Închide meniul

Edi Iordănescu, certat de Mihai Rotaru pentru decizia sa din meciul România – Finlanda 1-0: „Nu are voie să facă așa ceva!”

Cosmin Cioboată Publicat: 14 iunie 2022, 9:49

Reclamă
Edi Iordănescu, certat de Mihai Rotaru pentru decizia sa din meciul România – Finlanda 1-0: „Nu are voie să facă așa ceva!

Edi Iordănescu învață de la Carlo Ancelotti

Edi Iordănescu este selecţionerul României / Profimedia

Edi Iordănescu a fost certat de Mihai Rotaru pentru decizia sa din meciul România – Finlanda 1-0, de a nu-l include în lot pe Andrei Ivan. Atacantul Universității Craiova nu a prins lotul la partida din Giulești, iar acest lucru l-a nemulțumit grav pe patronul oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru a lansat acuzații către Edi Iordănescu, întrebându-se cu cine ar fi jucat în atac dacă George Pușcaș, singurul vârf din lot, s-ar fi accidentat.

Edi Iordănescu, certat de Mihai Rotaru pentru decizia sa din meciul România – Finlanda 1-0

Mihai Rotaru a avut și un argument ironic, propunându-l pe Florin Tănase vârf împins:

„Nu, antrenorul nu are voie să facă aşa ceva. E o greşeală majoră. Am crezut că e accidentat. Dacă i se întâmpla ceva lui Puşcaş, cu cine jucai?

Tănase, vârf împins? Vreau să am dubii. E bun în România, dar în Muntenegru s-a văzut cu totul altceva”, a spus Mihai Rotaru, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu îi ia apărarea lui George Puşcaş

Edi Iordănescu a avut doar cuvinte de laudă după jocul prestat de George Puşcaş în ultima partidă a naţionalei. România a obţinut prima victorie din mandatul lui Edi Iordănescu, şi implicit prima victorie din grupa de Nations League. Pentru „tricolori” urmeză partida cu Muntenegru, de pe 14 iunie.

George Puşcaş a ratat un penalty în prima repriză, la scorul de 0-0. În ciuda acestui fapt, atacantul a avut o evoluţie solidă, lăudată de selecţioner.

„Am avut o discuţie şi eu mesajele către el le-am dat deja de la conferinţa de după joc, de încredere totală în el, de apreciere pentru jocul pe care l-a făcut, dar în mod special pentru efortul depus.

Reclamă

George trebuie să se inspire din lucrurile foarte bune pe care le-a făcut, asta trebuie să îl motiveze, şi faptul că el a fost decisiv pentru echipă într-un final.

Vom vedea (n.r. dacă va executa altcineva loviturile de la 11 metri), în primul rând trebuie să ne recuperăm, să fim inţelepţi, inspiraţi, să ne ajute Dumnezeu să alegem bine.

Trebuie să ne impunem, jucăm acasă, venim după un rezultat pozitiv şi după ce vom alege primul 11, cu siguranţă că vor veni şi deciziile în ceea ce înseamnă momentele statice şi, automat, şi penalty-urile”, a declarat Edi Iordănescu, conform orangesport.ro.

EXCLUSIV | Adrian Mutu privește încrezător către meciul România – Muntenegru

Adrian Mutu privește încrezător către meciul România – Muntenegru, din a 4-a etapă a grupelor din Liga Națiunilor.

„Avem toate șansele. Este un plus că jucăm încă o dată pe Giulești, suporterii au entuziasm. Cred că trebuie să își mențină acest entuziasm, iar echipa noastră să rămână cu picioarele pe pământ. Cred că naționala noastră ar trebui să continue pe drumul din prima repriză (n.r. – a meciului cu Finlanda).

Trebuie să știm să controlăm și să gestionăm entuziasmul. Nu am rezolvat nimic, suntem tot pe ultimul loc, avem un golaveraj de 1-3, iar celelalte echipe ne sunt superioare. Într-adevăr, e îmbucurător că în prima repriză România a jucat bine, mie chiar mi-a plăcut. Surprinzătoare puțin reacția lor din repriza a doua, faptul că pe undeva ne-a intrat frica”, a declarat Adrian Mutu, la emisiunea „Hai, România! În fiecare zi”, de la Antena 1.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:06

Olandezii se tem de duelul cu România! Cum i-au numit pe tricolori, înaintea meciului din optimile EURO 2024

10:44

Aimee Diaconescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 102 sportivi

10:18

Edi Iordănescu, bornă impresionantă în România – Olanda! Selecţionerul va intra în istoria naţionalei

9:49

Florin Niţă, ofertă de aproape un milion de euro, înainte de România – Olanda! Singura condiţie pusă pentru a semna contractul

9:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

9:14

„Să continuăm să visăm” Mesajul de luptă al naţionalei, înaintea duelului „de foc” cu Olanda: „Putem scrie istorie”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și