în sferturile UEFA Champions League

Napoli se află foarte aproape de o calificare istorică în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Ar fi prima oară când formația italiană ar atinge acestă fază eliminatorie a competiției.

În tur, echipa lui Luciano Spalletti s-a impus cu 2-0, grație golurilor marcate de Osimhen și Di Lorenzo.

Reclamă

Echipele probabile din Napoli – Frankfurt:

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Rui – Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Antrenor: Luciano Spaletti

Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Hasebe, Ndicka – Buta, Sow, Rode, Max – Kamada, Gotze – Borre

Antrenor: Oliver Glasner

Tot în această seară se joacă Real Madrid – Liverpool. În tur, „galacticii” s-au impus cu 5-2 pe Anfield.

Se cunosc deja 6 echipe calificate în sferturile UEFA Champions League: Manchester City, Benfica, AC Milan, Chelsea, Inter și Bayern Munchen.

Real Madrid și PSG au intrat în cursa pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia, de la Napoli

Cluburile de top din Europa, anume Real Madrid, PSG și Manchester City, se luptă pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia, starul lui Napoli. Georgianiul de 21 de ani a impresionat în acest sezon, fiind pe primul loc alături de echipa sa, în Serie A. Cele trei formații de top sunt gata să „spargă banca” pentru mijlocașul, fiind dispuse să plătească o sumă colosală în schimbul lui.

Real Madrid, PSG și Manchester City îl urmăresc pe Khvicha Kvaratskhelia, cel supranumit de fanii lui Napoli „Kvaradona”, pentru asemănarea stilului său de joc cu cel al legendarului Diego Maradona.

Presa britanică anunță faptul că Napoli nu ar accepta o sumă de transfer mai mică de 100 de milioane de euro. Newcastle a fost și ea interesată de serviciile internaționalului georgian, însă șeicii care conduc destinele clubului din Premier League ofereau „doar” 60 de milioane de euro, propunere care a fost refuzată categoric de napoletani.

Chiar și agentul jucătorului a confirmat faptul că există interes din partea altor cluburi pentru Khvicha Kvaratskhelia, însă acesta, în momentul de față, este cu gândul doar la câștigarea titlului în Serie A.

„Există foarte mult interes din partea altor cluburi. Kvara, cu toate acestea, se gândește doar la câștigarea Scudetto-ului și la un parcurs cât mai bun în Champions League.

Iubește să fie la Napoli. Mi-a spus că în fotbalul italian se vede jucând doar pentru Napoli. Nu va juca niciodată pentru alt club italian, se simte ca acasă în Napoli”, a declarat Mamuka Jugeli, agentul lui Khvicha Kvaratskhelia, potrivit sursei citate anterior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona
Liga Campionilor • 11 mart., 19:15
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona