Închide meniul

Ce a spus Edi Iordănescu când a aflat că vecinii din Ungaria au umilit Anglia la ea acasă, cu 4-0. Răspunsul dat după România – Muntenegru 0-3

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 iunie 2022, 9:28

Ce a spus Edi Iordănescu când a aflat că vecinii din Ungaria au umilit Anglia la ea acasă, cu 4-0. Răspunsul dat după România – Muntenegru 0-3

Răbufnirea lui Edi Iordănescu, după atacurile venite de la Mihai Rotaru și Gigi Becali

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Edi Iordănescu a fost întrebat despre victoria istorică obținută de Ungaria în Anglia, scor 4-0. Selecționerul „tricolorilor” nu s-a arătat interesat de rezultatul de pe Molineux, ci și-a concentrat toată atenția asupra eșecului usturător suferit de România cu Muntenegru, scor 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului din Giulești, lui Iordănescu Jr. i s-a comunicat rezultatul-șoc reușit de naționala Ungariei pe terenul Angliei, în Liga Națiunilor.

Ce a spus Edi Iordănescu când a aflat că vecinii din Ungaria au umilit Anglia la ea acasă, cu 4-0

Selecționerul nostru consideră că nu este benefică realizarea unei comparații cu naționala țării vecine, la ora actuală. Edi Iordănescu refuză să creadă că fotbalul din România „nu are perspective”, în ciuda rezultatelor rușinoase obținute în ultima perioadă:

„Nu aş face o paralelă cu Ungaria, trebuie să ne acceptăm situaţia şi statutul, să tragem concluziile care sunt greu de digerat, sunt triste. Suntem aici, trebuie să vedem ce e de făcut şi să luăm deciziile corecte.

Pentru că eu refuz să cred că fotbalul românesc nu are perspective, că nu are potenţial. Dar s-au făcut lucruri pe care trebuia să le facem diferit”, a spus Edi Iordănescu, după România – Muntenegru 0-3.

Reclamă

Edi Iordănescu a anunțat că patru jucători au încercat să se retragă de la naționala României

După România – Muntenegru 0-3, Edi Iordănescu a încercat să se apere în fața celor care i-au cerut demisia, explicând că a avut de dus o muncă de convingere a unor jucători cheie să rămână la națională.

„Voi avea discuţii private cu jucătorii în următoarea perioadă. În momentul în care am semnat contractul cu Federaţia au fost patru jucători care intenţionau să se retragă. Unul dintre ei era Toşca, trageţi concluziile care se pot trage, este trist.

Dar totuşi este echipa naţională şi deciziile trebuie să fie pentru viitor. Dacă aş fi ştiut că avem timpul necesar pentru a putea să construim, eu calea o ştiu, etapele le ştiu, ştiu ce avem de făcut, ştiu ce decizii ar trebui luate, unele dure, dar nu avem decât să vedem în ce fel se poate merge înainte.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că tot vorbim de momentul zero, dar niciodată nu s-au luat deciziile şi măsurile aşa cum ar fi trebuit să se ia”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă de după România – Muntenegru 0-3.

Marco Rossi, declarație uluitoare după ce Ungaria a „zdrobit” Anglia:

Ungaria a reușit un joc fabulos și i-a administrat Angliei cea mai aspră înfrângere pe teren propriu din 1928.

Selecționerul Ungariei a făcut show la conferința de presă de la finalul partidei de pe Molineux. Italianul a dezvăluit că este mulțumit cu gândul că lumea va ține un minut de reculegere în plus în memoria lui, după ce va muri.

Cuprins de entuziasm după cea mai răsunătoare victorie din cariera sa, Marco Rossi a oferit declarația serii în lumea fotbalului:

„Înainte sau după ce toată lumea va muri – acesta este singurul lucru care este cu adevărat democratic în lume – când voi muri, sunt sigur că pe stadioanele din Ungaria se va ține încă un minut de reculegere pentru mine, ceea ce reprezintă o realizare extraordinară pentru mine.”, a spus Marco Rossi, după Anglia – Ungaria 0-4.

În urma victoriei fabuloase de marți seară, Ungaria și-a doborât și propriul record. Naționala maghiară a devenit prima echipă care înscrise cel puțin 4 goluri pe terenul Angliei, după 69 de ani. În 1953, tot Ungaria reușea o victorie extraordinară pe Wembley, scor 6-3.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și