Închide meniul

Oficialii FRF, extrem de relaxați după România – Muntenegru 0-3. Ce au putut să facă după umilința din Giulești

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2022, 10:21

Oficialii FRF, extrem de relaxați după România – Muntenegru 0-3. Ce au putut să facă după umilința din Giulești

Oficialii FRF, după România - Muntenegru 0-3

Oficialii FRF, după România - Muntenegru 0-3 / Digisport

Oficialii FRF au părut extrem de relaxați după România – Muntenegru 0-3. Camerele TV i-au surprins pe mai mulți dintre membrii Federației în timp ce râdeau la tribuna oficială, după înfrângerea umilitoare suferită de „tricolori” în Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a suferit un eșec rușinos în fața Muntenegrului și a ajuns la un pas de retrogradarea în Liga C din Liga Națiunilor.

Oficialii FRF, extrem de relaxați după România – Muntenegru 0-3

În ciuda meciului de coșmar din Giulești, membrii Federației Române de Fotbal n-au părut prea afectați. Lucian Burchel – șeful Școlii de Antrenori a FRF, Andrei Vochin – consilierul lui Răzvan Burleanu și Aurel Țicleanu – membru din Comisia Tehnică a Federației au fost surprinși în timp ce râdeau la tribuna oficială, după România – Muntenegru 0-3.

Oficialii FRF, extrem de relaxați după România - Muntenegru 0-3.
Oficialii FRF, extrem de relaxați după România – Muntenegru 0-3 / Sursa: digisport.ro.

Starea de relaxare nu a fost împărtășită însă de toți oamenii implicați în fotbalul românesc. La câțiva metri de „grupul vesel” de la tribuna oficială, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță, Marius Niculae și Miodrag Belodedici priveau înmărmuriți spre teren.

Oficialii FRF, înmărmuriți / Sursa: digisport.ro.

Răzvan Burleanu a fost personajul negativ din Giulești, la meciul cu Muntenegru. Fanii i-au cerut demisia președintelui FRF, apoi a fost criticat aspru de Ciprian Marica și Florin Prunea.

Reclamă

Ciprian Marica l-a distrus pe Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF s-a dus în vestiarul naționalei României

După fluierul de final al meciului din Giulești, Răzvan Burleanu a mers „glonț” în vestiarul naționalei lui Edi Iordănescu pentru a discuta cu jucătorii. Gestul a fost aplaudat de selecționer, însă nu toată lumea a avut aceeași reacție.

Ciprian Marica a recunoscut că nu înțelege motivul pentru care Burleanu s-a dus să vorbească cu jucătorii naționalei, după înfrângerea umilitoare în fața Muntenegrului.

Fostul internațional a făcut o comparație ironică referitoare la președintele FRF:

Reclamă 4 / 0/3

„Ce să le transmită Burleanu jucătorilor? E ca și când s-ar duce un șofer de tir în vestiarul naționalei. Ce să le zică?”, a spus Ciprian Marica, pentru Pro Arena.

Florin Prunea s-a dezlănțuit la adresa lui Răzvan Burleanu, după România – Muntenegru 0-3

Ciprian Marica nu a fost singurul care a trimis „săgeți” către Răzvan Burleanu, după o nouă înfrângere suferită de naționala României. La rândul său, Florin Prunea l-a criticat în termen extrem de duri pe președintele FRF:

„Primul care trebuie să își dea demisia este actualul președinte al FRF. Eu n-am trăit în atâția ani de fotbal să văd o persoană atât de contestată în aceste ultime 2-3 săptămâni. Mă, dacă vezi că românii nu te mai vor… dar o să vezi că nu-l interesează, se va ascunde. Muntenegru, o echipă fără cei mai importanți cinci jucători ai lor, așa că în seara asta e scadența unui om care nu avea ce să caute niciodată în această funcție, care a fost plantat de către politicieni în această funcție și pentru care unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, Gică Popescu, s-a dus la pușcărie. N-o spun eu, au spus-o oamenii din celebra sufragerie de acolo.

Presa și suporterii echipei naționale trebuie să facă o presiune incredibilă să se termine odată cu vagabonzii ăștia, că m-am săturat. Au făcut un alt campionat să nu promoveze UTA, au schimbat regulile în timpul competiției, e inadmisibil ce s-a întâmplat în acești ani în fotbalul românesc. Un om bolnav de imaginea fotbalului, disperat să ajungă în structurile UEFA. Nu-l interesează fotbalul românesc.

Când vine Marcel Pușcaș și spune că e convocarea la juniori 3.000 și 5.000 pentru titular… din interiorul lor, n-am spus-o eu. E posibil așa ceva? A doua zi trebuia să-i ia pe sus. Sfidează o țară întreagă actualul președinte FRF. O să vedeți că va sfida în continuare și nu se va întâmpla nimic. Măcar suporterii să se ducă peste ei, să-i scoată afară de acolo, să vină oameni profesioniști, care au făcut ceva pentru România și îi interesează fotbalul românesc. E posibil așa ceva? El ne sfidează pe toți”, a spus Florin Prunea, citat de prosport.ro.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și